Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

jau, kad Tu savo mirtim nemirsi, tai  mes jau zinome, tai  kas dar liko neisbandyta?

o  ta   berna  mes jau Tau isaiskinome jog jis Tau  kaledu senio  dovana :) Nepasinaudojai- pati kalta :)

issisaugojau  Tavo  prObangu tusa :)  eisiu pagoolginti kiek kainuoja :) o kuo jis  toks geras?

Pirkau Shiseido mascara tai zinok Eveline tas sidabrinis geresnis :)

na kur jau   man pora kartu  si  vakara  strigo :)

...tai jau  kaip ir  galima  nuspeti su kuo  pirma  nakti siais metais UK praleisi :)

1. Aš vaikų netvirkinu. 2. Girtai meilei sakai griežčoiausią "NE". O čia buvo du viename   :D 

---------------

Nesu bandžius šito tušo. Bet labai gerų atsiliepimų girdėjau. Man duty free kainavo 42USD.

O EL DayWearEye paakiams esu turėjus mėginuką, patiko jis man.

---------------

Oi, čia buvo aišku dar man negrįžus  :D 

---------------------

Labai gerai susižiūrėjo man filmas Widows. Dar After the weddings su mano mylima J. Moore. O va Space su Bradu pasirodė visiškai neįdomus.

Atsakyti

Harpija žirafos snukį aplaižė, tai gal draugaus.  :D​ 

Atsakyti

1. Aš vaikų netvirkinu. 2. Girtai meilei sakai griežčoiausią "NE". O čia buvo du viename   :D

---------------

Nesu bandžius šito tušo. Bet labai gerų atsiliepimų girdėjau. Man duty free kainavo 42USD.

O EL DayWearEye paakiams esu turėjus mėginuką, patiko jis man.

---------------

Oi, čia buvo aišku dar man negrįžus  :D

---------------------

Labai gerai susižiūrėjo man filmas Widows. Dar After the weddings su mano mylima J. Moore. O va Space su Bradu pasirodė visiškai neįdomus.

dar nei vienai moteriai   vyras nebuvo per jaunas :) isranki kaip pati  Harpija :)

Atsakyti

Sveikos. Aš tuo Isadora tušu tikrai patenkinta. Žiūrėsiu kiek čia man jo užteks.  :ax:​ 

Izadoros nesu bandžius. Arba bandžius taip seniai, kad neprisimenu. O tai yra tas pats.

dar nei vienai moteriai   vyras nebuvo per jaunas :) isranki kaip pati  Harpija :)

Nu plyyyyz. Už mano sūnų jaunesnis. 

Be to, jo tikslas tebuvo išsimiegoti ne po krūmu ir tiek  :D . Ai, o ryte rūpinosi, kad man po akim nepakliūt, nes baiminosi, kad galvą nusuksiu  :D​ 

Atsakyti

Sistina, siūlai Imti Madonną užu sektiną pavyzdį??? 62 ir 25? Tai dar pas mus visos smarkiai per jaunos!!!!

Atsakyti

Izadoros nesu bandžius. Arba bandžius taip seniai, kad neprisimenu. O tai yra tas pats.

Nu plyyyyz. Už mano sūnų jaunesnis. 

Be to, jo tikslas tebuvo išsimiegoti ne po krūmu ir tiek  :D . Ai, o ryte rūpinosi, kad man po akim nepakliūt, nes baiminosi, kad galvą nusuksiu  :D​ 

`tai  jis jau pries tai buvo  pazines   Tavo 'tikraji' veida :)  kad slepesi :)

Sistina, siūlai Imti Madonną užu sektiną pavyzdį??? 62 ir 25? Tai dar pas mus visos smarkiai per jaunos!!!!

na yra  tu pavyzdiu :)  ne tik Madona, o kur dar Ala  ir kaip tas politikas su  vaiku vaiku susilaukes :)

Atsakyti

`tai  jis jau pries tai buvo  pazines   Tavo 'tikraji' veida :)  kad slepesi :)

Jo, panašu, kad tam tikrą įspūdį buvau palikus  :lol: 

Aš tiesiog šaunuolė :brunette:​ . Pusė nuotraukų jąu į kompą sukelta, viskas išpakuota ir net vienas skalbimas padarytas. Iki pilnos tvarkos dar toli, bet bent nereikia per lagaminus laipiot.

Atsakyti

Aš tiesiog šaunuolė :brunette:​ . Pusė nuotraukų jąu į kompą sukelta, viskas išpakuota ir net vienas skalbimas padarytas. Iki pilnos tvarkos dar toli, bet bent nereikia per lagaminus laipiot.

Tai, kad ten tų daiktų praktiškai neturėjai 😂🤣

Atsakyti

kadangi mateme  Tavo pakavimo ypatumus :)  tai ten  trys batai, 5 'bliuskes' pora sortu ir   kitu lengvu  rubu :)  tai nekazka  ir  plauti  :)

ka  ir sakau :)

Atsakyti

Nu žinok vis tiek buvo per daug. Galejau dar 4-5 rūbų vienetais mažiau imt. O ir miegmaišį tik 3 kartus naudojau. Bet tuos 3 kartus be jo būtų buvę kūdai....

Atsakyti

Gavau dovanų čekį Vytautas Spa, reikia prisirišti ir nulėkti su šeima  :wub:​  bet šis mėnesis toks išsunktas 🥴

Atsakyti

Burbulinės, jūs nuostabios, aš jus myliu.  :wub:​ 

Atsakyti