Orage, tai vyresne taip ir sako, jei gaila sau pasiimk.
O prikibtum prie ko, turiu galvoje, bendrai automobili kaip po toki, ar tai, kad auto nera naujas ir turi tvarkytinu reikalu. Ar automatas jega ar dar neke?
Va va. Teisingai sako
Nu pėvėzė pavaros persijungia nešvelniai, tarkim kai rinkausi, važavau su audi, ten iš viso nesijaučia kaip persijungia pavaros. Erzina, kad spidometras persijungia ne iš karto, kurį laiką rodo prisegtas/neprisegtas sėdynes. O į rodyklę aš nemoku šitoj mašinoj žiūrėt, pasidarius, kad skaičiais greitį rodytų. Dar kas labai nustebino ta prastesniąja puse tai salone praktiškai jokių stalčiukų, kišenėlių daiktams susidėti. Ne tai, kad visai nėra, yra. Bet jos sakyčiau nepatogios ir jų mažai. Pvz. Šepetys ir stiklų gremžtukas niekur netelpa. Butelį vandens jei įdedu į puodelių laikiklius, trukdo vairuoti. Tokie biškį erzinantys mažmožiai. Bet visa kita - tai yra tobula mašina, nerealiai komfortiška, patogi, dabar keičiu savo auto kredo iš audi į "už volvo geresnė gali būti tik naujesnė volvo"
O jei dar būtų mechaninė...
Automatas neke ir labai neke. Dar vis pažindinuosi. Nesu tikra ar taip turi būti ir neke ar čia būtent mano mašinai kažkas negerai.
Tiesa, jau šeštadienį teko apturėt avarinį stabdymą ties BIGo šlakbaumu
Nežinau kodėl mašinai pasirodė, kad įvažiuosiu aš į jį, bet garsas buvo... galvojau subyrėjo mašina
Ai, dar amžinai bandau užgesint mašiną parkingo neįjungus, arba išsiimti raktelį