Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba diena, 

Ir aš norėjau sakyti, ką ten tau Terezza išsipakuoti reikia, kad nieko neišsivežei  :hmm:  :hmm: nebent lauktuves kur parsivežei  :D  :D 

Žinokit yra taip. Visai nereikia Terezzos reportažo. Man taip faina buvo, kai ji krovė foto iš eigos, kur ji, ten ir foto. Ir iš karto rašė kas čia kaip ir ką. Ypač apie raganosius patiko ir jau tie tigrai ir liūtai, tai faktas, mano stichija  :wub: Tai va, man taip patiko, lyg būčiau kartu keliavusi. Ačiū Terezza, kad vis nepamiršdavai mūsų ir tik prigavusi wi fi rodeisi ir pasakojaisi.  :4u: 

Ir I.Elija dabar kur yra, labai įdomiai rodo, pasakoja. Varysim šiandien su dukterėčia po Borough market pasivaikščioti, nu gal ir aš ką nors faino parodysiu. 

Blyn, kas čia yra, kad viskas faina  :hmm:  :hmm:  :D  :D Susipykt gal reik  :D  :D​ 

Atsakyti

Laba. 

Laba diena, 

Ir aš norėjau sakyti, ką ten tau Terezza išsipakuoti reikia, kad nieko neišsivežei  :hmm:  :hmm: nebent lauktuves kur parsivežei  :D  :D

Žinokit yra taip. Visai nereikia Terezzos reportažo. Man taip faina buvo, kai ji krovė foto iš eigos, kur ji, ten ir foto. Ir iš karto rašė kas čia kaip ir ką. Ypač apie raganosius patiko ir jau tie tigrai ir liūtai, tai faktas, mano stichija  :wub: Tai va, man taip patiko, lyg būčiau kartu keliavusi. Ačiū Terezza, kad vis nepamiršdavai mūsų ir tik prigavusi wi fi rodeisi ir pasakojaisi.  :4u:

Ir I.Elija dabar kur yra, labai įdomiai rodo, pasakoja. Varysim šiandien su dukterėčia po Borough market pasivaikščioti, nu gal ir aš ką nors faino parodysiu. 

Blyn, kas čia yra, kad viskas faina  :hmm:  :hmm:  :D  :D Susipykt gal reik  :D  :D​ 

Aha, man irgi patiko. Labai gerai tas čiatas mesengeryje, tik pyst ir įkeli foto, parašai.  :D

Negali būti faina, reikia kuom nors pasiskųsti, padejuoti. Apš... ti ką nors, išsivemti ant ko nors, va tada bus gerai.  :D​ 

Atsakyti

Nu taigi taigi  :D  Man ir prasidės darbas namuose, dabar tik meniu sudarinėjau, o tada jau visos pareigos pereis man, net kokioms keturioms dienoms per savaitę  :lol: 

Darbą namuose mes atostogomis vadiname 😱😂🤣

Atsakyti

Jo, gi va ir nuotaka tiesiogiai  matem,  - super!

Atsakyti

Sakai pyktis, dėl ko čia daba reikėtų  :hmm:​  

Atsakyti

Sistina, esi graži, miela ir protinga moteris. 

Bet, jaučiu tuoj susipyksim  :lol:  :lol: kokios tau atostogos?  :aggressive: 

Atsakyti

Kai sėdi namie ir augini vaikus, tai reiškia nieko neveiki, o kai vaikų nėra tai iš vis atostogos tinginių 😂🤣

Atsakyti

:angel_sadangel: 

Atostoginius gaunat, gyvatės, man tai tik rankas bučiuoja  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Nėra wow, bet ir išjungti nesinorėjo.

aš irgi neišjungiau, bet kažkaip ir kitam nerekomenduočiau, kaip žiūrėtino

Atsakyti

Žinokit yra taip. Visai nereikia Terezzos reportažo. 

nu nesakyk, yra skirtumas kur telefoninės foto ir kur ji įdeda savo fotiko nuotraukas į reportažą. taip, gal tas įspūdis fainas, kai tiesiogiai įdeda (nors ir nemačiau), bet jos reportažai man yra kažkas tooookio! 

ai ne, meluoju, mačiau pačios Terezzos FB fotkių :D 

Atsakyti

nu nesakyk, yra skirtumas kur telefoninės foto ir kur ji įdeda savo fotiko nuotraukas į reportažą. taip, gal tas įspūdis fainas, kai tiesiogiai įdeda (nors ir nemačiau), bet jos reportažai man yra kažkas tooookio! 

ai ne, meluoju, mačiau pačios Terezzos FB fotkių :D

Bus reportažas, bus. Limcamca galės neskaityt, jeigu jai nuotraukų iš įvykio vietos gana  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi lauksiu reportažo.  :rolleyes:​ 

Atsakyti