Jau pamirsai, kad neperka ar siaip pvz mane paerzint nori 😂😂😂🤣
Mažius skiepijat ? Aš skiepijau, aplinkiniai (išskyrus pažįstamus medikus ir dar keletas) neskiepija
dėkis in galvą, kad čia būna nišinių kvepalų ir kainų visai nieko, pravers.
Nepykit, šita dalis prajuokino
Mažius skiepijat ? Aš skiepijau, aplinkiniai (išskyrus pažįstamus medikus ir dar keletas) neskiepija
Aš neskiepijau mažės, nes persirgom visi 😊
Dariau antikūnius jai, maža ką darželyje vienas po kito krito ir nulis.
Stipri, atlaike 😊
suskiepijau abi. Ir pati trečia dariausi be jokių antikūnių testų.
Mano antejoj daryta 7800 bau. As tikrai esu uz skiepus, bet gerai tiem kam nieko nebuvo po skiepo. Man parejo sanariai 😔 buvo lyg susitvarke, tai po covido dabar taip blogai, kad jau nebezinau ka daryt, nuosirdziai bijau 3 skiepo, nes bijau kad isvis nebepaeisiu, o kai pradeda kalbet kad antikuniai nesvarbus skiepykites ir fsio tai atmetimo reakcija gaunasi. Jau pakankamai susikiepijo liaudies, kad kazkokias isvadas galima butu daryti 🙄 beje net po 2 skiepu sirgau tikrai sunkiai, ligonines nereikejo, bet buvo jau riba.. Aisku gal be skiepu buciau mirus... Dvejopos mintys... Papildyta: P. S. Paklausiu, kiek is jusu praneset apie salutinius reiskinius po skiepo, tikriausiai busiu as viena😬Jei esi skiepyta ir sirgus tai kolkas tau trecio skiepo teoriskai nereikia nes persirgimas kaip boosteris, nebent nori skiepytis del saves
Tai as suprantu, bet man yra nesamone, kad nebegalios nuo sausio 10 antikunai turintiems du skiepus. Jei zmogus prasirgo besimptome forma, arba siaip del kokiu nors priezasciu nesidare PGR ir db tures treciu skiepytis nepriklausomai nuo tyrimo rez. Man paaiskinkit ar svarbu trecia doze ar kiek organizmas yra atsparus 🙄 man sitas var kad antikunai po 2 skiepu negalios o po persirgimo galimybiu pasui gauti galios tik sudaro visiems, ypac nesiskiepijantiems abejone, kad skiepai neveiksmingi 😁
Šnd Antėjoje man pareiškė, kad, jei darysiuosi nemokamą AK tyrimą, tai negalės to tyrimo pagrindu išduoti GP, jei mokamą, tai galės. Nieko nesuprantu.
Ir išvis, persirgau, nes vyras užkrėtė, bet NSVC tada pasakė, kad man nėr ko darytis PGR, nes ir taip aišku. Tai turėjau skiepytis dėl GP, nors antikūnų belenkiek buvo.Po antro skiepo sirgau porą savaičių su baisiausiais skausmais ir didžiule t, galvojau, kad jau paskutinioji, išgyvenau, trečio skiepo bijau baisiai, AK tūkstančiai, bet jie, pasirodo, nieko nereiškia. Nu, blyn, jau mano kantrybė ant ribos
O tai nepraneset savo seimos gydytojai? Juk jos ir be pgr galedavo irasyt fakta kad sirgot. Tada ir keliavimui turetumete pazymejima ir pan.