Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Zodziu, gyvenam serialais  :D  :D Reikia grizti prie knygu, atostogos prasidejo. 

va va, aš irgi knygas apleidau per tuos serialus :D prisivežiau krūvą iš mamos, pati prisipirkau ir nėr kada skaityt per tuos serialus :D 

nu ką, dvi dienas atidirbt ir savaitėlė atostogų! nesidirba šią savaitę tai juodai :D 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191219-072415__01.jpg   332,56KB   0 Parsiųsta kartųAš skaniai perskaičiau SJON knygą kelionėje. Puikiai tiko, knyga apie atšiaurią Skandinavišką žiemą, skaityta Italijos žiemoj. Na, su žydinčiais granatmedžiais, bugenvilijomis ir švendrais :wub:     Priedas  Screenshot_20191216-200109.jpg   171,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 gruodžio 2019 - 16:52

Labas vakaras, per darbus nebespėju nieko, per namo išlaidas reiktų dirbti dar daugiau 🤣😂🙈 virtuvę pastatys, eisiu namo atostogų sakiau, nes jėgų nebėra. O su tokiu tempu ne tik onkologiniam pasibūti galima. Bet šiandien super lėkštes papirkau 😁☺️

Pridėta:

Atsakyti

Dar kartą laikinu tavo lėkštes, Rykute,  gražios, norėčiau sau tokių. Bet kaip gerai, kad pliurpalų čiatą turim, galim pliurpt apie viską, foto taip pat galima kelt laisvai.  :rolleyes:  Soriukas cekavoms zosėms, kad nėra ką skaityti čia.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dar kartą laikinu tavo lėkštes, Rykute,  gražios, norėčiau sau tokių. Bet kaip gerai, kad pliurpalų čiatą turim, galim pliurpt apie viską, foto taip pat galima kelt laisvai.  :rolleyes:  Soriukas cekavoms zosėms, kad nėra ką skaityti čia.  :rolleyes:​ 
Man kartais norisi užsukti, nuo čia visa mūsų draugystė prasidėjo 🥰 Vat lėkštes aš pajamiau su nerealiai didele nuolaidą ir nežinau ar dar jų yra (visas pajamiau kiek buvo 6x6), bet kaina gavosi juokinga 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 22 gruodžio 2019 - 20:40

Mėgstu gražius ir kokybiškus daiktus už krikščioniškas kainas. O jau valgyt iš dailių indų  :wub:  skaniau!

Dar man  turėt svarbu puodeliuką espreso kiekvienai nuotaikai. Tai beveik taip ir turiu  :angel2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 gruodžio 2019 - 08:22
As vidutinio dydzio negilias lekstes isdauziau, viena beliko, reiktu pasipildyt. Nusipirkau amarili, pardaveja dar dideli zalia lapa magaryciu pridejau, pasimerkiau, faina.
Atsakyti

Laba,

Gadget nesupratau kokia knyga giri? Paguglinau ta autore, tai tik vaikiskas knygas radau. 

Dar karta giriu Rykutes lekstes, labai grazios. Paprastos, bet prabangiai. Ir, svarbiausia daug ka suderinti su jomis galima. 

Atsakyti

Man dukterecia is Vokietijos atsiunte serveteliu sventiniam stalui. Linines, nera tokios ryskiai blizgancios kaip foto. 

Bet, labai labai grazios gyvai: 

80016491_1490070647827275_20756592964560

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191223-165308__01.jpg   127,42KB   0 Parsiųsta kartų

Štai ši.

Nevaikiška.

Atsakyti

Su sv. Kalėdom visas! 

Atsakyti

Toks gėris ir grožis, ir net sninga!!!!

Nauji dalykai per Kalėdas: pradėt iškart nuo viskio  :angel2:  ir uostyt naujus puikius kvepalus maždaug po pir :lietuva: mos  :lietuva:   aš apie valandas čia.

Naujas mano musthiavas:

https://www.bottlery...-nikka-0-7l-dez

https://perfumedefra...kalan-120ml-edp

Atsakyti