Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Cypass @ 2022 08 07, 21:38)

ryt pabandysiu nusifotografuoti su 10 dydžiu ax.gif

Labai laukiu rolleyes.gif mirksiukas.gif 4u.gif

O kiek aš komplimentų gaunu Vokietijoj su tais taškytais RL džinsais iš Dillards (kur tikrai didinti ir visos pirkom dydžiu mažintus). Šiandien vienas vokietis net prisipažino, kad baigia juose skyles išžiūrėt unsure.gif Nu labai tikiuosi, kad ne dėl to, kad didelė terlė atrodau blink.gif
Atsakyti
Aš nemoku kaip Spygliz pozuoti, bet rodausi biggrin.gif ax.gif

kažko nesiseka įkelti ax.gif

kelnės

kelnės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 08 rugpjūčio 2022 - 20:14
Labas, o liepos 22 d siunta jau atvyko?
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 08 08, 21:06)
Aš nemoku kaip Spygliz pozuoti, bet rodausi biggrin.gif  ax.gif

kelnės

kelnės

A jie nesiauri per kišenius? 🤔
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 08 08, 21:06)
Aš nemoku kaip Spygliz pozuoti, bet rodausi biggrin.gif  ax.gif

wub.gif jau įsivaizduoju kokios fainos! wub.gif Ilgis fainas labai. O ant kiek cm klubų tas 10 dydis? Nes aš viską perku 10 dažniausiai, o čia paėmiau 8 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 08 rugpjūčio 2022 - 22:02
QUOTE(JMD @ 2022 08 08, 22:33)
A jie nesiauri per kišenius? 🤔

Gal kažkiek, kažkaip nuotraukoje stipriau matosi. biggrin.gif ax.gif Jos su elastanu. kažkiek gal pasitampys. Tkiuosi nukris keli kg kuriuos per vasarą užsidėjau unsure.gif ir vaizdas bus geresnis ax.gif
QUOTE(Renadai @ 2022 08 08, 22:59)
wub.gif  jau įsivaizduoju kokios fainos!  wub.gif Ilgis fainas labai. O ant kiek cm klubų tas 10 dydis? Nes aš viską perku 10 dažniausiai, o čia paėmiau 8  ax.gif

Apie 57 cm
Atsakyti

wub.giflabai ačiū wub.gifRodau jai visus pagyrimus, nes vietoj to, kad didžiuotųsi savimi, liūdi ir galvoja, kad kažką daro ne taip unsure.gif

labai gražu, nerealiai

Atsakyti
Imkite kazkas is manes tu kelniu 8, as ieskosiu 10:)
Atsakyti
ramiam atostogų laikui - buvau Thassos saloje - Graikija.
sala nedidele - apvažiuoti auto apie 100 km. Auto nuoma nuo 45 eur. Maistas skanus, žmonės nuoširdūs. Nebrangu. Jura - vakarinėje pusėje daugiau akmenuotas papludimys, rytinėje pusėje yra smelio papludimiu. Ne visur geras priėjimas - reikia nusileisti serpantinais. Daug rumunu su automobiliais privaziavusiu. Nemazai bulgaru, serbu. Vokieciai pradeda atrasti šią salą. Gidė sakė, kad dar keletas metų ir kainos kils bei bus kaip kitose Graikijos salose.
Važiavau per Itaka. Kavala oro uostas ir su keltu.
Rekomenduoju aplankyti smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kelnes RL 8 dydzio parduodu uz 42 su siuntimu, tiek kiek ir mokejau perpirkus is sollo;) Kai buvo ju visi dydziai ir kaina turbut kita buvo;)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 08 09, 10:09)
Mergaites, kelnes RL 8 dydzio parduodu uz 42 su siuntimu, tiek kiek ir mokejau perpirkus is sollo;) Kai buvo ju visi dydziai ir kaina turbut kita buvo;)

Jos kainavo 22 doleriai, bet siuntimas brangus, man gavosi irgi beveik 42 eurai. Tai visoms panašiai tokia kaina gavosi, tegul neieško pigiau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 09 rugpjūčio 2022 - 11:59
QUOTE(Cypass @ 2022 08 07, 21:38)
Man tai nepasirodė didntos arba aš padidėjau biggrin.gif
Papildyta:

ryt pabandysiu nusifotografuoti su 10 dydžiu ax.gif

Man irgi jos nepasirodė didintos. Atitinka dydį.

QUOTE(Cypass @ 2022 08 09, 12:58)
Jos kainavo 22 doleriai, bet siuntimas brangus, man gavosi irgi beveik 42 eurai. Tai visoms panašiai tokia kaina gavosi, tegul neieško pigiau ax.gif  mirksiukas.gif

Galutine tikrai apie 42.nes nepamirškit kad poshmarka yra shipas, plius siuntimo svoris, komisiniai ir gaunasi suma.
Atsakyti