Pirmoji naktis name
tai su visam jau Rykute? ar šiaip pasibandymui tik?
tai su visam jau Rykute? ar šiaip pasibandymui tik?
Pasibandymui dar, daba reikia kaitlentę nusipirkti ir kaimynas pajungs laikinai kol tą virtuvę gamins. Bet smagu jau 🥰
Labas rytas,
Laukinei Orchidejai noriu pasakyti aciu uz serialo Zuki prirodyma. Nu kiek vakar prisijuokem, nerealiai. 5 serijas pasiziurejom. Va, cia tai tikrai juokingas serialas.
Gaminu. Receptus skaitau, paruoštukus vartoju. Visaip gardu!
aš pabaigsiu Kuchnios paskutines serijas ir taip pat bandysiu tą žiūrėt, jau išgyrėt čia, tai reik ir man
Labas rytas,
Laukinei Orchidejai noriu pasakyti aciu uz serialo Zuki prirodyma. Nu kiek vakar prisijuokem, nerealiai. 5 serijas pasiziurejom. Va, cia tai tikrai juokingas serialas.
Aš prisimenu ir juokas ima. Popas ten pagerintas.
Olga irgi geras, kai įsivažiuoji, negali sustot. Babulka ten tokia su kiaušais yra, mirk iš juoko.
Aš prisimenu ir juokas ima. Popas ten pagerintas.
Olga irgi geras, kai įsivažiuoji, negali sustot. Babulka ten tokia su kiaušais yra, mirk iš juoko.
ta Olga irgi komedija ?
ta Olga irgi komedija ?
Apie gyvenimą, įvairios situacijos ir liūdnos ir linksmos. Žodžiu man labai patiko. Prisijuokti irgi galima iki ašarų. Va treileriukas.
Pritariu del Olgos, labai smagus, vakaro atsipalaidavimui pats tas. Laukiu 4 sezono, gal bus? Dar dristu pasiulyti ir sita , ne blogesnis uz Olga man. Irgi ne veltui 4 sezonai isejo, bus gal net 5as. https://www.youtube....h?v=tZvOqkM4s4sZhuki neziurejau. Gal kai bus badas , imsiuos ir situ vabalu. Kad tik speti viska suziureti, reikia negyvenamoj saloj menesiukui uzsidaryti.
. As uzsikasusi darbais reikalais, kazkaip nekalediskai jauciuosi. Ir tai praeis.... kai sakoma.
Sveikos.
Sveikos,
Siuo metu visi paskende darbuose, rupesciuose, reikaluose. Taip jau yra metai is metu.
Vakar baigem ziureti Zuki, superinis serialas, geriausias is matytu. Pirmas sezonas rezidentu ir kuchnia irgi panasaus fainumo.
Paziurejom pora seriju Olgos, na taip vidutiniskai.
Paziurejom viena serija Policininkas v Rublionke, - neidomu pasirode.
Baigem ziureti ta kova uz viesbuti, supratau, kad irgi pratesimas bus.
Zodziu, gyvenam serialais
Reikia grizti prie knygu, atostogos prasidejo.
Sveikos,
Paziurejom pora seriju Olgos, na taip vidutiniskai.
Pala, pažiūrėkit daugiau. Man po kelių serijų pradėjo vis labiau patikt ir kuo toliau tuo labiau, net Žuki pralenkė.