Niekas niekam nieko neprivalo 😁
sm kaip forumas deja miršta, žmonių migracijos nebėra ir džiaugiuosi, kad tiek čia puikių moterų sutikau, kad toliau bendravimas vyksta už sm ribų ir jei uždarys šį forumą, jis toliau vyks.... 🥰
tai daug kas į FB išsikėlė. pvz aš prieš ateidama į +-40 temą bendravau vienoj lieknėjimų temoj. kažkaip mergos sumastė persikelt į FB, nes ten visoms patogiau, tai taip ir bendraujam iki šiol, nors ten turbūt lieknėjančių net nebelabai liko man FB irgi patogiau, nei SM, man SM patogiau prie kompo, o namie kompą aš paskutiniu metu užkuriu tik filmams parsisiųst arba serialus žiūrėt
va darbe kai tupiu prie kompo tai ir SM tada good
tai daug kas į FB išsikėlė. pvz aš prieš ateidama į +-40 temą bendravau vienoj lieknėjimų temoj. kažkaip mergos sumastė persikelt į FB, nes ten visoms patogiau, tai taip ir bendraujam iki šiol, nors ten turbūt lieknėjančių net nebelabai liko
man FB irgi patogiau, nei SM, man SM patogiau prie kompo, o namie kompą aš paskutiniu metu užkuriu tik filmams parsisiųst arba serialus žiūrėt
va darbe kai tupiu prie kompo tai ir SM tada good
O kas čia skundėsi ryte, kad atėjus į chatą po savaitgalio rado 3000 neskaitytų žinučių ir tingejo visas perskaityti o dabar matai ji FB geriau
ar čia turi omenyje pačia FB grupę ne FB chato grupę? Man tik vienas nepatinka, kad su pele negali valdyti pokalbio, kursorius nesivarineja su viena ranka
Mažoji jau ntajį kompo pakrovėjo laidą nulankstė, nebenoriu obuolio tai viską valdau tlf, kartais tu msn man per daug, įpatingai prieš šventes, nes ir darželio Kalėdos su auklėtojomis, be jų. Draugų ir skirtingos grupės, darbo kelios ir dar giminė
daba po švenčių išėjau iš keletos šventinių, jau galima grįžti į normalų gyvenimą
Rytoj kongresuose mano tiotka dainuoja, galvoju po darbo lėkt į koncertą ir gelbėti tėvą kuris nenori, bet turi mamą vežti
Laba.
O kas čia skundėsi ryte, kad atėjus į chatą po savaitgalio rado 3000 neskaitytų žinučių ir tingejo visas perskaityti
o dabar matai ji FB geriau
ar čia turi omenyje pačia FB grupę ne FB chato grupę? Man tik vienas nepatinka, kad su pele negali valdyti pokalbio, kursorius nesivarineja su viena ranka
Nu žinai čia iššūkis tiek perskaityt. Aš stengiuosi neatsilikti, nes būna tik neįsijunk interneto kokią valandikę, tik pyst ir yra 100 žinučių.
Bet kai kas negali susitaikyti vis, sprogsta iš pavydo, net juokas ima.
Laba,
Man tai keista, kad SM temos gyvavimas ar ne-gyvavimas parodo narių bendravimą. Na, nebent tai tik internetinių pezalų tema apie ką nors, be artimesnio, gyvo bendravimo. Per mano SM patirtį kiek temų buvo, prasidėjus gyvam bendravimui, jos beveik visos pasimirė, nes bendrauti gyvai, artimiau yra nepalyginamai smagiau nei metai iš metų internete. Iš labai aktyvių pvz angliokių net 3 temų liko tik 1 ir mes tik 4, kurios dar reguliariai laikas nuo laiko susirašom SM, nežiūrint to, kad su jomis irgi ir į vakarienes einam, ir skambinamės ir kitaip gyvai bendraujam. Su kitomis ex narėmis tai irgi kažkaip FB arba gyvai, nes gi žinai kas kur gyvena, telefonus, adresus, vaikus jau pažįsti ir pan. Nauja SM versija tikrai daugumai apsunkino gyvenimą, bet ir šiaip, gi tiesiog išaugi iš tos SM. Man kažkiek net keista, kaip žmonės nesuartėja, nesusibendrauja iki tokio lygio, kad tuos santykius norėtųsi perkelti į gyvenimą. Toks biški delfi komentatoriaus anoniminis gyvenimas. Ai, man asmeniškai smagiau gyvai, ypač kai jau atsijoti nemalonūs žmonės. Tei vat.
Nugara skauda. Ot gražiai naujus metus pradėsiu.
Aš jau kartais ir nikus pamirštu, jau tiek bendraujant msg, ypatingai, tų kurios čia senokai berašė.
Tai vardus ten galima pasikeisti. Pvz mes su sese ir duktereciom vis pasimaivom, pakeiciam viena kitai vardus.
Ten pat, kur spalva vakar ar uzvakar kazkuri pakeite. I ta grazia nakties
Laba,
Man tai keista, kad SM temos gyvavimas ar ne-gyvavimas parodo narių bendravimą. Na, nebent tai tik internetinių pezalų tema apie ką nors, be artimesnio, gyvo bendravimo. Per mano SM patirtį kiek temų buvo, prasidėjus gyvam bendravimui, jos beveik visos pasimirė, nes bendrauti gyvai, artimiau yra nepalyginamai smagiau nei metai iš metų internete. Iš labai aktyvių pvz angliokių net 3 temų liko tik 1 ir mes tik 4, kurios dar reguliariai laikas nuo laiko susirašom SM, nežiūrint to, kad su jomis irgi ir į vakarienes einam, ir skambinamės ir kitaip gyvai bendraujam. Su kitomis ex narėmis tai irgi kažkaip FB arba gyvai, nes gi žinai kas kur gyvena, telefonus, adresus, vaikus jau pažįsti ir pan. Nauja SM versija tikrai daugumai apsunkino gyvenimą, bet ir šiaip, gi tiesiog išaugi iš tos SM. Man kažkiek net keista, kaip žmonės nesuartėja, nesusibendrauja iki tokio lygio, kad tuos santykius norėtųsi perkelti į gyvenimą. Toks biški delfi komentatoriaus anoniminis gyvenimas. Ai, man asmeniškai smagiau gyvai, ypač kai jau atsijoti nemalonūs žmonės. Tei vat.
Nugara skauda. Ot gražiai naujus metus pradėsiu.
Tiesa, technologijos eina į priekį, o SM nespėja su jomis nors bandymas padaryti naująją versiją ją pribaigė, nes tikrai tai stringa tai dingsta postai, nuotraukų neįkelsi be atskiro pasimeldimo. Tiesiog iš aktyviu temų matosi, kad viskas išsikraustė į FB grupes. Ilgai buvau sekiau plastinių operacijų, Paelo temas, tai dabar visos tos pačios moterys yra FB sukūrusios grupes ir ten bendrauja ta pati Subjektyvi kiek daug čia jos buvo, o dabar viskas FB. SM gyvavo ne iš pokalbių, o iš mokamų temų, o dabar visi gudrūs patys pirkti ir parduoti o iš idėjos galima tik dirbti jeigu ta idėja yra užsidirbti pinigų
Tai vardus ten galima pasikeisti. Pvz mes su sese ir duktereciom vis pasimaivom, pakeiciam viena kitai vardus.
Ten pat, kur spalva vakar ar uzvakar kazkuri pakeite. I ta grazia nakties
![]()
O tai tie vardai nepasikeičia Facebooko profilyje tik tame chata? Dėl spalvos pakeitimo, tai ir aš buvau prigrybavusi tik ruzava spalva taip buna kai visos mes ten administratores
🤣