Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gaile, gražios nuotraukos. Kaip įspūdžiai?

Rykute, Šaunuolė sportininkė tu. 

Frofesore, pradžioje buvo labai neramu, bet persilaužiau. Per tą judrią gatvę neįsivaizduoju jos perainančios saugiai... 

Atsakyti

Frofesore, pradžioje buvo labai neramu, bet persilaužiau. Per tą judrią gatvę neįsivaizduoju jos perainančios saugiai... 

na, tau tikrai geriau zinot :4u:  tiesiog, kartais vaikai ima ir nustebina  :mirksiukas: 

Atsakyti

Labas rytas! 

Laikas keltis!!! 

Ir vėl turgaus nėr, nu, kodėl turi lyti trečiadienį, kai aš turiu pusvalandį turgui.  :huh2:​ 

Atsakyti
Tai vasara uk panasu jau baigesi? Pas mus irgi.
Bet gerai kai salta galima susodinti augalus ir jie geriau prigis.Karstis ju nekepins. Eisiu tuo ir uzsiimt.
Atsakyti

Tai vasara uk panasu jau baigesi? Pas mus irgi.
Bet gerai kai salta galima susodinti augalus ir jie geriau prigis.Karstis ju nekepins. Eisiu tuo ir uzsiimt.

Per Velykas buvo vasara kelioms dienoms atėjus. Dabar šaltas ir šlapias ruduo... 

Aš sodininkė mėgėja, negaliu šaltyje dirbti, jokio kalifo.

Atsakyti

Per Velykas buvo vasara kelioms dienoms atėjus. Dabar šaltas ir šlapias ruduo... 

Aš sodininkė mėgėja, negaliu šaltyje dirbti, jokio kalifo.

Koks čia kalifas pas tave ateina, kai šilta? Kalifas sodininkas? :)​ 

Atsakyti
Kalifas yra kaip ir islamo valstybes dvasinis ir juridinis virsininkas.
Mes ir dabar ant persijos ir tu visu neaiskiu isis - sakom - kalifatas. Na mes tie kur arciau to kalifato gyvenam. biggrin.gif
Atsakyti

Kalifas  :lol:  :lol:  :lol: 

Kaifas ten turėjo būti.

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

ale koks skyrybų bumas mūsų zviazdoms, Tiulio fėja tai gerai pavarė :blink: https://www.lrytas.l...etis--10258210/

Atsakyti

Ne tik žvaigždės skiriasi. Kaip tik vakar kalbėjau su kliente, ji su vyru 65 metus santuokoje pragyveno. Tekėjo jo nepažinodama. Sakė, nugyveno darniai. 

Atsakyti

Ne tik žvaigždės skiriasi. Kaip tik vakar kalbėjau su kliente, ji su vyru 65 metus santuokoje pragyveno. Tekėjo jo nepažinodama. Sakė, nugyveno darniai. 

Na, tiek metų pragyvenus, poros jau skiriasi ir dėl netekčių.

Kam skirtis tokioj senatvėj link 90, nebent numirti nori vienas kokioj palėpėj.

Kažkaip nesuprantu, jei nugyveno darniai, tai nors numirti nusprendė atskirai? Gal čia aš per žiauriai, bet man taip atrodo.

Turėtų būti nekentę vienas kito visą gyvenimą, jei jau gale išsiskyrė.

Atsakyti

Sveikos. Atsisveikinau šįryt su dukra, pusženčiu. Išvažiavo į Vilnių porai dienų. Sunku buvo atsisveikinti kaip visada, bet ramu ant širdies, nes gerose rankose, matosi ir jauciasi, kad pusžentis ją myli, rūpinasi abu vienas kitu, gražiai sutaria, malonu žiūrėti.  :wub: Patiko jam pas mus, padėkojo, sakė skaniai gaminu.  :ax: Tai va, tokios tokelės.

Laukiu ir aš šilumos, kad kalifas ateitų ir pas mane, kad galėčiau kalifuot nuo puikaus oro.  :D​ 

Atsakyti