Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Prezervatyvai :B 

Nugis reikalingas daiktas per atostogas 🤣

Atsakyti

Aš kažkaip sutalpinu viską į rankinį savaitei, kelioms dienoms - į kuprinytę. Būna, kad išskrendu 3-4 dienoms, kur su darbu susiję, tai stengiuos kuo mažiau imt, bet tik kompas kaip inkaras visada. Kad ir lengvesni dabar jie, bet vistiek sunku, jei kur su persėdimais varai ir po oro uostus tąsyt tenka.

Beje, gerbiamosios, pirma kompo taip ir nenusipirkau, ale daba jau spiria many darbai. Gal katra esat baisiai "ant jų"išmani? Ką pirkt? Dar plius pirksiu didelį monitorių, kad laptopą jungt prie jo, bo mano programos kitaip netelpa. Savaitė, pamenu, lyg irgi ruošėsi, ale ana prašapo.

Atsakyti

Aš kažkaip sutalpinu viską į rankinį savaitei, kelioms dienoms - į kuprinytę. Būna, kad išskrendu 3-4 dienoms, kur su darbu susiję, tai stengiuos kuo mažiau imt, bet tik kompas kaip inkaras visada. Kad ir lengvesni dabar jie, bet vistiek sunku, jei kur su persėdimais varai ir po oro uostus tąsyt tenka.

Beje, gerbiamosios, pirma kompo taip ir nenusipirkau, ale daba jau spiria many darbai. Gal katra esat baisiai "ant jų"išmani? Ką pirkt? Dar plius pirksiu didelį monitorių, kad laptopą jungt prie jo, bo mano programos kitaip netelpa. Savaitė, pamenu, lyg irgi ruošėsi, ale ana prašapo.

Nesupratau. Programos netelpa į monitorių? :hmm:​ 

Atsakyti

Nesupratau. Programos netelpa į monitorių? :hmm:​ 

Tiesiogine prasme, nešiojamo kompo monitorius nedickas, matau savo buh. programą labai ribotai. Pas mane vienam ofise stacionarus su geru monitorium-televizorium, kitam - nešiojamas kompas pajungtas prie didelio monitoriaus. A čia nenormalaus kas? :hmm:​ 

Atsakyti

Tiesiogine prasme, nešiojamo kompo monitorius nedickas, matau savo buh. programą labai ribotai. Pas mane vienam ofise stacionarus su geru monitorium-televizorium, kitam - nešiojamas kompas pajungtas prie didelio monitoriaus. A čia nenormalaus kas? :hmm:​ 
Parametrus ekrano gal pareguliuoti reikia  :hmm:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 17 gegužės 2019 - 21:50

Na, programos tilpti ar netilpti gali diske. Monitoriuj tai tik langas, kuris tikrai gali būti per mažas viską aiškiai matyt, tačiau su talpa tai nė kiek nesusiję.

Supratau, apie ką tu. Tik susakei taip įdomiai.

Atsakyti

Parametrus ekrano gal pareguliuoti reikia  :hmm:​ 

Ne, ne. :) Žinau, ką matau per naminį ir ką per darbinį.  :D​ 

Atsakyti

Tai miegat, nia? Va aš kultūringai lovoj pagulėjau, bandžiau širdį įkalbėt neišlipt per gerklę, net vaistais. Po to vimtelėjau pora kartu, pamiegojau kokį 15 min. Sėdžiu visai kaip šviežia oro uoste  :flirt2: 

Atsakyti

Tai miegat, nia? Va aš kultūringai lovoj pagulėjau, bandžiau širdį įkalbėt neišlipt per gerklę, net vaistais. Po to vimtelėjau pora kartu, pamiegojau kokį 15 min. Sėdžiu visai kaip šviežia oro uoste  :flirt2:

Manys miegu nekaltink. Linkiu geros kelionės jums :D​ 

Atsakyti

Sergi? Ar čia kokia fobija skrydžiui?

Labas rytas

Atsakyti
Ale greit ziuriu liaudis is all rounderiu komunistu tapo gut for noting vakarieciais.
Tai turkijoje kavos neranda su savo cainikais vaziuoja , nors turkiski cainikai ir maluneliai turetu keliauti cia ,kaip gerybes is rytu. Tai i alyvuogiu ir damasko roziu krastus varo su savo walterio waito vardo (kuri labai gerbiu)kosmetika. A uzpilamu makaronu isidejot?
Madam , monitorius turi but daugiau nei 100 hz, jokiu budu ne 60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 gegužės 2019 - 06:49

Ką tu čia vėl, Alta? Užpilamų gal neturėjo, įsidės užkrečiamų. Pas mane hortenzija neauga, tie daigai, a la aš gyva, jau mėnuo.

Atsakyti