Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Puonia Perla sakė KE?

Frofute,  jamk

attachicon.gifUSER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-2026406038.jpeg

oj ne, šitos nesąmonės man ryte neįkiši :D ryte tik didelis puodas plikytos kavos :rolleyes:

Laba,

Ojėėėjjjj kaip pavydžiu tiems, kas laiko daug turi. Tebūnie nedaug, bet vistiek... aišku, čia kaip susidėliosi prioritetus, bet man vat būtent svarbesni atrodo įvairūs reikalai, nei nieko neveikimas. 

oj, jei būtų nors kiek laiko nieko neveikimui, tai irgi būtų gerai, bet kad nėra kažkaip :hmm: knygas net apleidau, vis lipu sau ant sąžinės, kad reikia vėl susiimt.

Atsakyti

Laba,

Ojėėėjjjj kaip pavydžiu tiems, kas laiko daug turi. Tebūnie nedaug, bet vistiek... aišku, čia kaip susidėliosi prioritetus, bet man vat būtent svarbesni atrodo įvairūs reikalai, nei nieko neveikimas. 

Rykute priminė bajerį, kai atsirado tas šviesolaidinis internetas. Ir, mūsų name kaimynai užsisakė ir visi tikėjomės, kad jis bus kažkoks mandras šviesa veikiantis  :unsure: pamenu tą šoką, kai pradėjo visų klausinėti, o kaip čia ir kur laidus norėtumėt tiesti? Mes, visi: kokius laidus?  :blink:  :blink:  :lol:  :lol:​ 

:lol:  :lol:  :lol: 

Kažkada mes vaikai būdami sužinojome, kad eina silkės lietuviškos ir išvarėm į jūrą žvejoti (visas vasaras gyvenom Šventojoje). Mano mama apsipatenkinus su a.a tiotka skuta bulves ir jau ruošia silkei... Mama klausia tiotkos "klausyk, o tai jos tokios sūrios jau ir yra?" Ir tiotka išmintingai pareiškia "Tai aišku, juk SILKĖ"  :lol:  :lol:  :lol:  

Deja abi liko be Silkės sūrios su išvirtom bulvėm  :oh:  :lol:​  

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200120-153813.jpg   119,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 sausio 2020 - 17:38

:lol:  :lol:  :lol:

Kažkada mes vaikai būdami sužinojome, kad eina silkės lietuviškos ir išvarėm į jūrą žvejoti (visas vasaras gyvenom Šventojoje). Mano mama apsipatenkinus su a.a tiotka skuta bulves ir jau ruošia silkei... Mama klausia tiotkos "klausyk, o tai jos tokios sūrios jau ir yra?" Ir tiotka išmintingai pareiškia "Tai aišku, juk SILKĖ"  :lol:  :lol:  :lol:  

Deja abi liko be Silkės sūrios su išvirtom bulvėm  :oh:  :lol:​  

o tai iš manęs pamenu kaip tėvai juokėsi, kai aš, miesto vaikas, galvojau, kad visokias mėsas ir lašinius kaime kokius metus pakabinę rūko, kol jie išsirūko :lol:  nu man mistika atrodė, kaip taip greit ta žalia mėsa išsirūkyt gali :D tai dar iki šiol būna 'patraukia' per dantį, nu sako, nusipirkom mėnesių mėnesiais rūkytos mėsos :D

Atsakyti

Gėriau AirBaltic plikytienę, nes tai 2000 kartų geriau, nei kava iš termoso.

Filtras puikus, jokių nuosėdų.

Atsakyti

Oi, tie tokie posakiai labai juokingi. Pamenu, kai buvau maza, mama man suriko: " greit nesk muila"! Tai as tikra to zodzio prasme, nubegau ir atnesiau muila. O, ten situacija gi, buvo, kad liepe man eiti lauk... nu pas mus taip sakydavo, greit nesk muila!

Ir, vaikams kartais tenka aiskinti perkeltine zodziu, posakiu prasme. 

Atsakyti

Labas rytas,

man regis, myli ji dar achhh :wub: Aniston+Pitas=??? :D

Prie silkių temos: Palangoj regis vasarį stintų šventė

Terezza kaip faina, kai galima pamiegot, taip laukiu savaitgalio dėl to :)nors dabar būna kad ir dieną nusnaudžiu, netinka man tas rytinis kėlimasis nors tu ką :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 21 sausio 2020 - 11:49

Priedas  received_214743286220731.jpeg   84,43KB   0 Parsiųsta kartų

Užmigom?

Kelkimės, pavasatis!

Atsakyti

Šūds, o ne pavasaris, šilumos noooooriu!

Atsakyti

Pliustrys!!!

Ar tau be pliustrim tai ne šiluma?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 sausio 2020 - 15:33

Pliustrys!!!

Ar tau be pliustrim tai ne šiluma?

tai aiškei  :D nu dvampenki, kaip sausiui, galėtų būt, tiek jau to :D

Atsakyti

Kaip sausiui. Su nuolaida.

Poniatkėssss.

Atsakyti