Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Priklausomai kur ir kaip atostogausi 😁 Man norisi restorane vakarienę valgyti gražiau atrodant nei padavėjas 😎😁😂🤣 

ai man pakanka 1 suknios. Jei vieta neriboja 2

Atsakyti

Savaitei galiu ir su kuprine išvažiuoti, taip Maltoje keliavau, visko pakako, net 1 suknelė ten tilpo 😁 

Su 10kg bagažu lagaminiuku galiu ir 2 savaites prakeliauti, ten dar aukštakulniai sutelpa ir suknelių tokių plonų, lengvų kokios 7  😁

Atsakyti

Savaitei galiu ir su kuprine išvažiuoti, taip Maltoje keliavau, visko pakako, net 1 suknelė ten tilpo 😁 

Su 10kg bagažu lagaminiuku galiu ir 2 savaites prakeliauti, ten dar aukštakulniai sutelpa ir suknelių tokių plonų, lengvų kokios 7  😁

Aukštakulnių nesivežu, bet trikojį ir tris objektyvus imu :D​ . Pernai bagažas mėnesiui sudarė 14kg. 

Atsakyti

Aš neturiu nė vienų šortų  :unsure:  :unsure:​ 

nu taigi ir as neturiu, aiks kompanijon :D 

Ne aš nusidažau su paprastais juodais antakių dažais pati. Savaitę spalva laiko. Nes mano ilgos ir tankios, tik galiukai šviesūs, tai nudazius liuks atrodo, nereik jokių laminatu 

tai tau gerai. pas mane pvz retos tos blakstienos, tai dazymas ne iseitis mazai ka tepadeda. vistiek tusu pastorinti norisi

Aukštakulnių nesivežu, bet trikojį ir tris objektyvus imu :D​ . Pernai bagažas mėnesiui sudarė 14kg. 

14kg, menesiui???? :blink:  aneikaip nesugalvoju, kaip sutilpciau i tiek :D 

Atsakyti

nu taigi ir as neturiu, aiks kompanijon :D

tai tau gerai. pas mane pvz retos tos blakstienos, tai dazymas ne iseitis mazai ka tepadeda. vistiek tusu pastorinti norisi

Mes dviese į Tailandą 3 savaitėm  į  20 tilpom laisvai. 

Atsakyti

Po Kiniją pusantro mėnesio beveik keliavau su 12kg ir kuprine, kai vietiniai skrydžiai baigėsi, kuriuose svoris ribojamas buvo, lagaminas prisipildė iki 20kg 😁

Bet kai kruizai su Gala vakarienėm, tai aukštakulniai būtini 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 17 gegužės 2019 - 19:33

Su laiku išmokstama  :D 

Gi skalbyklom pakeliui naudojamės. 

Džinsai, dveji šortai, vienos ilgos lengvos kelnės. 5-6 maikutės, megztukas, striukė. Gal dar lengva suknelė. Basutės, sportbačiai iš šliopkės. Kojinytės (3-4 poros, nes dažniausiai aviu basutes), 4 komplektai apatinių, maudomas. Kepurė ir akiniai nuo saulės. Susipakavimui 15-a minučių. Iš dekoratyvinės tik tušas ir lūpdažis. Drėkinantis ir apsauginis kremai, prausiklis. Ko dar gali reikėt?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 05 17, 19:04)
Apatinių max 3, praskalbiu kasdien. Nėra jokio fainumo nešvarius namo vežtis.</p>

vat ir man kazkokia nesamone tuos nesvarius trusus vezt namo, visad prasiskalbiu. Namie jau normaliai i masina sumetu.

Dazu kartais isimetu, bet niekad nesidazau. Labai pasijaute Tailande beveik 3 men.nesidaziau, tai atsigavo tiek blakstienos, tiek oda.

Zaviuosi zmonem, kurie moka susipakuot 10 kilu men. Mes kai paskutini karta skridom, bagazas sudare per 80 kilu. Na, bet 4 zmones, labai ilgam laikui, visu laptopai, kruvos popieriniu knygu, mokyklos uzduotys, grikiu pora kilu, dziugo ir pan. ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti

vat ir man kazkokia nesamone tuos nesvarius trusus vezt namo, visad prasiskalbiu. Namie jau normaliai i masina sumetu.

Dazu kartais isimetu, bet niekad nesidazau. Labai pasijaute Tailande beveik 3 men.nesidaziau, tai atsigavo tiek blakstienos, tiek oda.

Zaviuosi zmonem, kurie moka susipakuot 10 kilu men. Mes kai paskutini karta skridom, bagazas sudare per 80 kilu. Na, bet 4 zmones, labai ilgam laikui, visu laptopai, kruvos popieriniu knygu, mokyklos uzduotys, grikiu pora kilu, dziugo ir pan. ir t.t. biggrin.gif

Uoj, tai čia nelyginama, kaip jūs skridot, o kaip aš varau. Normalu, kad pas jus toks svoris.

Atsakyti

Daug m neturėjau, bet nuo sporto kojos tapo lb super,tai db net 3 turiu. Lb patogus rūbas is  tikro

Pfff aš nepriklausomai nuo svorio visada vasarą su šortais. Nėra patogesnio rūbo ir pofig kaip atrodau.  :B 

Su laiku išmokstama  :D

Gi skalbyklom pakeliui naudojamės. 

Džinsai, dveji šortai, vienos ilgos lengvos kelnės. 5-6 maikutės, megztukas, striukė. Gal dar lengva suknelė. Basutės, sportbačiai iš šliopkės. Kojinytės (3-4 poros, nes dažniausiai aviu basutes), 4 komplektai apatinių, maudomas. Kepurė ir akiniai nuo saulės. Susipakavimui 15-a minučių. Iš dekoratyvinės tik tušas ir lūpdažis. Drėkinantis ir apsauginis kremai, prausiklis. Ko dar gali reikėt?

Niekada nesinaudoju. Vos atvykus padedu maišą ir vakare visi visų rūbai keliauja į jį. 

Tai va, susikroviau.  :B Mano vienos 17 kg  :B  :D Vyro 13. Oragiuko nesvėrėm, bo mažas lagaminas.  :nail: Nu bet mano lagamine kremai, prausikliai, šampūnai, balzamai. Juos privalau vežtis savo.

Atsakyti

Trūsai visada padžiauti būna vonioje 😁 nebent vienai nakvynei važiuosiu, tai parsivešiu...

Vat ir rašau, kad kelionė kelionei nelygu. Su vaikais, be vaikų, formal vakarienės ar tiesiog relax pažintinė ir tt... 

Man laive skalbimo paslaugos pasirodė kosmosas kainos, tai vaikų maikutes ir savo prasiploviau su skalbimo milteliais kuriuos mini pakuotę krante nusipirkau 😁

Atsakyti

As visada situos vezuosi, labai patogu. 

51CkSTnzR1L.jpg

Atsakyti