barzdocius.png 109,94KB
0 Parsiųsta kartų
Ohoho, kas cia per temutes renesansas? Ar FB uzluzo?
Visas cia esancias sveikinu su praejusiomis Kaledomis ir ateinanciais Naujaisiais.
Ar geros buvote, ar daug dovaneliu gavote? Maja, matau, buvo laaabai gera mergaite. sveikinu.
Tai jau kiek busimu jaunamarciu turime? Kokias tris net?
Pas mane viskas gerai, grazu ir ramu. Va, dar ir Kaledos kaip atejo, taip ir praejo, tuoj ir eglute nupuosime. Ko daugiau paprastam zmogui (man) bereikia?
Tai va, kad jam patinka pats procesas, gamta, grynas oras. Bjauriu oru nevažiuoja, kai pvz didelis vėjas ir lietus. o šiaip turi gerą aprangą. Gert negeria, sako aš ir namie galiu išgerti, tam nereikia važiuoti žvejoti.
Ir jo žvejyba ne tokia, kai sėdi užmetęs meškerę su plūde ir lauki kol užkibs, tokią žvejybą jis vadina tinginių žvejyba. Pvz šiuo metu žvejoja upėje, tai jis eina krantu ir mėto meškerę,užmeta ištraukia ir t.t. tai būna po kelis km nueina, kaip ir sportas gaunasi. Jeigu kateryje ar valtyje, tai irgi skirtingai, užmeta ir po biškį suka ritę, atleidžia vėl suka, taip masalas šokinėja dugnu, vaizduodamas žuvį. Vo brač kiek žinau, galiu jau eiti irgi žvejoti, tik jaučiu užmesdama meškerę įsisegčiau kur kokį trišakį į antakį.
Tu cia grynai maniski aprasei ( iki tos vietos, kur kateris), ir ne meskeres, o spiningai. nebent taviskis muselininkas. Antra Kaledu diena jau stovejo prie Neries....
Tu cia grynai maniski aprasei ( iki tos vietos, kur kateris), ir ne meskeres, o spiningai. nebent taviskis muselininkas.
Antra Kaledu diena jau stovejo prie Neries....
Nu jo, jo spiningai tikriausiai, jis kotais vadina. G.Loomis , Shimano. ritės Stella, Vanquish.
Nu jo, jo spiningai tikriausiai, jis kotais vadina.
G.Loomis , Shimano. ritės Stella, Vanquish.
O, as ne tokio lygio zvejo zmona, zvejybos brendai neuzsilieka mano trumpoje atmintyje. Shimano taip, girdetas, dar Daiwa , nes su lietuvisku vardu asocijuojasi. Vis patraukiu per danti, kai jis atsidaro savo viena is gal 100 spec.dezeliu su vobleriais ir delioja, rikiuoja juos, kaip kad as kadaise savo kvepalus.
O, as ne tokio lygio zvejo zmona, zvejybos brendai neuzsilieka mano trumpoje atmintyje.
Shimano taip, girdetas, dar Daiwa , nes su lietuvisku vardu asocijuojasi. Vis patraukiu per danti, kai jis atsidaro savo viena is gal 100 spec.dezeliu su vobleriais ir delioja, rikiuoja juos, kaip kad as kadaise savo kvepalus.
Jo, sakau parduotuvę gali atidaryti, voblerių visokių spalvų turi visą dėžę, pasiima, žiūri, dėlioja, kiti su skylutėm nuo žuvų dantukų ir pasakoja, va čia apkramtytas, kiek suo buvo pagauta, vaje, aš tik linksiu galva.
Radau senų fotkių. Tik maža dalis guminukų, o kiek dar kitokių kietų visokių gražių, spalvotų turi.

laba jau sumazejes barzdocius kybo nuo salcio susitrauke
![]()
Visas cia esancias sveikinu su praejusiomis Kaledomis ir ateinanciais Naujaisiais.
Ar geros buvote, ar daug dovaneliu gavote? Maja, matau, buvo laaabai gera mergaite.
sveikinu.
Tai jau kiek busimu jaunamarciu turime? Kokias tris net?
Pas mane viskas gerai, grazu ir ramu. Va, dar ir Kaledos kaip atejo, taip ir praejo, tuoj ir eglute nupuosime.
Ko daugiau paprastam zmogui (man) bereikia?
niekas ten neuzluze, leliakinam, kad sunku speti su tempais, tik apkalbejom, kad taves, 8PM truksta, o prisijungti nenorite, tai bandom cia jumis pasidziaugti nebent persigalvosite ir prisijungsite
Nu jo, jo spiningai tikriausiai, jis kotais vadina.
G.Loomis , Shimano. ritės Stella, Vanquish.
oh dear
Jo, sakau parduotuvę gali atidaryti, voblerių visokių spalvų turi visą dėžę, pasiima, žiūri, dėlioja, kiti su skylutėm nuo žuvų dantukų ir pasakoja, va čia apkramtytas, kiek suo buvo pagauta, vaje, aš tik linksiu galva.
Radau senų fotkių. Tik maža dalis guminukų, o kiek dar kitokių kietų visokių gražių, spalvotų turi.
[url=https://radikal.ru][/url]
[url=https://radikal.ru][/url]
ir dar karta oh dear
![]()
Tavęs pasiilgau Aš tai rimtai čia, nejuokauju
Ten sunku suspėti su plepėm, čia gi biškį kitaip. O ir forumas man veikia normaliai, tik laiko nelieka, vis gi atostogos
Tavęs pasiilgau
Aš tai rimtai čia, nejuokauju
Ten sunku suspėti su plepėm, čia gi biškį kitaip. O ir forumas man veikia normaliai, tik laiko nelieka, vis gi atostogos
eisim mustis, a tai mano ilgesys ne rimtas nors gal geriau tegul dar daugiau pas Tave buna sniego
Laba,
Jetau, rasciau kruva tokiu dalykiuku ant gatves kaip pas Orchideja foto, tai net neimciau, nepagalvociau, kad cia koks vertingas dalykas
Vuo, Sistinos batus tai paimciau. Maciau gyvai moteri apsirengusia su jais, ir zinokit graziai atrodo. Visa juodai apsirengusi ir tas kulnas toks super akcentas gaunasi. Ne kasdieniniai jie, skirti progoms, suderintai aprangai.
![]()
Velnias neima FB, kad ir kaip noretusi kai kam Temoje yra nariu, kuriu FB nera, tai smagu pasilabinti su jomis, arba kaip Rykute sake, ikisti nosi ten, kur viskas prasidejo.
Laba,
Jetau, rasciau kruva tokiu dalykiuku ant gatves kaip pas Orchideja foto, tai net neimciau, nepagalvociau, kad cia koks vertingas dalykas
![]()
Vuo, Sistinos batus tai paimciau. Maciau gyvai moteri apsirengusia su jais, ir zinokit graziai atrodo. Visa juodai apsirengusi ir tas kulnas toks super akcentas gaunasi. Ne kasdieniniai jie, skirti progoms, suderintai aprangai.
Velnias neima FB, kad ir kaip noretusi kai kam
Temoje yra nariu, kuriu FB nera, tai smagu pasilabinti su jomis, arba kaip Rykute sake, ikisti nosi ten, kur viskas prasidejo.
ech nusipirkau Fate uzrodytus Ixos batus ir dar dviejus ir ne tokius kokiu istiesu ieskojau bet taip man ir reikia
tesiu paieskas ir kitais metais