Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sveikos antrą Kalėdų rytą  :4u: 

Jau kad migom, pusė bambeklių vis dar parpia  :D 

O aš jau mintimis kraunu lagaminą, taip liūdna liūdna darosi  :unsure: 

Planų kitiems metams niekad nesudarinėju, tik kelionių į Lietuvą grafiką  :lietuva: 

Atsakyti

Šiaip iš ties smagu, kai pasako, kad naujų narių savo chatuose nenori. Va ir puikiai pasirodo, kam galima, kam ne. Ane, Rykute?

Atsakyti

Madam, ne Rykutė sprendžia  :4u:  

Temos atsiskyrė, visos padarė savo sprendimus tada, nieko neverčiamos  :ax:​  

Atsakyti

Labas rytas, akys mano šiandien žvairos 🥴 linksmos Kalėdos buvo, turėjome Snieguole ir Kalėdą su nerealiu chalačiuku, vaikų pasirodymus ir tt. 

Atsakyti

Ooo

Chalačiukų temą atidžiau pavystykit, pls.

Atsakyti

Madam, ne Rykutė sprendžia  :4u:  

Temos atsiskyrė, visos padarė savo sprendimus tada, nieko neverčiamos  :ax:​  

Mano atveju, pasakė Rykutė.

Atsakyti

Laba. O aš mislyju gal nuvažiuot Chaneliuką papirkt.  :hmm:  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Mano atveju, pasakė Rykutė.

Pasakiau, nes į mane kreipeisi. Ar reikėjo ignoruoti ir nieko nerašyti? 

Ir nieko asmeniško, tiks pats atsakymas šiuo atveju būtų visoms ❣️

Atsakyti

Šiaip iš ties smagu, kai pasako, kad naujų narių savo chatuose nenori. Va ir puikiai pasirodo, kam galima, kam ne. Ane, Rykute?
Kodel bandai “atsigroti” and Rykutes? Čia buvo visų sprendimas, o ir buvo pasakyta truputi dar stipriau, tik Rykute labai diplomatiškai ir mandagiai atsakė. esi faina moteris Madam, bet mes norime pasilikti teise bendrauti temoje ir kviečiame dažniau Tave pasisakyti!   Ieškau ilgu batų pirkti ir nieko nerandu, kažkoks nevykęs boxing day sales net Roja Dove tik vienam buteliukui radau nuolaidą :) gal dar po pietų pasipils geri išpardavimai :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 26 gruodžio 2019 - 12:15

Sistina, na jau ant Rykutės tikrai nebandau 

Atsakyti

Batų nereik, rūbų nereik... Kalėdoms gavau peilių rinkinį 😁 gimtadiui gal kokių durų rankenų pasiprašyti 🤣🤣 patinka man praktiškos dovanos. Nes va auskarų jau prislėpus į dėžutes ne vienus, aš nenešioju jokių dzindziliukų 😁

Atsakyti

Man nieko nereikia, tai nieko ir negavau  :D 

Geriau pirksiu bilietus į tėvynę  :lietuva:  Kovui pradžiai, kitų dar nesusiplanavau  :rolleyes:​ 

Atsakyti