Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Pinotija, jos vyras prieš kelis metus mirė. 

Aš apie tai, kad šeimos tvirtesnės buvo, nei, kad dabar. Lengva ranka žanijasi, lengva ir skiriasi. 

LO, smagu dėl tavo vaiko. 

Atsakyti

Neaiškiai aną postą surašiau. Negula mintys tvarkingai ant popieriaus šiandien.

Atsakyti

Pas mus šiandien jau šilta, ne karšta, bet smagus oras. 

Grindys nupirktos ir suvežtos į namą, manau šiandien arba rytoj pradės dėti  :yahoo: 

Daba reik kažką galvoti su 1a  :oh:  :dry2:​  

Atsakyti

Aš apie tai, kad šeimos tvirtesnės buvo, nei, kad dabar. Lengva ranka žanijasi, lengva ir skiriasi. 

Tai aš ir pagalvojau, kad 'skyrybos" tokiam amžiuj būna daugiausiai, kai jau kitas išeina amžinybėn..

Atsakyti

LO, smagu dėl tavo vaiko. 

Dėl to tvirtumo.... Nesiskyrė, nes buvo laikas, kai moteris be vyro išgyvent negalėjo ar skirtis buvo gėda, tai ir kankinosi visą gyvenimą dėl to, ką žmonės pasakys. O dabar moterys drąsios ir savarankiškos, todėl kentėti nebūtina.

O su gerais vyrais nesiskiria ir dabar.

Atsakyti

Laba,

Tai vasara uk panasu jau baigesi? Pas mus irgi.
Bet gerai kai salta galima susodinti augalus ir jie geriau prigis.Karstis ju nekepins. Eisiu tuo ir uzsiimt.

O, kokia gera naujiena. 

Kaip tik savaitgali pasodinau geles ir grauziau nagus, kad niekas neprigis. 

Juokiausi is Kalifo  :D  :D​ 

Atsakyti

Pas mus šiandien jau šilta, ne karšta, bet smagus oras. 

Grindys nupirktos ir suvežtos į namą, manau šiandien arba rytoj pradės dėti  :yahoo:

Daba reik kažką galvoti su 1a  :oh:  :dry2:​  

O kodėl vienodų abiems aukštams nenori?

Atsakyti

Aš (mes :D ) dėjom visur vienodas grindis, erdvė prasiplėtė. 

Atsakyti

O kodėl vienodų abiems aukštams nenori?

Į pirmą aukštą noriu dėti vinilinės, tad man nereikės plytelių virtuvės zonoje ar koridoriuje, bet jos brangios ir dėjimas brangus, tad per du aukštus per didelė prabanga  :D​ 

Atsakyti
O siaip siandien paskutinio karo pabaigos paminejimas.
Amzina atilsi visiems , per ji mirusiems .
Nerederetu pamirsti ir ignoruoti.
Atsakyti

Limcamca, šiandien BBC news skaičiau, kad “The baby will not automatically become a prince - although he could get that title if the Queen steps in.” Tai vis tik pasakiusi, kad jis ne princiukas buvo teisi😉

labas visoms, lijo vakar lyja šiandien ir tikriausiai lis rytoj 😊🤣na žiauru vienok su oru, gerai, kad nors galima darbe šiltai prie radiatoriaus sedeti 😊

Atsakyti

Mazasis princukas mielas toks, kaip ir visi kudikiukai. Vat  idomu, plaukuciai juodi susiraite ar ryzi? :D

Labas rytas :4u:

ale koks skyrybų bumas mūsų zviazdoms, Tiulio fėja tai gerai pavarė :blink: https://www.lrytas.l...etis--10258210/

nu ale ka jos mislija, uz visokiu  Morgailu  ar Skaisgiriu  ir panasaus plauko veikeju  tekedamos?   Kad ir kokios nepriklausomos, kaip Terezza sako, butu moterys, bet ka tokios galvoja pries istekedamos?  Tikisi , kad tokius silpnavalius erzilus suvaldys? :D

Atsakyti