Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

J.crew suknutė, gal kuri noretumet S keistis i M ? Man mažoka S, 2 kartus užsidėta, arba galiu už 9 eur atiduoti wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 07 29, 09:34)
Be kaukės lėktuve buvo?
Kas dabar sridot - ar dedasi kaukes dėl savęs?

Skridom iš Ispanijos 17 liepos. Buvom keli su respiratoriais lėktuve. Nors ir prašė niekas nieko neįdėjo..
Atsakyti

Mano tie giminaiciai i Norvegija isskrido, kita diena vienas ju testa pasidare- teigiamas. Tai sakyciau saugotis ar ne yra dabar tik musu paciu atsakomybe. :)  Bet sekanti karta kai skrisiu tai tikrai desiuos nes pagal indikacini perioda tai tiketina uzsikreciau oro uoste arba lektuve ir galiu paliudyti nors ir sirgau nestipriai bet malonumo maza, tikrai nepradziugino per atostogas 😀 teta atskridusi i Lietuva is Norvegijos irgi susirgo vos ne tuo paciu laiko tarpu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 29 liepos 2022 - 22:03
QUOTE(regal @ 2022 07 29, 11:51)
Aš premium noriu, ten daugiau antgalių yra, tai kaina DE radau pigiausiai 149.99 plius siuntimas
Papildyta:

mes vakar buvom Karcher atsotovybej, tai paaiškino skirtumus, nes skaitant nelabai aišku buvo. Taigi išsirinkau 3, bet premium, nes daugiau priedų yra, o atskirai perkantis kad ir kelis, pigiau nesigautų. DE premium radau uz 150 eur plius siuntimas. Paprastas 3 yra uz 120 plius siuntimas.
Papildyta:

Papildyta:
Tiesa, dar dėl Karcher garinio siurblio , sakė reikia naudoti paprastą vandenį, ne distiliuotą, jo net negalima naudoti.

Man ir reiktų to siurblio, tik įdomu ar garantija iš DE ir LT galios, jeigu ką 😊
Atsakyti
Sveikos, ar vyksta pirkimai šiuo metu?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 07 27, 14:58)
Preliminarus planas iki rupjucio galo, tikslia grizimo data parasysime pries griztant jau. 4u.gif

QUOTE(Pampariskinas @ 2022 07 30, 12:11)
Sveikos, ar vyksta pirkimai šiuo metu?

atostogos smile.gif
Atsakyti

AstaRaud, 30 Lie 2022 - 11:53, parašė: Man ir reiktų to siurblio, tik įdomu ar garantija iš DE ir LT galios, jeigu ką 😊
As ta Karcheri tai kazkaip retai naudoju. Kas pasiteisino tai grindu plyteliu tarpus ploviau. Pas mus 1 a. plyteles nedideles, tai aplink sala ir valgomajam kiekviena siule praejau. Kai reikia ka pavalyt greitai, pamirstu atsinest. Bet generaliniam tvarkymui gal ir neblogai. Tik jis rusy padetas ir daznai pamirstas buna. Laiptineje pas mus 3 a. stiklas, o laiptu pakopos tamsios, padejau karta ant laiptu ijungta, liko deme 🥲 stiklus valiau, bet man nepatinka kai pavalius slapi nuo garu lieka. Kas liuks tai klozeto dangcius valyt, kur uzdarymo mechanizmas kad neliktu dulkiu jokiu karstu vandeniu isplaunu. Minkstu baldu nevaliau. Siaip gal neblogai vienam kartui issinuomot ir paziuret ar patinka. Drauge pirko ji orkaite ir garintuva be chemijos isvalyt, nelabai gavosi.
Atsakyti

https://www.kaercher...x-15124500.html

Pas mane toks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 30 liepos 2022 - 13:04
QUOTE(irmante @ 2022 07 30, 14:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="AstaRaud" data-cid="72980699" data-time="1659171234">AstaRaud, 30 Lie 2022 - 11:53, parašė: Man ir reiktų to siurblio, tik įdomu ar garantija iš DE ir LT galios, jeigu ką 😊</blockquote> As ta Karcheri tai kazkaip retai naudoju. Kas pasiteisino tai grindu plyteliu tarpus ploviau. Pas mus 1 a. plyteles nedideles, tai aplink sala ir valgomajam kiekviena siule praejau. Kai reikia ka pavalyt greitai, pamirstu atsinest. Bet generaliniam tvarkymui gal ir neblogai. Tik jis rusy padetas ir daznai pamirstas buna. Laiptineje pas mus 3 a. stiklas, o laiptu pakopos tamsios, padejau karta ant laiptu ijungta, liko deme 🥲 stiklus valiau, bet man nepatinka kai pavalius slapi nuo garu lieka. Kas liuks tai klozeto dangcius valyt, kur uzdarymo mechanizmas kad neliktu dulkiu jokiu karstu vandeniu isplaunu. Minkstu baldu nevaliau. Siaip gal neblogai vienam kartui issinuomot ir paziuret ar patinka. Drauge pirko ji orkaite ir garintuva be chemijos isvalyt, nelabai gavosi.

4u.gif Mane tai domina ar gerai nuvalo dušo kabinos stiklus, tik dėl to manau jį pirkčiau
Atsakyti

rasamal, 30 Lie 2022 - 14:07, parašė: 4u.gifMane tai domina ar gerai nuvalo dušo kabinos stiklus, tik dėl to manau jį pirkčiau
1 a. kur retai tik sveciai naudojasi ar su garais ar paprastai nuplovus tai kaip nauja. 2 a. kur kas diena visi maudosi tai be chemijos vien tik garu man neuztenka. Gal jei nuo pirmos dienos kas savaite garais buciau plovus butu kitaip. Bet gavau po 3 metu gal gyvenimo, tai stillas 1 ir 2 a. man skiriasi. Kaip naujas nera, aisku isplauni, svaru, kas nors maudosi ir po saves stiklu nenuvalo, tai vaizdo po dienos vel nera.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2022 07 30, 12:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="AstaRaud" data-cid="72980699" data-time="1659171234">AstaRaud, 30 Lie 2022 - 11:53, parašė: Man ir reiktų to siurblio, tik įdomu ar garantija iš DE ir LT galios, jeigu ką 😊</blockquote> As ta Karcheri tai kazkaip retai naudoju. Kas pasiteisino tai grindu plyteliu tarpus ploviau. Pas mus 1 a. plyteles nedideles, tai aplink sala ir valgomajam kiekviena siule praejau. Kai reikia ka pavalyt greitai, pamirstu atsinest. Bet generaliniam tvarkymui gal ir neblogai. Tik jis rusy padetas ir daznai pamirstas buna. Laiptineje pas mus 3 a. stiklas, o laiptu pakopos tamsios, padejau karta ant laiptu ijungta, liko deme 🥲 stiklus valiau, bet man nepatinka kai pavalius slapi nuo garu lieka. Kas liuks tai klozeto dangcius valyt, kur uzdarymo mechanizmas kad neliktu dulkiu jokiu karstu vandeniu isplaunu. Minkstu baldu nevaliau. Siaip gal neblogai vienam kartui issinuomot ir paziuret ar patinka. Drauge pirko ji orkaite ir garintuva be chemijos isvalyt, nelabai gavosi.

Jau buvau užsidegus pirkti, DE buvau radus 3 premium uz 150 eur plius siuntimas beveik 20, bet dar pasikonsultavus, nusprendžiau pirmiau išsinuomoti ir pažiūrėti , taip dariau ir su langų robotais .
Tiesa, garantija galioja ir pirktiems DE, bet kiek ką esame pirkę, niekad jos neprisireikė

Papildyta:
QUOTE(rasamal @ 2022 07 30, 13:07)
4u.gif Mane tai domina ar gerai nuvalo dušo kabinos stiklus, tik dėl to manau jį pirkčiau

Jei užsiteršę stipriai, tai neišvalys. Baldams šie karcheriai SC netinka valyti. Plytelių tarpus sakė labai gerai išvalo
Atsakyti

Dar del plyteliu valant vonioj viskas ok, bet grindis jei kur kokia deme ar siule tarp plyteliu kur daugiau vaikstoma uzsinesa stipriau. Tai tada as valiau su karsto vandens srove, geriau nuvalo tuo antgaliu, nei sluoste ir garais. Bet tada visos grindys slapios vandeniu, reikia su sluoste nusausinti. Tai 1a. plyteles grindu valiau kelias dienas, bet rezultatas tikrai dziugino. 

Atsakyti