Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš Maqpro naudoju, tik mano prof bonkutės po 120ml negražios 😁 atspalvius pati miksuoju.

Ir visada rekomenduoju klientėm pirkti vieną šviesią, kitą tamsesne, susimaišyti galima juk atspalvį :)

Pridėta:

Atsakyti

Frofesore, auuuu, pareik ant čato, tokį tusą pražiopsosi, visos su šampe, muzika, trūksta tavęs su berniukais.  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Aš Maqpro naudoju, tik mano prof bonkutės po 120ml negražios 😁 atspalvius pati miksuoju.

Ir visada rekomenduoju klientėm pirkti vieną šviesią, kitą tamsesne, susimaišyti galima juk atspalvį :)

Siaip jo, geriausias variantas, dvi spalvas pasiemei ir miksuoji. 

Atsakyti

Su Naujais Metais mielosios! Už mus gražias ir protingas! Burbulu purslai laime mums nesa 🎉🥂😘❤

Atsakyti

Labas, meilės. Pargrįžau! Pavargus, nusikalus, bet kupina emocijų ir naujų patirčių.

Mergos pažino, apmurkė ir apminkė.

Sveininimai su Naujaisiais visoms, ko nemačiau FB. 

Atsakyti

Jau ir pamasažuota!!!

Atsakyti

sveika  sugrizusi,   dabar jau lauksim smulkaus reportazo :) nes vien nuotrauku  mums neuztenka :)

Labas, meilės. Pargrįžau! Pavargus, nusikalus, bet kupina emocijų ir naujų patirčių.

Mergos pažino, apmurkė ir apminkė.

Sveininimai su Naujaisiais visoms, ko nemačiau FB. 

Atsakyti

sveika  sugrizusi,   dabar jau lauksim smulkaus reportazo :) nes vien nuotrauku  mums neuztenka :)

Reportažas bus būtinai. Kažkada  :D 

Nuotraukų 4 ar 5 kortelės po 32GB  :oh:

Apturėjau net 3 pirmus kartus: gorge swing, skydive ir svetimas bernas mano palapinėj  :lol: 

Na ir duty free prašlaviau. Spalvoto nieko negalėjau pirkti, nes įdegus tikrai stipriai, tai pasilepinau prObangiu tušu ir kremu paakiams.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet kaip SM atsigavo. Nebestringa niekas. Valio.

Atsakyti

Mane Bestija apknisinėja. Sėdi prie balkono durų ir žviegia. Tipo į dėžutę prašosi. Bet vos aš imu keltis nuo kėlės, ji kaip kulka šoka ant savo draskyklės - mol glostyk ir niurkyk mane  :D​ 

Atsakyti

Reportažas bus būtinai. Kažkada  :D

Nuotraukų 4 ar 5 kortelės po 32GB  :oh:

Apturėjau net 3 pirmus kartus: gorge swing, skydive ir svetimas bernas mano palapinėj  :lol:

Na ir duty free prašlaviau. Spalvoto nieko negalėjau pirkti, nes įdegus tikrai stipriai, tai pasilepinau prObangiu tušu ir kremu paakiams.  :rolleyes:​ 

jau, kad Tu savo mirtim nemirsi, tai  mes jau zinome, tai  kas dar liko neisbandyta?

o  ta   berna  mes jau Tau isaiskinome jog jis Tau  kaledu senio  dovana :) Nepasinaudojai- pati kalta :)

issisaugojau  Tavo  prObangu tusa :)  eisiu pagoolginti kiek kainuoja :) o kuo jis  toks geras?

Pirkau Shiseido mascara tai zinok Eveline tas sidabrinis geresnis :)

Bet kaip SM atsigavo. Nebestringa niekas. Valio.

na kur jau   man pora kartu  si  vakara  strigo :)

Mane Bestija apknisinėja. Sėdi prie balkono durų ir žviegia. Tipo į dėžutę prašosi. Bet vos aš imu keltis nuo kėlės, ji kaip kulka šoka ant savo draskyklės - mol glostyk ir niurkyk mane  :D​ 

...tai jau  kaip ir  galima  nuspeti su kuo  pirma  nakti siais metais UK praleisi :)

Atsakyti

Sveikos. Aš tuo Isadora tušu tikrai patenkinta. Žiūrėsiu kiek čia man jo užteks.  :ax:​ 

Atsakyti