Kaip pavargau šiandien dirbdama po tiek laisvų, man tiek išeiginių negalima turėti, aptingstu 😁
Lekiam su maže į Raudondvario pilį, lauko čiuožyklą 🥰 rytoj vėl laisva
Radau tobulus riešutinius batonėlius, su mėgiamu kaifowu barista apawwwaawww kavytę Romoje, laptopėlyjaaaaaa kaip kokia Frofė nimoku valdyti fb (atsidarau 1999999 neperskaitytos žinutės, aikitdovanųgaut, nu).
Pliurpojau su draugais iki liežuvio pavargtito simptomų.
o tai jūs išvis Kalėdas šventėt? šitiek prirašyt visur
aš tai totaliai 6 dienas vieną kitą kartą tik į telefoną nosį įkišusi buvau, nes nebuvo kada, visa šeimyna kai pas tėvus sugriuvom, tai jaučiu vakar mama jau džiaugėsi, kad išvažiavom
jau aš ir pati pasiilgau savo lovos, savų sienų
kol nepamiršau, tai iškart sveikinimus Majai siunčiu tai dabar, kaip suprantu, dar vienų vestuvių lauksim
jėėėė, ir vėl mergvakaris
datą tik nepamiršk pasakyt, užbukinsiu berniukus
ant L.O. mergvakario jau užsakyti
laukia su nekantrumu
kas čia dar.. ai, pasirodo šiemet visai nebloga buvau, dovanų įvairių čekių gavau, reiks kada prasinešt ir išleist
mano svarstyklės, kaip ir pas Oragę, kampe nukištos, kad ant sąžinės neliptų (o gal tiksliau, kad aš ant jų nelipčiau )...tegu paguli iki kokio sausio vidurio, kad užlipus infarkto negaučiau
o šiaip tai tingiu šiandien dirbt
Velnias neima FB, kad ir kaip noretusi kai kam
Temoje yra nariu, kuriu FB nera, tai smagu pasilabinti su jomis, arba kaip Rykute sake, ikisti nosi ten, kur viskas prasidejo.
tai tikriausiai as viena ir likau cia, kurios nera Ten. Jauciuosi ipareigota ka nors parasyti, bet kad cia beliko bendravimas apie nieka, nebent apie ora ir vyro zvejyba. As budama jusu vietoje, cia net neberasyciau. Rimtai.
![]()
bet Savaite issigando musu ilgesio
Nu... turbūt nenori rimtų sąntykių su mumis
![]()
Uoj... dar santykiauju , santykiauju, tik po nedaug, kad nepersisotinti .
Ir dar. Limcamca, koks pagaliau skirtumas, ka apie sia apleista tema galvos kiti, kaip begalvos, galvos tik blogai, na tai ir ka dabar.... kaip besistengtumete ipusti i rusenanti lauza ugneles, lauzas jau uzgeso, Joniniu lauzai dega FB ir priimkime tai kaip tiesa. Buvo smagu cia kadaise, bet viskas turi pradza ir pabaiga.
Savaite, niekas nesiteisina ir jokio laužo neįpūtinėja.
Laukine Orchideja, ar tu gali priminti kokius dar serialus siulei? Zuki, Olga.. kas dar buvo siulyta?
Vistik buvot teisios, Olga visai smagiai ziurisi, pradejom ketvirta sezona, tai reikia ruostis naujam serialui. Kaip tycia pamirsau ka dar buvai siuliusi.
Savaite, niekas nesiteisina ir jokio laužo neįpūtinėja.
Laukine Orchideja, ar tu gali priminti kokius dar serialus siulei? Zuki, Olga.. kas dar buvo siulyta?
Vistik buvot teisios, Olga visai smagiai ziurisi, pradejom ketvirta sezona, tai reikia ruostis naujam serialui. Kaip tycia pamirsau ka dar buvai siuliusi.
Teisingai ir dėl kažkokių skaičių ar suoliuko nesistengiam, kad tik kažkam būtų skaityti.
Poliarnij ir Fitnes dar žiūrėjom. Ivanovy-Ivanovy sunkiai eina, kažkaip nelabai. Va Policeiskij s Rubliovki gan neblogas irgi.
tai tikriausiai as viena ir likau cia, kurios nera Ten. Jauciuosi ipareigota ka nors parasyti, bet kad cia beliko bendravimas apie nieka, nebent apie ora ir vyro zvejyba.
As budama jusu vietoje, cia net neberasyciau. Rimtai.
![]()
![]()
Uoj... dar santykiauju , santykiauju, tik po nedaug, kad nepersisotinti .
tai Savaite apmastyk pasiulyma jungtis, nes cia tikrai niekas nebendaus atvirai del tu paciu smalsiu asmenu kurios stebi, skaito, skaiciuoja ir apsimeta, kad visai nerupi
Ir dar. Limcamca, koks pagaliau skirtumas, ka apie sia apleista tema galvos kiti, kaip begalvos, galvos tik blogai, na tai ir ka dabar.... kaip besistengtumete ipusti i rusenanti lauza ugneles, lauzas jau uzgeso, Joniniu lauzai dega FB ir priimkime tai kaip tiesa.
Buvo smagu cia kadaise, bet viskas turi pradza ir pabaiga.
na ka cia blogo galvoti apie tema, gi ne nuogais papais ir 'pute' nuotraukas dedam, tad viskas ok manau