Ar 12.17 d. skaičiukai baigti?
QUOTE(kajoka @ 2021 12 29, 20:02)
Merginos tikrai atostogauja, nes jaučiasi, kad tema be šeimininkių
QUOTE(kajoka @ 2021 12 29, 19:02)
Ką tik gavau,siunčia dar...
Parašys temoje,kai baigs.
QUOTE(rapoja @ 2021 12 29, 18:17)
aš irgi gavau vienus skičiukus, bet dar laukiu ir net labai
QUOTE(keistuole @ 2021 12 29, 08:35)
Nesuprantu iš kur tie tūkstančiai, aš ir sirgau ir skiepijausi ir tik 800 turiu, vaikai dar mažiau.
Mano antejoj daryta 7800 bau.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 12:29)
Skaičiuojam antikūnus, o čia jau žada panaikinti, kad GP bus tik skiepas. Biznis ir tik biznis 
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 29, 15:23)
Aš čia labiau desperatiškai rašau.
Mano dukterėčia kovide šiuo metu dirba, tai aš viską labai gerai žinau. Reanimacijoj 100 proc. be skiepų.
Jau ne kartą sakiau - trečio skiepo aš bijau, nes man šalutiniai, kurie po skiepo. Ir kalbu ne apie tempą ar pan.
Mano dukterėčia kovide šiuo metu dirba, tai aš viską labai gerai žinau. Reanimacijoj 100 proc. be skiepų.
Jau ne kartą sakiau - trečio skiepo aš bijau, nes man šalutiniai, kurie po skiepo. Ir kalbu ne apie tempą ar pan.
As tikrai esu uz skiepus, bet gerai tiem kam nieko nebuvo po skiepo. Man parejo sanariai 😔 buvo lyg susitvarke, tai po covido dabar taip blogai, kad jau nebezinau ka daryt, nuosirdziai bijau 3 skiepo, nes bijau kad isvis nebepaeisiu, o kai pradeda kalbet kad antikuniai nesvarbus skiepykites ir fsio tai atmetimo reakcija gaunasi. Jau pakankamai susikiepijo liaudies, kad kazkokias isvadas galima butu daryti 🙄 beje net po 2 skiepu sirgau tikrai sunkiai, ligonines nereikejo, bet buvo jau riba.. Aisku gal be skiepu buciau mirus... Dvejopos mintys...
Papildyta:
P. S. Paklausiu, kiek is jusu praneset apie salutinius reiskinius po skiepo, tikriausiai busiu as viena😬
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 19:46)
o kai pradeda kalbet kad antikuniai nesvarbus skiepykites ir fsio tai atmetimo reakcija gaunasi.
Vat tame ir bėda nuo pat pradžių- komentuoja kas tik netingi interviu duot; o dabar tie , kurie realiai kažką susigaudo virusologijoj ir medicinoj apskritai- tie girdisi vis rečiau. Matyt, pavargo žmonės, o ir neperšauksi profesionalių ''kalbėtojų''. O ir žmogus specifinis padaras- girdi tik arba ''gerai'', arba ''blogai'', o kad situacija yra tarp ''ne labai gerai'' ir ''visai blogai''- atsisako suvokt
QUOTE(Gafsa @ 2021 12 29, 20:07)
Vat tame ir bėda nuo pat pradžių- komentuoja kas tik netingi interviu duot; o dabar tie , kurie realiai kažką susigaudo virusologijoj ir medicinoj apskritai- tie girdisi vis rečiau. Matyt, pavargo žmonės, o ir neperšauksi profesionalių ''kalbėtojų''. O ir žmogus specifinis padaras- girdi tik arba ''gerai'', arba ''blogai'', o kad situacija yra tarp ''ne labai gerai'' ir ''visai blogai''- atsisako suvokt 
Komunikacija tragiska, net man skiepu salininkei atmetimo reakcija susiformavo 🤮
QUOTE(kajoka @ 2021 12 29, 21:02)
Dar ne. Rytoj baigsim tik
QUOTE(JustArm @ 2021 12 29, 20:16)
Man ziauriai patiktu gauti laiska, kad skaiciai baigti, gal turit galimybe issiust visiems kontaktams bendra laiska 😊 tikrai vienas per savaite neuzspamintu pasto dezes 😁
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 22:28)
Man ziauriai patiktu gauti laiska, kad skaiciai baigti, gal turit galimybe issiust visiems kontaktams bendra laiska 😊 tikrai vienas per savaite neuzspamintu pasto dezes 😁
Tikrai neturiu tokios galimybės...
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 18:46)
Mano antejoj daryta 7800 bau.
As tikrai esu uz skiepus, bet gerai tiem kam nieko nebuvo po skiepo. Man parejo sanariai 😔 buvo lyg susitvarke, tai po covido dabar taip blogai, kad jau nebezinau ka daryt, nuosirdziai bijau 3 skiepo, nes bijau kad isvis nebepaeisiu, o kai pradeda kalbet kad antikuniai nesvarbus skiepykites ir fsio tai atmetimo reakcija gaunasi. Jau pakankamai susikiepijo liaudies, kad kazkokias isvadas galima butu daryti 🙄 beje net po 2 skiepu sirgau tikrai sunkiai, ligonines nereikejo, bet buvo jau riba.. Aisku gal be skiepu buciau mirus... Dvejopos mintys...
Papildyta:
P. S. Paklausiu, kiek is jusu praneset apie salutinius reiskinius po skiepo, tikriausiai busiu as viena😬
Papildyta:
Lygiai tokios pat ir mano mintys. Aš sakiau dėl šalutinių savo šeimos gydytojai ir reumatologei, anketos esveikatoj nepildžiau.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 12 29, 19:15)
Komunikacija tragiska, net man skiepu salininkei atmetimo reakcija susiformavo 🤮
Būtent. Iš pat pradžių kaip ir siūloma ir net nemokamai galima pasidaryti antikūnių testą pasiskiepijusiems, o tuoj pat jau kitas sprendimas išleidžiamas ir jau visiškai nesvarbu, kiek yra antikūnių. Tai nustatytų ne minimalią, o maksimalią antikūnių ribą galimybių pasui gauti ar kitaip sakant minimalią ribą galimai apsaugančią nuo užsikrėtimo (600 ar 1000 BAU/ml) ir kad būtų daromi tyrimai vienu nustatytu būdu. O dabar tai kažkoks jovalas.
QUOTE(JustArm @ 2021 12 29, 20:43)
Aisku 😊 tik kaip ideja pametejau 😁