Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2022 07 29, 12:51)
Aš premium noriu, ten daugiau antgalių yra, tai kaina DE radau pigiausiai 149.99 plius siuntimas
Papildyta:

mes vakar buvom Karcher atsotovybej, tai paaiškino skirtumus, nes skaitant nelabai aišku buvo. Taigi išsirinkau 3, bet premium, nes daugiau priedų yra, o atskirai perkantis kad ir kelis, pigiau nesigautų. DE premium radau uz 150 eur plius siuntimas. Paprastas 3 yra uz 120 plius siuntimas.
Papildyta:

wub.gif
Mes Venecijoj buvom rugpjūtį ir lapkričio pradžioj, tai daugiau sakiau niekad į tokias vietas kaip Venecija rugpjūtį nevažiuosiu, nes  žmonių- maaaasė, tikrąja žodžio prasme kai kur buvo galima eiti tik su srautu  biggrin.gif O lakpkritį, nors ir vėsu, bet visai kitas reikalas. wub.gif
Papildyta:
Tiesa, dar dėl Karcher garinio siurblio , sakė reikia naudoti paprastą vandenį, ne distiliuotą, jo net negalima naudoti.

Turbūt buvot prieš pandemiją. Venecija dabar tuščia ir tobulai švari.

Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2022 07 29, 13:18)
Mes Venecijoje aplenkeme salas, geriausia Burano sala. Vykome anksti ryte zmoniu buvo mazai, todel megavomes kiekviena gatve ir kiemeliu. Venecija na .... smagu buvo vaikscioti salutinemis gatvemis, bet izengus i aikste tiesiog nuvyle vaizdas - visokio s prikrauti vezimeliai net ne keli o keliolika. Nuotaika pataise skanus maistas ...
Nepavyko mums ledo kelio aplankyti ir nei Zalzburgo nei Melko, isvykom is Italijos tokiu kalnu keliuku kad vaikis apsiveme tai palikom alpiu kelia. o siaip buvom pakliuve i didziuli kamsti uz triesto, nes ta diena prasidejo gaisras, vaziavom salia, krenta pelenai ir helikopteris vandeni pila, o po dvieju dienu uz 100 km vis dar jauciamas degesiu kvapas ir matomi dumai, Italija paliko labai gera ispudi laukia ne tik stazuote bet ir kita kelione i ja

San Marco aikštė?

Visiškai tuščia buvo, tik restoranai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 liepos 2022 - 12:57
taip ta pacia:)
yra ka palyginti kai buvai pries 15 metu ir dabar:)
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 07 29, 12:51)
Aš premium noriu, ten daugiau antgalių yra, tai kaina DE radau pigiausiai 149.99 plius siuntimas

https://www.kaercher...m-15131600.html

Apie šį kalbate? O iš de kaip su garantija? Ir ar galima valyti minkštus baldus?
Atsakyti
Sveiki. Reikia "salės" pagalbos 4u.gif kur rekomenduotumėte ieškoti Jordan'ų - AJ 1 Mid Light Smoke Grey. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2022 07 29, 10:27)
Sveiki. Reikia "salės" pagalbos 4u.gif  kur rekomenduotumėte ieškoti Jordan'ų  - AJ 1 Mid Light Smoke Grey. Ačiū

Drauge pirko dukrai Rygoj ( Spice) Sportlande 130 eur mokejo smile.gif
Gal ir LT sportlande netycia rasite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 07 29, 10:09)
Bent si men kai skridom (Ispan ir Graikija), buvo ne vienas su kauke lektuve.
Man baisiausia buvo matyt zmones virs trim laipsniu lauke ir su kaukemis...  Atenuose ypac nemazai tokiu matem unsure.gif

Mes ne tik, kad su kaukėm grįžom prie 35, bet su respiratoriais. Buvom ką tik persirę, nesinorėjo paplatint visam lėktuvui.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 07 29, 01:52)
Ar kuri jau pirkot karcher garinį siurblį. Aš jau išsiaiškinau, kad jamsiu 3 premium ir radau man tinkantį nebloga kaina Vokietijoje, gal  jungtumėtės kuri, siuntima pasidalintume ax.gif
Na ir dar klausimas. Man reikia lėtaeigės sulčiaspaudės avietėms ir serbentams išsispausti pora kartų per metus. Kas turit, ką rekomenduotumėte? labai brangios nenoriu ax.gif

Aš grįžusi iš atostogų žadu pirkti. O kokie tie priedai papildomi premium? Kaina DE geresnė nei LT? Labai pigiau?

Kaip tik svarstome iki Venecijos palėkti, bet baugina karštis+žmonių masė... bet jei jų tiek nėra..
Mes šiemet tiek atostogų planus keitėme.. Labai nustebino ir nenuvylė Pula wub.gif Ir labai šunims draugiškas miestas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 liepos 2022 - 15:30
QUOTE(madmuazele @ 2022 07 29, 16:29)
Aš grįžusi iš atostogų žadu pirkti. O kokie tie priedai papildomi premium? Kaina DE geresnė nei LT? Labai pigiau?

Kaip tik svarstome iki Venecijos palėkti, bet baugina karštis+žmonių masė... bet jei jų tiek nėra..
Mes šiemet tiek atostogų planus keitėme.. Labai nustebino ir nenuvylė Pula wub.gif Ir labai šunims draugiškas miestas bigsmile.gif

Būtinai varykit. Nėr te to karščio tokio. Aišku, jei ne +39. Tada nesąmonė. Iš pulos juk keltas į veneciją yr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 liepos 2022 - 15:36
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 16:35)
Būtinai varykit. Nėr te  to karščio tokio. Aišku, jei ne +39. Tada nesąmonė. Iš pulos juk keltas į veneciją yr.

O jei auto? Kur mašiną statei? Ir ten jau nereikia plaukti? Kartą buvusi, bet autobusu..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 07 29, 16:54)
O jei auto? Kur mašiną statei? Ir ten jau nereikia plaukti? Kartą buvusi, bet autobusu..

Venecijoj ėmiau apartus mainlande. Mašiną palikau prie apartų. Šalia namų buvo tramvajus. Tai šokau į jį ir variau į salą. O jūs jei norit su maške galit varyt. Nuvarius į salą yra aikštelė milžiniška.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 07 29, 17:06)
Venecijoj ėmiau apartus mainlande. Mašiną palikau prie apartų. Šalia namų buvo tramvajus. Tai šokau į jį ir variau į salą. O jūs jei norit su maške galit varyt. Nuvarius į salą yra aikštelė milžiniška.

Kažkada domėjausi seniai, pamenu apie aikštelę smile.gif

Kažkaip šį kartą nieko labai nesinori, tik tinginiauti, maudytis ir mėgautis skaniu maistu. wub.gif O ir naktų Kroatijoje tik 8..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2022 07 29, 17:18)
Kažkada domėjausi seniai, pamenu apie aikštelę  smile.gif

Kažkaip šį kartą nieko labai nesinori, tik tinginiauti, maudytis ir mėgautis skaniu maistu.  wub.gif O ir naktų  Kroatijoje tik 8..

Tai iš kroatijos varykit į Veneciją su auto. Iš Pulos nėr toli.
Atsakyti