Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kaciora @ 2022 07 20, 08:43)
Aš negaliu atsidžiaugti tomis sėklomis  wub.gif  Pirmi metai turiu šiltnamį, esu visiška naujokė, bet derlius džiugina, jau  noksta pomidorai ir paprikos, agurkus senai valgom. Čia nuotraukos darytos prieš porą savaičių.

oho koks derlius ir koks grazus siltnamis wub.gif mano darziuke tai pomidoru dziungles ir ne toks didelis derlius... bet laukiu nesulaukiu, kol prades nokti ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2022 07 19, 14:14)
O aš dėkoju už "saldainį". wub.gif iš pradžių išpakavusi išsigandau, bet kuo toliau, tuo labiau patinka spalva...  vasarai, atostogoms kaip tik  biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2022 07 21, 00:47)
Labai ačiū už siuntinį, yoox nenuvylė, o bananaRF tympos maloniai nustebino, atrodo kokybiškos bus biggrin.gif

aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Liko paskutinis atostogų savaitgalis, sumąsčiau su vaikais dar iki pajūrio naktelei nuvažiuot. Gal kas pasidalins Saulkrastej ar kažkur netoliese kur būtų galima pernakvoti? Linamog Nidos butukas toks patogus buvo ( dar kartą ačiū) , sakau gal vėl taip nuskils ir rasiu idėjų čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 21, 14:21)
Perkame. 4u.gif

Man pirmi metai pasizaidimo balkone su sodinimu, tai tiesiog spirgu toki derliu matydama. wub.gif

Įtariu, kad tik šitos balkone normaliai ir auga. Kiek bandžiusi šnipštas būdavo, pasibaigdavo derlius trim agurkais ir pora pomidorų. Va tie vazoniniai augdavo, bet šį tie pas anyta vazonuose klesti 😅

Kitais metais tikrai pirksiu vėl 😁
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2022 07 22, 10:15)
Įtariu, kad tik šitos balkone normaliai ir auga. Kiek bandžiusi šnipštas būdavo, pasibaigdavo derlius trim agurkais ir pora pomidorų. Va tie vazoniniai augdavo, bet šį tie pas anyta vazonuose klesti 😅

Kitais metais tikrai pirksiu vėl 😁

o aš vakar tvarkausi koridoriuje...ir kai ką tavo randu biggrin.gif

rekomenduokite kas kokį gerą plaukų kremą/serumą nenuplaunamą nakčiai, kad pamaitinti nualintus šviesintų galiukus....Dienos metu sunkių priemonių negaliu naudot, plaukų nedaug, jei apsunkina, nelabai malonu..
gal ką esat atradusios, tokia pasiūla, nežinau kur bežiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 22 liepos 2022 - 09:56
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 07 22, 10:54)

rekomenduokite kas kokį gerą plaukų kremą/serumą nenuplaunamą nakčiai, kad pamaitinti nualintus šviesintų galiukus....Dienos metu sunkių priemonių negaliu naudot, plaukų nedaug, jei apsunkina, nelabai malonu..

https://www.barexita...ro-del-marocco/

Pasižiūrėkite iš šios linijos
Atsakyti
Perleidžiu TH džinsus, taip ir galvojau, kad bus didoki, nes kai kuriuose atsiliepimuose rašė didinti, kai kuriuose, kad atitinka. Tamprūs, tai jau dabar matau, kad panešiojus prasitampys dar labiau. Į rumbą irgi plati guma įsiūta. Ta tamsesnė spalva, gyvai dar gražesnė. Kas pirko tuos su juosta su užrašu šone prieš porą metų, tai čia dydis lygiai taip pat, vienu dydžiu didinti. Kas mėgsta laisviau, arba blauzdos storesnės, tai gali tikti ir 14 dydį nešiojančioms. Ilgesni nei foto. 14 dydis. 70 € su siuntimu.

https://www.macys.co...cm_kws_ac=Tommy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 22 liepos 2022 - 12:19
Atostogų tema.

Gal kas buvot neseniai Bilundo Legolende ir gali patarti kaip labiau apsimoka įsigyti bilietus į parką (ieškoto lego knygutes, pirkti vietoj prekes su kodais ir pan.)?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 07 22, 10:54)
o aš vakar tvarkausi koridoriuje...ir kai ką tavo randu biggrin.gif

Ką mano 🧐🤣🤣
Atsakyti
Gavau skaičiukus... Koks kursas angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 22, 23:06)
Gavau skaičiukus... Koks kursas  angel_sadangel.gif

Ziaurus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas galite parekomenduoti efektyvių priemonių paauglei nuo strijų. 13 metų vaikui, bet žiūriu kuo toliau tuo daugiau strijų darosi. Gal pagerti kokį kolageną? Tik nžn ar galima tokiame amžiuje. Ar kokią šiaip efektyvią ptiemonę atradę esate?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2022 07 23, 11:12)
Labas rytas, gal kas galite parekomenduoti efektyvių priemonių paauglei nuo strijų. 13 metų vaikui, bet žiūriu kuo toliau tuo daugiau strijų darosi. Gal pagerti kokį kolageną? Tik nžn ar galima tokiame amžiuje. Ar kokią šiaip efektyvią ptiemonę atradę esate?

Abejoju ar išvis toks dalykas yra, juk mergaitė auga. Man ir paauglystėje atsirado striju, plius aš daug sportavau tuo metu, tad čia natūralus procesas. Būtų dėl nėštumo, tai sakyčiau riebaus kremo nupirkti, pvz https://www.eurokos....nklai/palmer-s/
Atsakyti