Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pas mane Viasat, tai priedėliai su kortelem prie visų telikų atskiri. 

Dar reik pirštinių? čiut ne balandžio vidury 😱 tai koks dia šiltas pavasaris....

mūsų vyriausioji gimus antroj balandžio pusej, tai per jos gimšę, labai dažnai tempa virs 20 būna. Po to, per sodų žydėjimą, vėl atšala. 

Labu.

Atsakyti

Labas rytas, Kaine aš stipriaus staugiančio vėjo nepastebėjau, tobulas oras buvo  :wub:​ 

Atsakyti

Tu karšta moteris,,Rykute. Užtai ir kitaip tempą jauti 😊 neatrodo šilta.... bet va, sulig mano grįžimu jau visai šilumą žada. Jei nepakeis 😀

Pridėta:

Atsakyti

Pas mane irgi Viasat, jokiu priedeliu nematau. Tikiu, kad svetaines teliko kazkur meistriskai pasleptas, nes visi laidai yra po tinku, gal po komoda ar joje. Kitame kambaryje tikrai jokio priedelio nera. 

Vaikstau su paltu, auliniais, paskutines kelias dienas tik su kedais. Aisku, kaip visada atsilapojus. Be vejo, savaitgalis butu idealus. Dar labai sausa, reikia dregmes, nors maciau gatves prie namu plauna, bet jos dar visos po ziemos purvinos. 

Tikiuosi ir as, kad velykoms bus puikus oras. 

Atsakyti

Labas rytas, jau kai dirbu, tai sunku sustoti 😂Niu, bet kai nedirbi savaite ar dvi, tai jau taip nesinori į darbą. Geriu kava ir galvoju, kad nesu sutverti darbui nu 😊😂Iki pensijos dar toli, iki milijono sąskaitoje kaip iki mėnulio ir atgal pėsčiomis, tai turbut teks dirbti 😊Gerai, kad dar nelyja 😊

Atsakyti

Tai butuose tie įvadai laiptinėse būna, kiek pamenu. Pas mane gi privatus namas, tai ant stogo viasat “bliūdas” su trim galvutem, kad į visus telikus pajungta būtų. Nors dabar, gal jau nebevesciau to viasato, čia kai namą įrenginejom prieš 10 metų, kita padėtis su televizijom buvo. Dabar vistiek internetu žiūrim, viasat’o gal tik sporto kanalus. 

Atsakyti

Ui, nusisnekejau, ne Viasat pas mus. Vinita. Ne bliudas.

Atsakyti

Esu ryt rytui uzsirasius i kirpykla. O kaip kirptis - nezinau. Ir nezinau, ar is viso reikia kirptis. :D

Rytas. :4u:

Atsakyti

Jap, atveso nuo siandien, bet tikejausi salciau.   :)   

Labas rytas.

Vinita ir pas mus kazkada buvo, pati pirmoji musu kabeline tv , bet kai eilini karta baigesi sutartis, perejom i Telia. Jau neatsimenu visu peripetiju, vyro tai rupestis, man labai dzin.

Atsakyti

Esu ryt rytui uzsirasius i kirpykla. O kaip kirptis - nezinau. Ir nezinau, ar is viso reikia kirptis. :D

Rytas. :4u:

as  kirpausi tik del to, kad jau reikejo galus palyginti, pasiure buvo.  Kasos uzaugo per metus. Boba senyn, plaukai ilgyn. :D

Atsakyti

jau kaip laukiu vizito pas savo kirpeją, tai jūs neįsivaizduojat 😊

Atsakyti

Gerai, kad priminėt. Reik ir man savo kirpėjai parašyti, susitarti. Jau galai kaip veliasi, kartais šukos pakimba  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti