Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2023 01 21, 10:53)
Kada spėjat tiek visko ir dėvėt  biggrin.gif aš nusipirkau tuos BR džinsus, ir švarką pilką. Tai tik maikes po apačia keičiu, ir taip antras mėnuo varau  biggrin.gif ai, dar batus pamainau nuo nuotaikos  biggrin.gif daugiau labai tingiu krapštyt kažką  biggrin.gif kažkokia žiemos miegu pamigus esu  unsure.gif

Eidama į darbą kasdien einu su kita apranga. Tai realiai 5 skirtingi švarkai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 07:41)
Koki turi dydį?

Turiu M. Jos taip maloniai užsimauna, net nespaudžia kaip tympos, bet prigludusios prie kūno, tai net nubėgau pasisverti, nes S turėjau, tai labai prigludusios buvo biggrin.gif - 3 kg mažiau blink.gif Nu, kad nesikūdinu g.gif
Dar jos turi nugaroje juosmenyje nediduką kišenuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 sausio 2023 - 10:13
Toks ne į temą.. Bet Olimpijai iš JCrew taip toli iki Jennos Lyons unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2023 01 21, 11:05)
Turiu M. Jos taip maloniai užsimauna, net nespaudžia kaip tympos, tai net nubėgau pasisverti, nes S turėjau, tai labai prigludusios buvo biggrin.gif  - 3 kg mažiau  blink.gif Nu, kad nesikūdinu g.gif
Dar jos turi nugaroje juosmenyje nediduką kišenuką  mirksiukas.gif

Tai man reik L.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 sausio 2023 - 10:09
QUOTE(JMD @ 2023 01 21, 07:19)
Oi, aš tai kolūkis  biggrin.gif ir tatūškės man labai baisu

Abi busim kolukis. Tu spalvotesnis, as pilkesnis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 21, 08:53)
Kada spėjat tiek visko ir dėvėt  biggrin.gif aš nusipirkau tuos BR džinsus, ir švarką pilką. Tai tik maikes po apačia keičiu, ir taip antras mėnuo varau  biggrin.gif ai, dar batus pamainau nuo nuotaikos  biggrin.gif daugiau labai tingiu krapštyt kažką  biggrin.gif kažkokia žiemos miegu pamigus esu  unsure.gif

Aš panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 21, 10:53)

Aš vakar ėjau į Operos ir baleto teatrą, tai išsirinkau eiti su laaaaabai senai pirkta Monton suknele ir švarkeliu, keisčiausia, kad suknelė 34 dydžio su saulės kliošu, tai pati nustebusi, kad lengvai užsisegiau o tik trečią kartą ją vilkausi lotuliukas.gif Na, klubai užtat tilpo po saulės kliošu biggrin.gif
Taip sakant, pravėdinau, kad dykai nekabotų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 11:10)
Toks ne į temą.. Bet Olimpijai iš JCrew taip toli iki Jennos Lyons  unsure.gif
Papildyta:

Tai man reik L.

Manau, kad dabar ir S tiktų man g.gif
Jetus, o dvejas kelnes užsisakiau 8 dydžio doh.gif Teks tau perleisti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 21 sausio 2023 - 10:46
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 08:10)
Aš tatoo neturėsiu, nesuprantu tos mados 😁 bet stiliova tikiuosi but.

Aš irgi neturėsiu, tai ne man ax.gif
Atsakyti
JCREW po truputi pildo
Atsakyti

As i ofisa einu 1-2 k per savaite tai per visa sezona nespesiu parodyti savo visu skurliu😀todel labai mazai ka ir perku. Nebent kazka gera kaina ir geros kokybes. Va sia savaite RL megztuka pravedinau, kazkaip atrode mazokas bet siaip jau pats tas ir darbe labai pagyre :)

Atsakyti
JCREW geras papildymas, tuoj sukelsiu laimikius, ka sugaudziau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 sausio 2023 - 13:20
QUOTE(spygliz @ 2023 01 21, 08:10)
Aš tatoo neturėsiu, nesuprantu tos mados 😁 bet stiliova tikiuosi but.

Aš ir neturiu, tiesiog rašiau bendrai, kad tokių žmonių dabar daug ir senatvėj neatrodys keistai, nes bus normalu tokie senukai.

Oj, kokios čia kuklios kolūkietės rolleyes.gif Aš iki kolūkio tada net netraukiu biggrin.gif
Atsakyti