Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sakai pyktis, dėl ko čia daba reikėtų  :hmm:​  

As tai zinau del ko galiu susipykti su Sistina, Limcamca  :D . Jos irgi gerai zino :P​ 

Atsakyti

Prisiminiau, man labai patiko selfis su liūtu.  :D​ 

Atsakyti

kas čia su kuo ir dėl ko pyktis nori? neturit ką veikt? :D

Atsakyti

Sistina, esi graži, miela ir protinga moteris. 

Bet, jaučiu tuoj susipyksim  :lol:  :lol: kokios tau atostogos?  :aggressive:

:unsure: :blink: :hmm: Is  pradziu maniau kazko nori is manes  grazaus protingo  mielo :lol: :lol:  o pasirodo  pyktis nori :oh:o del ko taip ir nesupratau :cry2:

Kai sėdi namie ir augini vaikus, tai reiškia nieko neveiki, o kai vaikų nėra tai iš vis atostogos tinginių 😂🤣

:clap_1: :friends: Tu supratai mane teisingai :) 

:angel_sadangel:

Atostoginius gaunat, gyvatės, man tai tik rankas bučiuoja  :lol:  :lol:  :lol:​ 

bet atostoginius gauname  ne  is to kuris rankas buciuoja :)  kaip  ir nesiskaito :)

As tai zinau del ko galiu susipykti su Sistina, Limcamca  :D . Jos irgi gerai zino :P​ 

:alc: jauciu reikia eiti isgerti, nes neitariu del ko :)  Gal cia del Harrods meducio ir minkstos  kaktos? :)

kas čia su kuo ir dėl ko pyktis nori? neturit ką veikt? :D

as turiu, reikia  eiti i chata  viska perskaityti  gal kas paaiskes :) :pleasantry:

Atsakyti

:unsure: :blink: :hmm: Is  pradziu maniau kazko nori is manes  grazaus protingo  mielo :lol: :lol:  o pasirodo  pyktis nori :oh:o del ko taip ir nesupratau :cry2:

:clap_1: :friends: Tu supratai mane teisingai :) 

bet atostoginius gauname  ne  is to kuris rankas buciuoja :)  kaip  ir nesiskaito :)

:alc: jauciu reikia eiti isgerti, nes neitariu del ko :)  Gal cia del Harrods meducio ir minkstos  kaktos? :)

as turiu, reikia  eiti i chata  viska perskaityti  gal kas paaiskes :) :pleasantry:

Nein. Itempk labiau smegenai  :D​ 

Atsakyti

Nein. Itempk labiau smegenai  :D​ 

siandien smegenu  neliko :)

Nors perskaiciusi chata supratau apie ka Limcamca :)  kalbejo :)

Atsakyti

Maja, morkų pyragui negavau kokoso drožlių, tai nupirkau migdolų miltų. Ar labai blogai bus?

Atsakyti

siandien smegenu  neliko :)

Nors perskaiciusi chata supratau apie ka Limcamca :)  kalbejo :)

Manau kad supratai 😆. Tai vat pradedu pykti. ...jau... nau.. po truputi :umn: 

Maja, morkų pyragui negavau kokoso drožlių, tai nupirkau migdolų miltų. Ar labai blogai bus?

Atsakiau chate

Atsakyti

Jūs ką, Kauno eglutės nematėt, kad pykčių ieškot? Visas sprogusias iš piktumo ir išsitaškiusias jau ant tos eglutės pakabino!

Atsakyti

Jūs ką, Kauno eglutės nematėt, kad pykčių ieškot? Visas sprogusias iš piktumo ir išsitaškiusias jau ant tos eglutės pakabino!

Šių metų eglutė man Kauno ir visa aikštė super smagiai spalvota 🥰

Atsakyti

Priedas  received_458508394844256.jpeg   72,27KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas!

Pradedam rimtus darbus!

(Paskutinė kiaulystė - laptopėlis sako atiaaa, o makiuko naujas slaptažodis - vis dar neatkeltas iš seno telefono).

Atsakyti

attachicon.gifreceived_458508394844256.jpeg

Labas rytas!

Pradedam rimtus darbus!

(Paskutinė kiaulystė - laptopėlis sako atiaaa, o makiuko naujas slaptažodis - vis dar neatkeltas iš seno telefono).

Kavą jamu. O darbai palauks iki popiet.

Atsakyti