Aš tai raktelių ir iš rankinės netraukiu, svarbu, kad jie ten yra ir viskas, įjungiu - išjungiu mygtuko pagalba
Ir dėl šito aš kartais patenku į keblią situacija, kai pakeitus rankinuką, įsėji į auto, spaudi start ir nieks nevyksta 😀
Tai volvo reikia ikist ta daikta, vadinama raktu i skylele tokia. Tai nori nenori ji turi issitraukt is rankines. O siaip man labai patogu, kai raktas tasej ir nereikia jo kas kart ieskot.
Orage renkuosi vis dar. Blaskausi, nezinau ko noriu, o ir finansines ribas turiu nusibrezt. Volvo man patinka, bet is principo nepirksiu, nes diedulis jau tokia turi.
Ir dėl šito aš kartais patenku į keblią situacija, kai pakeitus rankinuką, įsėji į auto, spaudi start ir nieks nevyksta 😀
Tada lekiu is garazo namo, nuimineju signalizacija, vel pridavineju. Bambu ant saves, kad is kart nepasitikrinau. Ir, kadangi tasese visas mano gyvenimas, labai nepatogu, kai reikia to rakto ieskot svaros broliuose. Bet cia disciplinos stygius.
Tada lekiu is garazo namo, nuimineju signalizacija, vel pridavineju. Bambu ant saves, kad is kart nepasitikrinau. Ir, kadangi tasese visas mano gyvenimas, labai nepatogu, kai reikia to rakto ieskot svaros broliuose. Bet cia disciplinos stygius.
Na, man lengviau bent tuo, kad apie rakto nepasiėmimą sužnau dar neišvažiavus iš garažo, t.y.nepridavus signalizacijos.
Kaip gražu važiuojant per Dzūkiją. Koks nuostabus metų laikas tas pavasaris.
Sveika mergicos,
Kažkokia nesąžinė, jūs nedirbat, mes dirbam. Na nieko palauksim pirmadieno, bus atvirkštinė nesąžinė
Frofesorė, šuktelėjo, bet neturėjau kada iš karto grįžusi rašyti, darbų milijonas.
Atostogos buvo puikios, daug pamatėm, pavalgėm
, daug ką nuveikėm, daug pakeliavom, pasimaudėm ir t.t. Sala graži, oi jau gėlių gėlių kiek
Visi laukai pilni aguonų, ramunių, grožis neišpasakytas.
Aplankėm apelsinų, citrinų giraitę, jėtau, aš ten ir numirti galiu. MB su sese sakė, baik tokiais žodžiais kalbėt, dar tikrai širdis sustos. Bet, nereali, NEREALI, N-E-R-E-A-L-I vieta pasaulyje. Kalnai, gėlės, apelsinai, citrinos, saulė, visas kitas grožis. Sunku jį perteikti, tą ūkį reikia tiesiog aplankyti
Tai va. Mašinomis kaip žinia nesidomiu, net kuro nepilu. Nebus vyro, yra vaikas, anas jau dabar viskuom rūpinasi.
Skaičiau apie tą moteriškę su BMW, pirma mintis, ar nebus moteriškė alkoholio padauginusi ar kitaip apsvaigusi.
Gavom ir mes balsavimo lapelius. Tuo pačiu metu ir EU rinkimų lapeliai atėjo. Vietiniai. Tik balsuok.
Upjora, aš irgi laukiu savaitgalio, kad pagaliau rankas į sodą įkiščiau, iki atostogų nenorėjau nieko daryti. Šiandien apžiūrėjom gėles ir kt dalykėlius, žiūrėsiu kur pigiau, geriau pirkt. Ir, dirbsiu, kasiu, sodinsiu
Laukine Orchidėja, smagu jums su dukra Nesmagu dėl anytos.
Linamog, gerų atostogų
Tai volvo reikia ikist ta daikta, vadinama raktu i skylele tokia. Tai nori nenori ji turi issitraukt is rankines. O siaip man labai patogu, kai raktas tasej ir nereikia jo kas kart ieskot.
Orage renkuosi vis dar. Blaskausi, nezinau ko noriu, o ir finansines ribas turiu nusibrezt. Volvo man patinka, bet is principo nepirksiu, nes diedulis jau tokia turi.
Nu ir pati kalta
Aš dabar pirkčiau net jei visas kaimas su jais važinėtų. Nors... gal ir ne
O į kokią linksti? Šiaip teisybės dėlei, kai pirmą kartą nuvažiavau į GariūnAi pasižiūrėti kas yr, tai mąsčiau apie kokį RAV4 arba subaru outback. Bet stabtelėjau prie XC60 ir alles, į kitas nenorėjau žiūrėti. Rinkausi rinkausi ir vis tiek ratą apėjusi grįždavau prie šitų.
Nu ir dirbsiu. Ir bus bapkių ir vėl atostogausiu
![]()
Beje, apelsinų žiedai kvepia jazminais. Tip top. Man dabar mirtinai reikia tokių kvepalų. Panašiausias Tom Ford Jasmin Rouge, bet noriu labiau į apelsinus. Gal kuri esat kokį panašų kvapą pagavę kur?
Teisingai! Malačius!
Tik būk gerutė, rašyk normalEi, baBkių (nuo žodžio bablo)
Ir pavydOlEi tegul dūsta.