Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

gerai, kad man nereikia mašina rūpintis, gal tik dulkes viduj nusibraukti ar kilimėlius išsivalyti. Gyvenime neteko dar kažko pumpuoti pačiai. Moku įsipilti benziną, langų plovimo skystį, dar vairuoti. :)​  būčiau super moteris, jei ir prie puodų, ir prie technikos. MB turi irgi turėti darbo. Biškį. :)

Džiaugiuosi išmokus benziną įsipilt ir automatinėj plovykloj nusiplaut. Langų plovimo skysčio pylimo ertmių, padangų atmosferų net nežinau ir visai nesmalsu :) Ne prie technikos aš. 

Atsakyti

Orage, tai vyresne taip ir sako, jei gaila sau pasiimk.

O prikibtum prie ko, turiu galvoje, bendrai automobili kaip po toki, ar tai, kad auto nera naujas ir turi tvarkytinu reikalu. Ar automatas jega ar dar neke?

Va va. Teisingai sako  :D 

Nu pėvėzė pavaros persijungia nešvelniai, tarkim kai rinkausi, važavau su audi, ten iš viso nesijaučia kaip persijungia pavaros. Erzina, kad spidometras persijungia ne iš karto, kurį laiką rodo prisegtas/neprisegtas sėdynes. O į rodyklę aš nemoku šitoj mašinoj žiūrėt, pasidarius, kad skaičiais greitį rodytų. Dar kas labai nustebino ta prastesniąja puse  tai salone praktiškai jokių stalčiukų, kišenėlių daiktams susidėti. Ne tai, kad visai nėra, yra. Bet jos sakyčiau nepatogios ir jų mažai. Pvz. Šepetys ir stiklų gremžtukas niekur netelpa. Butelį vandens jei įdedu į puodelių laikiklius, trukdo vairuoti. Tokie biškį erzinantys mažmožiai. Bet visa kita - tai yra tobula mašina, nerealiai komfortiška, patogi, dabar keičiu savo auto kredo iš audi į "už volvo geresnė gali būti tik naujesnė volvo"  :D O jei dar būtų mechaninė...  :rolleyes: 

Automatas neke ir labai neke. Dar vis pažindinuosi. Nesu tikra ar taip turi būti ir neke ar čia būtent mano mašinai kažkas negerai.

Tiesa, jau šeštadienį teko apturėt avarinį stabdymą ties BIGo šlakbaumu  :B  Nežinau kodėl mašinai pasirodė, kad įvažiuosiu aš į jį, bet garsas buvo... galvojau subyrėjo mašina  :B  :D 

Ai, dar amžinai bandau užgesint mašiną parkingo neįjungus, arba išsiimti raktelį  :B​ 

Atsakyti

Kelintu metu tavo maske? Dyzelis? Musiske summum komplektacija tai man niekas ten per daug nekliuna. 

Atsakyti

Ai, dar amžinai bandau užgesint mašiną parkingo neįjungus, arba išsiimti raktelį  :B​ 

O reikia parkingą ir tik tada "užgesinti"?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kelintu metu tavo maske? Dyzelis? Musiske summum komplektacija tai man niekas ten per daug nekliuna. 

2015. Jo, zyzelius. D4 varikliu. Komplektacijos nežinau, bet tikrai ne summum. Kažkuri kuklesnė  :D 

O reikia parkingą ir tik tada "užgesinti"?  :rolleyes:​ 

Pas mane taip. Jei bandau užgesint, žiebia į dantis užrašą, a la ponia blondine, reikia pavarą permest į parkingą prieš gesinant.  :D 

Atsakyti

Manęs tai nebara, nuspaudžiu mygtuką ir viskas.

Atsakyti

Tai taip. Is D i P. O Piene pas tave ne taip? Cia gi visiems automatams. Pas mane tai vadinama CVT deze - jokiu pavaru persijungimo negirdziu. Cia rave. 

Atsakyti

As saviske irgi jau leidziu i zentus. Dieds tokiu baisiu fotkiu pridare, nieks jos nepirks :D 

Atsakyti

Tai taip. Is D i P. O Piene pas tave ne taip? Cia gi visiems automatams. Pas mane tai vadinama CVT deze - jokiu pavaru persijungimo negirdziu. Cia rave. 

Aš ne tai, kad girdžiu, jaučiu. 

Manęs tai nebara, nuspaudžiu mygtuką ir viskas.

Aš net raktelį galiu išsiimt, negęsta mašūna. Tiesa, be raktelio įdėto nesikuria, bet užvedus, gali išsiimt ir negęsta. O paspaudus mygtuką, iškolioja, jei ne ant P ir vis tiek negesina.

As saviske irgi jau leidziu i zentus. Dieds tokiu baisiu fotkiu pridare, nieks jos nepirks :D

O tai susitiksim autopliuse  :D  Golfs jau ten :D​  O tai turi jau kitą ar vis dar renkiesi?

Atsakyti

Aš tai raktelių ir iš rankinės netraukiu, svarbu, kad jie ten yra ir viskas, įjungiu - išjungiu mygtuko pagalba  :) 

Atsakyti

Aš tai raktelių ir iš rankinės netraukiu, svarbu, kad jie ten yra ir viskas, įjungiu - išjungiu mygtuko pagalba  :)

Tai pas tave start-stop yra. O automatas? 

Atsakyti

Automatas

Atsakyti