Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Burbulinės, jūs nuostabios, aš jus myliu.  :wub:​ 

:aciuks:    :alc:ir mes Tave :heart: bet svarbiausia,  kad amzina :love:   prisieksta :super:

Atsakyti

Gavau dovanų čekį Vytautas Spa, reikia prisirišti ir nulėkti su šeima  :wub:​  bet šis mėnesis toks išsunktas 🥴

kad sio menesio dar tik 3 dienos  praejo :)  nors as irgi jau noreciau, kad kokia  pirma kovo  butu :)

Atsakyti

Kaip draugutė pareiškė, kad va šventės baigėsi, laukia atostogų (Italijos Alpės) ir tadaaa jau lauks vasaros.

Man tai ir dabar gerai.

Atsakyti

Man irgi gerai. Bambeklis kol nedirba, man tinginiauti leidžia. Ir gamina, ir indus plauna, ir lovą kloja  :ax:  Bet tuoj baigsis katino dienos, pirmadienį darbai prasidės.

Laukinė Orchidėja  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Man irgi gerai. Bambeklis kol nedirba, man tinginiauti leidžia. Ir gamina, ir indus plauna, ir lovą kloja  :ax:  Bet tuoj baigsis katino dienos, pirmadienį darbai prasidės.

Laukinė Orchidėja  :oro_buckis: 

Pasakei lyg Tu nuo pirmadienio :) į darbą išeini :) Ištiesų, tai nuproteciau be ėjimo į darbą. Kažkada fantazavom su sužadėtiniu, kad jeigu laimėtume milijoną kas pasikeistų mūsų gyvenime,  tai anas pareiškė, kad jau  niekada nedirbtų, o aš sakiau, kad dirbčiau, tai likau nesuprasta :) 

Atsakyti

kad sio menesio dar tik 3 dienos  praejo :)  nors as irgi jau noreciau, kad kokia  pirma kovo  butu :)

Aš jau žinau daba kaip bus į priekį 😁

Reikia virtuvėje išsirinkti kriauklę 🥴 gal turite kas kokių patarimų?

Atsakyti

Aš jau žinau daba kaip bus į priekį 😁

Reikia virtuvėje išsirinkti kriauklę 🥴 gal turite kas kokių patarimų?

Nusiteikim pozityviai :) daug darbo-daug pinigu, o tada ir kriaukle lengviau issirinkti :) 

Atsakyti

Pasakei lyg Tu nuo pirmadienio :) į darbą išeini :) Ištiesų, tai nuproteciau be ėjimo į darbą. Kažkada fantazavom su sužadėtiniu, kad jeigu laimėtume milijoną kas pasikeistų mūsų gyvenime,  tai anas pareiškė, kad jau  niekada nedirbtų, o aš sakiau, kad dirbčiau, tai likau nesuprasta :)

Nu taigi taigi  :D  Man ir prasidės darbas namuose, dabar tik meniu sudarinėjau, o tada jau visos pareigos pereis man, net kokioms keturioms dienoms per savaitę  :lol:​ 

Atsakyti

Nusiteikim pozityviai :) daug darbo-daug pinigu, o tada ir kriaukle lengviau issirinkti :)

Va va, sausį darbo mažiau, mažiau pinigų, o išlaidos didėja, čia ir prasideda manipuliacijos gyvenimiškos 😂🤣

Atsakyti

Frofesore, auuuu, pareik ant čato, tokį tusą pražiopsosi, visos su šampe, muzika, trūksta tavęs su berniukais.  :rolleyes:  :D​ 

auuu :D a vat aš viena su berniukais Naujaką atšvenčiau :lol:  pavargo nuvargo mažuliukai, tai paleidau šiandien jau ilsėtis :D :D 

su Naujais visas! 

Atsakyti

---------------------

Labai gerai susižiūrėjo man filmas Widows. 

patiko tau jis? o man jis toks šiaip sau

Atsakyti

patiko tau jis? o man jis toks šiaip sau

Nėra wow, bet ir išjungti nesinorėjo.

Pas mane jau pirma diena darbe atidirbta, visi skalbimai padaryti, neskalbiami daiktai išdėlioti į vietas. Beliko išlygint ir bus tvarka.

Atsakyti