Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

oj, nereikia man čia laurų :D aš ir čia kaip jaunas mėnulis :D namie išvis SM net nejungiu, arba labai labai retai, kai išleidusi dukrą į mokyklą nebegulu ant kito šono parpt , o tai būna labai retai :lol: tada prie kavos paskaitau, o šiaip nu nėra kada. iš kur jūs tiek laiko turit pliurpt i have no idea :D

Na tu dar jauna, svarbesnių reikalų turi. O mums kas lieka - tik pliurpt  :rolleyes:

Atsakyti

Na tu dar jauna, svarbesnių reikalų turi. O mums kas lieka - tik pliurpt  :rolleyes:

o tai pas jūs darbo nėra, vaikų nėra, buities nėra, pramogų nėra? :) man rodos čia mano metai ne prie ko :D 

Atsakyti

o tai pas jūs darbo nėra, vaikų nėra, buities nėra, pramogų nėra? :) man rodos čia mano metai ne prie ko :D

na kaip metai ne prie ko :)  patirtis  su jas,  tai  viska spejame ir dirbti, ir vaikus priziureti,  ir papramogauti, ir pasportuoti :) ir pachatinti :)   nenusigask  kiek  zinuciu isvysi  po savaitgalio :)  jeigu nepamirsi padaryk PrtSc :)

Atsakyti

Tai vadinama   :mastau: multitaskingu  :hihihi: 

Pas mane jis netyčia išsitrynė, dievaži, seniau gerai veikė, gal baigėsi galiojimas  :hmm:  :lol: 

Gadged pamokėlę gavau, dabar išvis lengva  :didis: Tik skaityti reik mokėt greitai  :lol: 

Atsakyti

Ke?

Priedas  Screenshot_20200120-083945.jpg   134,56KB   0 Parsiųsta kartų

Kokias pamokėles, maž reik palicenzijuot išorėn? Ar čia mano atsakymas Oragei už pamokėlę suskaičiuotas? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 sausio 2020 - 08:40

Ke?

Labas rytas,

OMG koks čia grožis, prašom supažindinti :wub:

Man tai labai patinka, pvz prie kavos darbe papliurpt SM arba delfi paskaitinėt. Kol atsibundu :D

Laiko kažkaip užtenka viskam bet aš gal per daug laisvai į viską žiūriu, būna pvz kad tėvai rugsėjui pradeda ruoštis birželį, aš tai kažkaip per daug nesiparinu :D Nu bet vyras burba kad valgyt nesiveržiu daryt, gal jei dažniau gaminčiau, laiko mažiau turėčiau, nes dabar tai-galiu pasidalinti laiku kam maža :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 20 sausio 2020 - 09:03

Labas rytas, ateinu šiandien čia nuleisti garą 🤯 šviesolaidinį internetą veda jau nuo gruodžio ir dar iki vasario vidurio jaučiu neįves... O dar jei pašals tai nukels dar ilgiau 😫😠😤

Atsakyti

Labas rytas, ateinu šiandien čia nuleisti garą 🤯 šviesolaidinį internetą veda jau nuo gruodžio ir dar iki vasario vidurio jaučiu neįves... O dar jei pašals tai nukels dar ilgiau 😫😠😤

:4u:Labuka

atrodo, kad nešals bent jau artimiausiu laiku, galės prasikast :D

Atsakyti

labas rytas  :B 

oj Sistina, nepasakysiu kiek tų neperskaitytų žinučių, nes savaitgalį ne kartą, ir ne du 'nusimušė', kai landžiojau i messengerį.

naktį prastai miegojau, vis budinėjau, ale užtat ryte 8 kaip kritau, tai tik ką akis praplėšiau :D užsisakiau kavos į lovą, laukiu :B :D

Atsakyti

Puonia Perla sakė KE?

Frofute,  jamk

Atsakyti

Labas rytas,

OMG koks čia grožis, prašom supažindinti :wub:

Man tai labai patinka, pvz prie kavos darbe papliurpt SM arba delfi paskaitinėt. Kol atsibundu :D

Laiko kažkaip užtenka viskam bet aš gal per daug laisvai į viską žiūriu, būna pvz kad tėvai rugsėjui pradeda ruoštis birželį, aš tai kažkaip per daug nesiparinu :D Nu bet vyras burba kad valgyt nesiveržiu daryt, gal jei dažniau gaminčiau, laiko mažiau turėčiau, nes dabar tai-galiu pasidalinti laiku kam maža :D

Man laiko trūksta nes aš jo per daug pramiegu  :D​ 

Atsakyti

Laba,

Ojėėėjjjj kaip pavydžiu tiems, kas laiko daug turi. Tebūnie nedaug, bet vistiek... aišku, čia kaip susidėliosi prioritetus, bet man vat būtent svarbesni atrodo įvairūs reikalai, nei nieko neveikimas. 

Rykute priminė bajerį, kai atsirado tas šviesolaidinis internetas. Ir, mūsų name kaimynai užsisakė ir visi tikėjomės, kad jis bus kažkoks mandras šviesa veikiantis  :unsure: pamenu tą šoką, kai pradėjo visų klausinėti, o kaip čia ir kur laidus norėtumėt tiesti? Mes, visi: kokius laidus?  :blink:  :blink:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti