Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 01 20, 21:49)
As kirtau tokias zalias kelnes ir tą žalią kašmyrą🙈 bet dabar galvoju kur aš eisiu taip apsirėdžius 🤣

į mišką
Atsakyti
Turime laisvus JCREW
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 sausio 2023 - 22:42
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 50%
www.dillards.com
www.ashford.com
www.amazon.com
www.landsend.com
www.jomashop.com
www.uspoloassn.com
www.intimissimi.com
www.costco.com~20%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.anntaylor.com - 60%
www.armaniechange.com
www.victoriassecret.com
www.underarmour.com - 25%
www.ralphlauren.com - 30%
www.walmart.com
www.loft.com - 60%
www.victoryseeds.com
www.asos.com
www.us.puma.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com-20%/30%
www.dkny.com - 50%
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.tanforless.com
www.us.pureclinica.com - 10%
www.vitacost.com - 12%
www.puritan.com - 22%
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 01 16, 20:53)
Jcrew naujos kelnes 12 dydzio, 35 eur su siuntimu.

https://www.jcrew.co...oductCode=BK251

32 4u.gif Man jos isejo 19 dol.su cnt, iki manes 31;)
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 01 20, 22:09)
As irgi sita rozini uzsisakiau anasyk, bet man pasiseke uz 52 $ pagauti, gal atsius. ax.gif

Aš tada dar jo neužmačiau, galvojau apie violetinio gaudymą ax.gif Beto pirkau raudoną languotą už gerą kainą kol buvo 75%

Spygliz, labai geros tos tympos miau, turiu, man patinka, tik dar nesugebėjau pravėdinti, nors suderinus esu su megztuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 sausio 2023 - 01:21
QUOTE(JMD @ 2023 01 20, 22:49)
As kirtau tokias zalias kelnes ir tą žalią kašmyrą🙈 bet dabar galvoju kur aš eisiu taip apsirėdžius 🤣

Vienintelis man tabu, tai, kai skuduras netinka pagal figūrą ir to tikrai pati sau neleidžiu. O spalvos, ar amžius - baik tik tai. Mūsų senatvėj visi bus tatuiruoti ir stiliovi (tikiuos biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 01 21, 02:20)
Aš tada dar jo neužmačiau, galvojau apie violetinio gaudymą  ax.gif Beto pirkau raudoną languotą už gerą kainą kol buvo 75%
Spygliz, labai geros tos tympos miau, turiu, man patinka, tik dar nesugebėjau pravėdinti, nors suderinus esu su megztuku 4u.gif

Koki turi dydį?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 21, 02:31)
Vienintelis man tabu, tai, kai skuduras netinka pagal figūrą ir to tikrai pati sau neleidžiu. O spalvos, ar amžius - baik tik tai. Mūsų senatvėj visi bus tatuiruoti ir stiliovi (tikiuos biggrin.gif ).

Aš tatoo neturėsiu, nesuprantu tos mados 😁 bet stiliova tikiuosi but.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 21, 02:31)
[right][snapback]73037233[/snapback][/right]

Oi, aš tai kolūkis biggrin.gif ir tatūškės man labai baisu
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 01 20, 15:28)
Labai tikiuosi, kad tiks  4u.gif
Violetinio komplekto su velvet švarku nepagavau, tai pagriebiau šiuos švarkus prie tokių pat kelnių  4u.gif
https://www.jcrew.co...ack-soft-azalea

Rožinį pradėjau gaudyti, kai violetinio neužmačiau jog įmestų  ax.gif Gal nebūsiu kaip saldainis pavasarį  biggrin.gif
https://www.jcrew.co...me=dragon-fruit

aš irgi papirkau😀ir žalią barchatinį, ir rudą barchatinį ir languota su violetiniu kostiumą, biggrin.gif reik tik sulaukti
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2023 01 21, 10:43)
aš irgi papirkau😀ir žalią barchatinį, ir rudą barchatinį ir languota su violetiniu kostiumą,  biggrin.gif reik tik sulaukti

Kada spėjat tiek visko ir dėvėt biggrin.gif aš nusipirkau tuos BR džinsus, ir švarką pilką. Tai tik maikes po apačia keičiu, ir taip antras mėnuo varau biggrin.gif ai, dar batus pamainau nuo nuotaikos biggrin.gif daugiau labai tingiu krapštyt kažką biggrin.gif kažkokia žiemos miegu pamigus esu unsure.gif
Atsakyti