Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o dieve, kaip as noreciau ta viena isgrust kur nors :lol: atostogos kaip tik, ale mociutes ir senelis dirba, nera kur :D butu ir man atostogos beveik :lol: ir dar gi beda- nepasiraso ponia niekad, nors mano mama jau nezinau kiek kartu siule pas ja pabuti savaitei, kai jai atostogos, ne gi, be mamos papo niekur :oh:

Mažei šokių stovykla (gaila be nakvynės  :D ) o sūnų planuoju juodo darbo dirbti į Londoną išleisti, kad grįžus būtų didesnė motyvacija mokslams  :D​ 

Atsakyti

QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 18, 11:36)
u zolelem ir lukstais tai tikrai nesiknisiu, o viena dukra nepadarys, o as tokiems darbams mazai noro turiu biggrin.gif imam paprastai, bet neprastai smile.gif kasmet vis kazka naujo isbandom, pilnos lentynos tu kiausiniu dazymo dazu visokiu, tai kazka nuperku, kad greitai, paprastai ir kad viena pati galetu dazyt. ji tu Velyku vien del to tik ir laukia, kad galetu pridazyt kiausiniu ir tada visiems dalina biggrin.gif tai uzpirkau jau 30vnt baltu kiausu, gales darbuotis biggrin.gif zinau, ka su vyru valgysim ateinancias kelias dienas po Velyku :

ojjj, nee, nepadarytu ir mano viena, reiks kartu su ja, as arba dukra vidurinele, sian kaip tik parskrenda i LT, ji mielai uzsiims, pasiilgus mazuju brolio ir seses. Nu brolis tai nebemazas jau, ugio prasme, praaugo jau ir teva biggrin.gif
Tie vyresnieji vaikai tai geris.

Vis dar ant baltymu sedi? kaip rezultatas?

QUOTE(Rykute @ 2019 04 18, 12:34)
<p>Jūra tradiciškai užsakyta  yahoo.gif​ šiais metais ne Karkle, o Palanga bus smile.gif</p>

kada? mes irgi savaitei uzsisakem gale geguzes/pradzioj birzelio.
Atsakyti

Viršutinės nagainos sutvarkytos, dabar eilė - apatinėms. Atostogos jaučiasi  :wub: 

Rykute, ką reiškia jūra užsakyta?

Upjora, aš jau galvojau reiks tave mest iš tos grupės, kad į SM nebeateini  :D 

Aš kažkaip vengiu chemijos kiaušiniams, irgi. Paprastai dažau šilku. Paprasta ir raštai gražūs  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 04 18, 14:22)
. Paprastai dažau šilku. Paprasta ir raštai gražūs  biggrin.gif​ </p>

o ciA KAIP? paro.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 04 18, 13:22)
<p>Viršutinės nagainos sutvarkytos, dabar eilė - apatinėms. Atostogos jaučiasi  wub.gif </p><p><strong>Rykute</strong>, ką reiškia jūra užsakyta?</p><p><strong>Upjora</strong>, aš jau galvojau reiks tave mest iš tos grupės, kad į SM nebeateini  biggrin.gif </p><p></p><p>Aš kažkaip vengiu chemijos kiaušiniams, irgi. Paprastai dažau šilku. Paprasta ir raštai gražūs  biggrin.gif​ </p>

O gal isvoliot majoneze ir plunksnom aplipdyt?
O ko tu taip arsiai negini pav gavenios pasninko?
Atsakyti

Tradiciškai jau 5 metai su darbo merginomis paskutinį gegužės savaitgalį važiuojam prie jūros su vaikais. Šiais metais labai susivėlinom užsakyti, bet gavom kitur su šildomu lauko baseinu :D

Atsakyti

Vis dar ant baltymu sedi? kaip rezultatas?

ne vien, bet kiausiniai sudaro nemaza raciono dali  :) o po Velyku gi ju bus DAUG :D pati nelabai valgo, nu tai kam teks valgyt? aisku tevams :D bet as nesiskundziu, mes su vyru per savaite ~30 kiausu suvartojam visada maziausia, aisku ne vien virtu, bet po Velyku teks vien virtus kapot :) rezultatai palengva labai, pirma savaite buvo didelis suolis tik, dabar labai minimaliai juda, bet svarbiausia zemyn :)

Atsakyti

o ciA KAIP? paro.

Va, nuoroda: http://www.ievosrece...-dazymas-silku/

Labiausiai tinka tamsios spalvos, nebūtinai kaklaraištis. Gali būti ir palaidinė ar suknelė, svarbu 100 proc. šilkas.

O gal isvoliot majoneze ir plunksnom aplipdyt?
O ko tu taip arsiai negini pav gavenios pasninko?

Na, ne į viščiukų paradą važiuoju, tai kam man taip lipdytis? O, ir ginti to, ko pati nesilaikau, - negaliu. 

Atsakyti

Užsukau į parduotuvę.... Išėjau su dviem rankšluosčiais, akiniais, keptyve, padėklu sūriams, dviejų rūšių prieskoniais, trijų rūšių karamelizuoto balzamiko acto buteliukais, wolfordo pėdkelnėm ir dvejom kojinytėm bei suknele. 

Pavasarį pajaučiau. Mda.

Atsakyti

Užsukau į parduotuvę.... Išėjau su dviem rankšluosčiais, akiniais, keptyve, padėklu sūriams, dviejų rūšių prieskoniais, trijų rūšių karamelizuoto balzamiko acto buteliukais, wolfordo pėdkelnėm ir dvejom kojinytėm bei suknele. 

Pavasarį pajaučiau. Mda.

Geras pavasaris.  :D​ Rodyk suknę, akiniai nuo saulės? 

Atsakyti

Geras pavasaris.  :D​ Rodyk suknę, akiniai nuo saulės? 

Parodysiu vėliau. 

Taip, akiniai nuo saulės.

Atsakyti

Parodysiu vėliau. 

Taip, akiniai nuo saulės.

Ok, tada ir akinius.  :ax:​ 

Atsakyti