Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū, mergaites mirksiukas.gif
Kelnytes parduotos:)
Atsakyti
Ačiū už siuntinį 4u.gif
Atsakyti

Ralija sutinku siais metais buvo Thassos nuostabi sala

Atsakyti
Pagaliau susirinkau pirkinius po atostogų ir aš smile.gif. Iš didžiojo Yoox užpirkimo netiko tik vieni batai. Tai kaip ir užskaitau, nes kiti dveji tiesiog idealiai wub.gif. Gal kas susidomės dailiais itališkais rudeniniais aulinukais. Tik gaila, nuoroda nebeaktyvi, o rast per Google nebeišeina. Aulinukai tiktų 39-40 dydį nešiojančiai, turinčiai kūūdą pėdutę apie 26 cm ilgio, žema keltimi. Odytė visur minkštutė. Tik aš net neįkišu savo plačios stambios lapcės unsure.gif. Dydį rašo 10, euro 40, panašu, tokį ir atitinka.
Įkeliu paveikslėlio nuorodą. Kam įdomu, rašykit PM.
https://www.part.lt/...de72fe6946.jpeg
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2022 08 10, 08:49)
Pagaliau susirinkau pirkinius po atostogų ir aš smile.gif. Iš didžiojo Yoox užpirkimo netiko tik vieni batai. Tai kaip ir užskaitau, nes kiti dveji tiesiog idealiai wub.gif. Gal kas susidomės dailiais itališkais rudeniniais aulinukais. Tik gaila, nuoroda nebeaktyvi, o rast per Google nebeišeina. Aulinukai tiktų 39-40 dydį nešiojančiai, turinčiai kūūdą pėdutę apie 26 cm ilgio, žema keltimi. Odytė visur minkštutė. Tik aš net neįkišu savo plačios stambios lapcės unsure.gif. Dydį rašo 10, euro 40, panašu, tokį ir atitinka.
Įkeliu paveikslėlio nuorodą. Kam įdomu, rašykit PM.
https://www.part.lt/...de72fe6946.jpeg

Kainytes nepaminejai ax.gif
Atsakyti
Naujos UGG usa9 dydzio.
60 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 08 10, 09:54)
Kainytes nepaminejai  ax.gif
Kainytė pagal sąskaitytę, būtų ~50 €.
Atsakyti
Damos, Math ir Manilla - kokie komentarai būtų? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 10, 13:10)
Damos, Math ir Manilla - kokie komentarai būtų?  flirt.gif

Math prausiklį sūnus naudoja, su rūgštim, tikrai tinka ir patinka. Aš serumus išbandžiau, mano odai tiko.
Manilla nebandžius
Atsakyti
Nesuprantu, kaip save taip nusididinau ax.gif

Gal kas nori keistis J.Crew Factory 9" active golf short, dydis - 4 (man turimi) į 2 dydį. Arba parduodu už 13Eur 4u.gif
Šortukai labai smagūs, nestori.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 10 rugpjūčio 2022 - 19:12
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 08 10, 14:10)
Damos, Math ir Manilla - kokie komentarai būtų?  flirt.gif

Math man nieko nepadarė niekur niekada biggrin.gif išbandžiau aš jų ne vieną. Kaip švęstas vandenėlis biggrin.gif
Atsakyti
Kitas klausimas - ar lenkuose 'gyvai' rasim viešbučiuose vietų? Gal ne viskas bookinge? unsure.gif
Kalbu apie artimą dalį, ne jūras ir ne krokuvas.
Gal palatkę įsimest biggrin.gif
Atsakyti