Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O vat aš tai galiu pasakyti, nė vienos klaidos nepadariau  :ax:  Ir ką jūs man  :rolleyes: 

Iš tiesų tai net neįmanoma sulyginti, svetimų ir savų vaikų auginimą, auklėjimą. Vienu atveju viskas pagal kažkokias taisykles, kitu atveju tiesiog meilė ir intuicija, galbūt instinktas. 

Atsakyti

Ne, gadget, ne stepfordiskas tavo  vaizdas,  niurokai apsiredziusi, veidas nelaimingas, be budincios sypsenos. Ieskok kito.   :angel_not:  :D

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191121-180732.jpg   86,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ne, gadget, ne stepfordiskas tavo  vaizdas,  niurokai apsiredziusi, veidas nelaimingas, be budincios sypsenos. Ieskok kito.   :angel_not:  :D

Ale klasika užtat nuplaukt paviršiumi - suknele, bateliai. Lb stepfordiska

Atsakyti

Aš su Orage išėjau. Rūkyt norėčiau, bet negaliu, tai geriu vandenį su citrina kol ji rūko. Su tympom ir darbiniu bliuzonu. Ir kroksais:wub:

vo! Tu ka tik man davei ideja ka vyrui po eglute padeti. Gi kroksus ans savo sunesiojo.

Limcamca, ačiū  :ploja2:  

Lempą gavau mažės šiandien, bet narkozė mano smegenims tikrai pakenkė per daug. Gaunu žinutę, kad šiandien gausiu siuntinį, o neprisimenu, kad būčiau ką užsakius ar pirkusi, visą vakarą masčiau kas ten do siuntinys, šiandien ir neprisiminiau, atvežė, paėmiau ir tik atidarius prisiminiau kai vienaragį su distanciniu pamačiau  :taika:  :lol:​ 

Zinok, kaip tik norejau klausti, ar gavai, ar viskas gerai. Liuks!

Atsakyti

aš tai vyrui alkotesterį nupirkau :D 

Atsakyti

vo! Tu ka tik man davei ideja ka vyrui po eglute padeti. Gi kroksus ans savo sunesiojo.

Tie kroksai kaip kokios gelezines kurpes, beveik nesunesiojami. Kiek taviskis nesiojo juos? :D

Mano vyTas   vakar pareiske, kad baigiasi jo darbiniai kvepalai, vos ant dugno belike, turi paversti, kad uzsipurksti. Namioka supratau. Tik teks   jam paciam issirinkti, labai jau reiklus jis kvapams. O as  internete surasiu ir kystelsiu po egle.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 27 lapkričio 2019 - 15:01

Darbiniai kvepalaaaaaaiiiiiii???

Atsakyti

labas, 

oho  taisakote pries kaledas   renkate mamiskiausia mama :)  bet  gi kieviena turite savo karunas, kuriu deimantai,  tai jusu vaiku akutes :)

Po Rykutes makeupo ir Terezzos ritmu pasportavus :) o toje nuotraukoje as taip  gerai 'isejau', kad net saves neatpazistu kuri as ten esu :)

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191114-115752__01.jpg   512,04KB   2 Parsiųsta kartų

Na, na, savaičike, ką jumi vyTas dyyyrba?

Atsakyti

Limcamca, nėr už ką. Kroksai yra patogi avalynė. Aš jau trečią porą drožiu. 

Frofesore, praktišką dovaną vyrui išrinkai.  :victory2: 

Aš vyrui tikriausiai vonios kambario remontą padovanosiu. Pusę jo. Kitą pusę gausiu iš jo.  :lol: Romantika.   :ax: 

Atsakyti

Darbiniai kvepalaaaaaaiiiiiii???

Kas negeraiiiiiiiii???? :D Jo, kai  duobes kasa, vamzdzius kloja,  pasikvepina . :laugh:

Atsakyti