Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai vardus ten galima pasikeisti. Pvz mes su sese ir duktereciom vis pasimaivom, pakeiciam viena kitai vardus. 

Ten pat, kur spalva vakar ar uzvakar kazkuri pakeite. I ta grazia nakties  :D​ 

Gera kosminė tema buvo. Bet gal visgi geriau tikrais vardais, jau pripratau, taip paprasčiau.   :D 

Atsakyti

Tiesa, technologijos eina į priekį, o SM nespėja su jomis nors bandymas padaryti naująją versiją ją pribaigė, nes tikrai tai stringa tai dingsta postai, nuotraukų neįkelsi be atskiro pasimeldimo. Tiesiog iš aktyviu temų matosi, kad  viskas išsikraustė į FB grupes. Ilgai buvau sekiau plastinių operacijų, Paelo temas, tai dabar visos tos pačios moterys yra FB sukūrusios grupes ir ten bendrauja ta pati Subjektyvi kiek daug čia jos buvo, o  dabar viskas FB. SM gyvavo ne iš pokalbių, o iš mokamų temų, o dabar visi gudrūs patys pirkti ir parduoti :) o iš idėjos galima tik dirbti jeigu ta idėja yra užsidirbti pinigų :)

Jo, va as esu Subjektyvios uzdaroje grupeje FB apie pletkus ir diskusijas. SM tai istisos rietynes, o ten tai fainus nariai susirinke, smagu diskutuoti. 

O tai tie vardai nepasikeičia Facebooko profilyje tik tame chata?  Dėl spalvos pakeitimo, tai ir aš buvau prigrybavusi tik ruzava spalva :) taip buna kai visos mes ten administratores :) 🤣

Ne, tik tame chate pasikeicia. Ziurek, tuoj padarysiu. 

Atsakyti

Limcamca, 30 Gru 2019 - 18:18, parašė: Jo, va as esu Subjektyvios uzdaroje grupeje FB apie pletkus ir diskusijas. SM tai istisos rietynes, o ten tai fainus nariai susirinke, smagu diskutuoti. Ne, tik tame chate pasikeicia. Ziurek, tuoj padarysiu.
Aš irgi esu pas Subjektyvia tik nezinau ar toje pačioje :) kol prisijungiau čia tai porą kartų spyną buciavau :)
Atsakyti

Nugara skauda. Ot gražiai naujus metus pradėsiu. 

Man po vakarykščio 2 val. boulingo, kur žaidėjų buvom 3 vnt., skauda kairį žandą. Apatinį.  :B  Bet tiek, kad pasėdėjus nepaeinu  :B 

Labos priešpaskutinę šių metų dieną.

Atsakyti

Tai ką Tu ant baudos suoliuko sėdėjai, kad apatinį žandą skauda :) 

mes dar rytoj bandysim Kalėdų stebuklais pasidžiaugti https://stockeldpark.co.uk/

Atsakyti

Tai ką Tu ant baudos suoliuko sėdėjai, kad apatinį žandą skauda :)

mes dar rytoj bandysim Kalėdų stebuklais pasidžiaugti https://stockeldpark.co.uk/

Nea, jei būčiau sėdėjus, būtų mozoliai. Ant abiejų.

Atsakyti

Nea, jei būčiau sėdėjus, būtų mozoliai. Ant abiejų.

:lol:

Atsakyti

Man po vakarykščio 2 val. boulingo, kur žaidėjų buvom 3 vnt., skauda kairį žandą. Apatinį.  :B  Bet tiek, kad pasėdėjus nepaeinu  :B

Labos priešpaskutinę šių metų dieną.

Orag, rasei, kad iki 9 miegojai. Kada tu suni vedzioji. Ir as cia visai rimtai. Labas paskutini metu ryte, isprotejusi Gadget mane isverte is lovos gerokai pries sesias. 

Atsakyti

Labas rytas, o aš turiu spėti į policiją prieš darbą dar, nes aną savaitę kažkoks kvailys nubraukė man mašiną ir pabėgo, žmogelis šalia buvęs nufotografuoti nufotografavo, iškvietė pareigūnus, ale numerio nesimato mašinos.

Atsakyti

Orag, rasei, kad iki 9 miegojai. Kada tu suni vedzioji. Ir as cia visai rimtai. Labas paskutini metu ryte, isprotejusi Gadget mane isverte is lovos gerokai pries sesias. 

Čia savaitgalį? Nu būna, kad ir iki 9 miegu, net iki 9:30. Žinok briedis cacutis, miega kaip šernas, žino, kad jei žadins, gali mirti ne sava mirtim  :B  O jei rimtai, tai jis rytais pats mėgėjas pamiegot. Žadina, tik jei kažkas jam tikrai negerai būna. O šiaip deda į akį iki kol teikiuosi iškelt savo gražiąją iš lovos. Kai dirbdavau nuo 7, tai ryte būdavo reikalų išprašyt poną eit laukan pusę šešių. 

Labas litras

Atsakyti

labas rytas,

...na taip  graziai  pasale, kaip ir priklauso  paskutinei  metu dienai, visi  kazkokie laimingi, patenkinti, pilni  planu  lyg  rytoj kazkas  turetu ivykti  :) o as prastai miegojau,  pabudau  4 val ir  ka...dabar  kava eina i trasa,galeciau jau  ir kaimynu sunis pavedzioti :)

Atsakyti

Man kažkiek net keista, kaip žmonės nesuartėja, nesusibendrauja iki tokio lygio, kad tuos santykius norėtųsi perkelti į gyvenimą. Toks biški delfi komentatoriaus anoniminis gyvenimas. Ai, man asmeniškai smagiau gyvai, ypač kai jau atsijoti nemalonūs žmonės. Tei vat. 

Cia gal uzuomina apie mane?   :D Et, gaila kad niku nebegalima pasikeisti, keisciau i delfi komentatore.  :D  

Sveikos, damos. Man sian laisve papugoms, jau buvau pardeje, šiobeito papirkti. Naujieji bus namie, ramiai, niekur neisim, sokt,  begiot negaliu del traumuotos kojos, vis dar slubuoju ir saugau ta kanopa savo. 

Atsakyti