Esme ta ,kad ir is turkijos organizuoto turizmo koncentracijos stovyklu imanoma istrukt ir apsipirkt ,kur vietiniai perkasi.
Hortencijai reikia duot silauogiu trasu. Rododendrams , azalijoms ,hortenzijoms reikia duot silauogiu trasu. Galima ir kokiu stimuliatoriu irgi.
Ką tu čia vėl, Alta? Užpilamų gal neturėjo, įsidės užkrečiamų. Pas mane hortenzija neauga, tie daigai, a la aš gyva, jau mėnuo.
Aš pirkau tris rūšines pelargonijas. Dvi bujoja, trečia merdėja.
Labas rytas.
Rusines? Su kilmes dokumentais tipo?
Nu su savo pavadinimais
Gal kuri žinot, kokios dar gali būti mėšlungio priežastys be magnio trūkumo? Nes magnio gėrimas nepadeda
Tai aš geriu magnį + B6. Nepadeda.
Tai dabar dar visus 7, 12, 17... išbandyt? Jų kompleksas čia koks jų visų viename yra tikiuosi
Tada veisles , veisles.
Neauginu pelargoniju, niekada neturejau.
Ok. Veislės.
Nors šiaip man veislė asocijuojasi su gyvūnais, o rūšis su augalais. Čia gal Gailė aiškumo įneš?
Auginti šiaip jų nereikia. Auga pačios. Dažniausiai. O jei neauga, tai numiršta. Natūrali atranka, škias.
Kur pigesni migdolai ,kilograma migdolu, cia bus b17
zaliuju pupeliu saldytu - dar sparaginem vadinamu -3 kilogramai - foline rugstis,kukuruzai saldyti 2 kg - B7 . Jei dar nervuosi isvirsiu tau c4

Tai miegat, nia? Va aš kultūringai lovoj pagulėjau, bandžiau širdį įkalbėt neišlipt per gerklę, net vaistais. Po to vimtelėjau pora kartu, pamiegojau kokį 15 min. Sėdžiu visai kaip šviežia oro uoste
Labas rytas, o jau kad ankstyvos visos. Nors nesimiega ir man įpratau anksciau keltis ir va niekaip negaliu kitu laiku nubusti 😊nors kai kam tai netrukdo kažkelinto sapno sapnuoti.
Orage, smagių Tau atostogų! Nesijausk vieniša kai man reikia keltis 2AM aš irgi lovoje tik paguliu girdėdama savo širdies dūžius 😊Čia mes dėl tokios jautrios ir rūpestingos 😊
O į sodo temą, tai siais metais pasejau nasturtų, grazdikelių ir dar kažkokios alia besidriekiančios žoles ir bus gerai, kazkodel nelabai man čia norėdavo augti pirktos gėles, o ypač ir tų garden centrų.
Nezinau ,jei yra tai abejociau kokybe. Taigi veterinarijos vaistineje nusiperki kobalto karvems ,koki simta gramu. Cia bus b12
Kur pigesni migdolai ,kilograma migdolu, cia bus b17
zaliuju pupeliu saldytu - dar sparaginem vadinamu -3 kilogramai - foline rugstis,kukuruzai saldyti 2 kg - B7 . Jei dar nervuosi isvirsiu tau c4
Jau riešutų - tai ypač mėgėja esu. Tik jeigu padauginu alergija prasideda. Bet vis tiek atsispirt negaliu ir bent po truputį lesioju. Na kukurūzų tai irgi prisivalgau manau sočiai. Belieka ı veterinarině eit
O kaip C4 virsi?