Aš Maqpro naudoju, tik mano prof bonkutės po 120ml negražios 😁 atspalvius pati miksuoju.
Ir visada rekomenduoju klientėm pirkti vieną šviesią, kitą tamsesne, susimaišyti galima juk atspalvį
Aš Maqpro naudoju, tik mano prof bonkutės po 120ml negražios 😁 atspalvius pati miksuoju.
Ir visada rekomenduoju klientėm pirkti vieną šviesią, kitą tamsesne, susimaišyti galima juk atspalvį
Siaip jo, geriausias variantas, dvi spalvas pasiemei ir miksuoji.
sveika sugrizusi, dabar jau lauksim smulkaus reportazo
nes vien nuotrauku mums neuztenka
Reportažas bus būtinai. Kažkada
Nuotraukų 4 ar 5 kortelės po 32GB
Apturėjau net 3 pirmus kartus: gorge swing, skydive ir svetimas bernas mano palapinėj
Na ir duty free prašlaviau. Spalvoto nieko negalėjau pirkti, nes įdegus tikrai stipriai, tai pasilepinau prObangiu tušu ir kremu paakiams.
Reportažas bus būtinai. Kažkada
Nuotraukų 4 ar 5 kortelės po 32GB
Apturėjau net 3 pirmus kartus: gorge swing, skydive ir svetimas bernas mano palapinėj
Na ir duty free prašlaviau. Spalvoto nieko negalėjau pirkti, nes įdegus tikrai stipriai, tai pasilepinau prObangiu tušu ir kremu paakiams.
jau, kad Tu savo mirtim nemirsi, tai mes jau zinome, tai kas dar liko neisbandyta?
o ta berna mes jau Tau isaiskinome jog jis Tau kaledu senio dovana Nepasinaudojai- pati kalta
issisaugojau Tavo prObangu tusa eisiu pagoolginti kiek kainuoja
o kuo jis toks geras?
Pirkau Shiseido mascara tai zinok Eveline tas sidabrinis geresnis
Bet kaip SM atsigavo. Nebestringa niekas. Valio.
na kur jau man pora kartu si vakara strigo
Mane Bestija apknisinėja. Sėdi prie balkono durų ir žviegia. Tipo į dėžutę prašosi. Bet vos aš imu keltis nuo kėlės, ji kaip kulka šoka ant savo draskyklės - mol glostyk ir niurkyk mane
...tai jau kaip ir galima nuspeti su kuo pirma nakti siais metais UK praleisi