Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai va, susikroviau.  :B Mano vienos 17 kg  :B  :D 

Savaitei?

KosTmosas. :D​ 

Šampūnus bent persipylei į mažas talpas, ar cieli bambaliai tiek svorio sudaro?

Atsakyti

As visada situos vezuosi, labai patogu. 

51CkSTnzR1L.jpg

Kas čia ?

Atsakyti

Savaitei?

TEip. Ir tEip. Tik kremų neperpyliau. Visokių nuo saulės ir po saulės  :D​ 

Atsakyti

TEip. Ir tEip. Tik kremų neperpyliau. Visokių nuo saulės ir po saulės  :D​ 

Ok. Aš čia pasuoju  :bijau2:​ 

Atsakyti

Savaitei?

KosTmosas kai mes į mergvakarį skridom 4d ir tai nepilnom, o buvo kas 20kg susikrovė  :lol:​ 

Atsakyti

Man laive skalbimo paslaugos pasirodė kosmosas kainos, tai vaikų maikutes ir savo prasiploviau su skalbimo milteliais kuriuos mini pakuotę krante nusipirkau 😁

Tailande skalbimo paslaugos itin pigios, kilas 1-1.5€. Su lyginimu! Kartą per savaitę maišą užveždavom ir atsiimi kitą dieną švarius,kvepiančius. Tai ką ten mazgosi kriauklėse ir atimsi uždarbį iš tų žmogučių, jiems gi čia biznis. Skalbyklų iškabos kas antram name.

Atsakyti

KosTmosas kai mes į mergvakarį skridom 4d ir tai nepilnom, o buvo kas 20kg susikrovė  :lol:​ 

Cha. Oragė nukarūnuota.  :D​ 

Atsakyti

Tailande skalbimo paslaugos itin pigios, kilas 1-1.5€. Su lyginimu! Kartą per savaitę maišą užveždavom ir atsiimi kitą dieną švarius,kvepiančius. Tai ką ten mazgosi kriauklėse ir atimsi uždarbį iš tų žmogučių, jiems gi čia biznis. Skalbyklų iškabos kas antram name.

Tailande ir aš naudojaus jų paslaugomis, viskas ten turistui skirta, stengiasi jie labai.

Atsakyti

Kas čia ?

Skalbimo milteliai visokiems delikatiems skalbiniams arba tiesiog plauti rankomis. 

Bet, juos gali pirkti tokiais mazais pakeliais, labai patogu kelionems. 

Atsakyti

Ej, nu dar gi pats lagaminas sveria :D 

Atsakyti

Mes tailande irgi nešė į skalbykla. Chang mai už maximos didelį maišą skalbinių  3 litus sumokėjom. Phukete 7 Lt. Tai jau tipo brangu buvo 🤣

Atsakyti

Kas čia ?

Prezervatyvai :B​ 

Atsakyti