Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 21, 02:31)
Vienintelis man tabu, tai, kai skuduras netinka pagal figūrą ir to tikrai pati sau neleidžiu. O spalvos, ar amžius - baik tik tai. Mūsų senatvėj visi bus tatuiruoti ir stiliovi (tikiuos biggrin.gif ).

aš ir mėgstu spalvas.
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 11:02)
Eidama į darbą kasdien einu su kita apranga. Tai realiai 5 skirtingi švarkai savaitei.

ir dar 5 skirtingi paltai rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 01 21, 15:27)
aš ir mėgstu spalvas.

ir dar 5 skirtingi paltai  rolleyes.gif  biggrin.gif

good.gif
Atsakyti
JCREW vel pildo, veliurinio papildyta dydziu
Atsakyti
Tuoj desiu RL su 30%, galima jungtis

AE papildoma $50 nuo $150 nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 sausio 2023 - 15:24
QUOTE(Alexia @ 2023 01 21, 15:27)
aš ir mėgstu spalvas.

ir dar 5 skirtingi paltai  rolleyes.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Mergikės, gal kas turit ultragarsinę vonelę? Ar tikrai taip puikiai viską nuvalo?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 21, 17:29)
Mergikės, gal kas turit ultragarsinę vonelę? Ar tikrai taip puikiai viską nuvalo?

Brangenybes blizginsi 😁
O jei rimtai vision express optikoj sūnui visada valydavo akinius kai nunešdavom ultragarsinej vonelej.su, su nieko taip neįmanoma nuvalyti kaip po jų valymo. Tai gal ir veikia, tik ar reikalingas labai jau daiktas namie, nzn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 sausio 2023 - 16:38
Raudonas golfas su kasmyru $19.60

Silko palaidine trys apatines spalvos $23.60

Palaidine su kasmyru $23.60
Atsakyti
Linamog, o mano polo nepirkot vakar ar tik laiško kad užsakyta negavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 sausio 2023 - 18:44
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 18:10)
Linamog, o mano polo nepirkot vakar ar tik laiško kad užsakyta negavau

Nera jusu dzinsu, nedejo i krepsi iskart, kai tik atsiuntet. Palikom uzsakyma, gal papildys.
Atsakyti

Turiu. Iš pradžių naudojau dažnai. Po to pabodo vis tvarkyti kiekvieną kartą. Papuošalams kažkaip nelabai pasiteisino, bent jau sidabriniams. Dabar dulka sandėliuke. Akinius paprasčiau pakišti po kranu ir išplauti su muiluotu vandeniu, o po to nublizginti su mikrofibros servėtėle.

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2023 01 21, 20:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73037356" data-time="1674311371">
<div>
<p>Mergikės, gal kas turit ultragarsinę vonelę? Ar tikrai taip puikiai viską nuvalo?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Turiu. Iš pradžių naudojau dažnai. Po to pabodo vis tvarkyti kiekvieną kartą. Papuošalams kažkaip nelabai pasiteisino, bent jau sidabriniams. Dabar dulka sandėliuke. Akinius paprasčiau pakišti po kranu ir išplauti su muiluotu vandeniu, o po to nublizginti su mikrofibros servėtėle.</p>

Aš labiau papuošalams norėjau. Turiu jų labai daug. Visokių labai gražių ir mandrokų, kurių su jokiom skepetaitėm nenuvalysi. Ypač žiedų. Maniau būsiu atradus stebuklą. Dabar nebežinau 😁 kaip mqn juos išvalyt tada.... 🤔

Akinius su feiriu išsiplaunu ir uoga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 sausio 2023 - 21:43