Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jei teisingai supratau klausimą, tai šita info tau reikalinga: https://www.vmi.lt/c...vieta-isdavimas

?

Tą DAS3 užpildėm, ale ar tai tikrai to reikia? Su tais trečiašaliais nusišaut gali, tu jiems turi paduot nežinia kur ir nežinia ką, o jie patys nežino, ko jiems reikia.

Ačiū, Oragyt.

Atsakyti

Jei teisingai supratau klausimą, tai šita info tau reikalinga: [url="https://www.vmi.lt/cms/pazymu-patvirtinanciu-lietuvos-rezidento-rezidavimo-vieta-isdavimas"]https://www.vmi.lt/cms/pazymu-patvirtinanciu-lietuvos-rezidento-rezidavimo-vieta-isdavimas[/url] ?  

Jez, Madam, klausimą perskaičiau kaip Rykutės.  O kuri iš formų, tai neturiu suopračiaus. Nėr pas mane tokių.

Rykutė apie buhalteriją net paklausti nesugebėtų  :lol:  tiek mano smegenai nenedirba čia  :tomato:  :unsure:​ 

Atsakyti

Ne, tą nėščią paną su Skambinu jos draugai kviečia į savo veselę kaip porą abu.

kur tu cia taip raidai?

Oi žinok, aš visai nesenai, tiksliau gal prieš kokį pusmetį panašiai pravažiavau  :unsure:  Paleidau vaiką stotelėj prie mokykloj, o už stotelės iš karto perėja. Aš dar apsidairiau prieš išvažiuojant, ir jau užvažiavus ant perėjos per šoninį langą pamačiau pėsčiuosius  :oh: O esmė, kad tam tikru kampu ir greičiu judant Golfo priekinis rėmas užstoja matymo lauką. Ir užstoja visiškai.  Dar pamenu taksistas su VW Sharan vežė mane, tai lygiai taip pat ties perėjom persisvėręs per vairą bandė sužiūrėt. Tai pakalbėjom, kad nu žiauriai nevykę modeliai šiuo klausimu.

masinos modelis ne pasiteisinimas :B kai zmogui kojas pervaziuosi tai masinos bloga marke pasiteisint nelabai iseis :D o jei rimtai, ten tikrai nebuvo toks variantas, ten moteriske vare net nepristabdzius ir net nesidairydama. ta prasme kelias tik jai :D  ir cia ne vienetinis toks atvejis is tikro, man ir su dukra yra buve, kad pvz net dvieju juostu eismas, viena sustabdo, o kita prasvilpia ne nepristabdzius. cia dar blogiau

Atsakyti

ŠYtąąą... pirma juosta yra pati dešiniausia  :B  :D​ 

as be teisiu, man galima klyst pasakojant :D esme gi supratai :D

Atsakyti

Pas jus Vilniuje aš pastoviai taip darau  😛 ir nepiktybiškai 😁

o tai "pas mus Vilniuje" kitokios juostos nei "pas jus Kaune"? :D nu gi visur zenklai buna, kur kokia juosta suka ar tiesiai vaziuoja :)

Atsakyti

Rykutė apie buhalteriją net paklausti nesugebėtų  :lol:  tiek mano smegenai nenedirba čia  :tomato:  :unsure:​ 

Nu ne visai taip. Kai apie buhalteriją klausia ne buhalteris imi galvot ko žmogus nepasakė, "per kurią vietą" turi klausimas praeit  :D 

Pėvėzė ne buhalteris klaustų, o deklaracijoj ką man rašyt į 11 eilutę? Buhalteris klaustų - o auto pardavimo pajamos  GPM308 į 9 ar 25 eilutę? (eilučių nr. parašiau iš lempos)

Atsakyti

kur tu cia taip raidai?

masinos modelis ne pasiteisinimas :B kai zmogui kojas pervaziuosi tai masinos bloga marke pasiteisint nelabai iseis :D o jei rimtai, ten tikrai nebuvo toks variantas, ten moteriske vare net nepristabdzius ir net nesidairydama. ta prasme kelias tik jai :D  ir cia ne vienetinis toks atvejis is tikro, man ir su dukra yra buve, kad pvz net dvieju juostu eismas, viena sustabdo, o kita prasvilpia ne nepristabdzius. cia dar blogiau

O tu kaip bent pirmus 10 metų pavairuosi, tai tada galėsim apie tai padiskutuot.  :B  :D 

o tai "pas mus Vilniuje" kitokios juostos nei "pas jus Kaune"? :D nu gi visur zenklai buna, kur kokia juosta suka ar tiesiai vaziuoja :)

Rimtai, Frofesore, tau laikas išsilaikyt teises.  :B​ 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 04 25, 23:26)
kur tu cia taip raidai?

Discord.
Atsakyti

Aha, kitaip :D navigacija persikrauna ir žiūri ne toje juostoje  :lol:​ 

Atsakyti

O tu kaip bent pirmus 10 metų pavairuosi, tai tada galėsim apie tai padiskutuot.  :B  :D

Rimtai, Frofesore, tau laikas išsilaikyt teises.  :B​ 

nuo blogo regejimo isgelbeti nebent tik okulistas gali :D :D

jus ne nesuzinosit, kai as teises turesiu :D

Atsakyti

Aha, kitaip :D navigacija persikrauna ir žiūri ne toje juostoje  :lol:​ 

aha, lengviausia kitiems kalte suverst :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 25 balandžio 2019 - 22:59

Juoda lodarka sako visiems labanakt :D

Priedas  20190426_000259-800x450.jpg   116,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti