Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai kad ir arktyje hytveivas.O kvieciu abi biggrin.gif
Atsakyti

Ką dar? Su kuo vykt turėsiu, bo suspažint reikia? :D​ 

Atsakyti

Man anglai jau tapietą nupaišė, beigi atsiuntė. Belieka sumokėt kelis šimtus pinigų ir užsilipdyt. 

Atsakyti

Savaitgalio benediktai Priedas  smallpict.jpg   113,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Pavydziu ejimo out,cia tokia pramoga retai .
Viriau rugstyniu sriuba ir kepiau zuvi.
Po madam paveikslelio einu isipilsiu. As kaip bulgakovo suo - salyginis instinktas.Pamatau paveiksleli ir uzsinoriu esti.
Atsakyti

As kaip bulgakovo suo - salyginis instinktas.Pamatau paveiksleli ir uzsinoriu esti.

Ir man tas pats nutiko. Skaičiau Starkaus ir Radzevičiaus reportažą ir jau taip valgyt užsimaniau, kas silpna pasidarė. Ėjau skubiai ieškot kažko valgomo, kad neneumirt.

Atsakyti

Vyrs dar štrudelį valgo. Priedas  smallpict.jpg   89,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vyrs dar štrudelį valgo. attachicon.gifsmallpict.jpg

Tave nušaut ar nusibausi pati?

Atsakyti
Mazai zmoniu tai sapna papasokosiu. Sapnavau kad pas mane mytas. Pinot su zaliu kostiumeliu ir tokia miela blondine ,nu tokia faina visa. Kazkokios bobos sedi ant mano marmuro staliuko , o rykute joms makijaza baro. Kitos geria ir misbiheivina. Paziurejau ir nusprendziau - von , ******. Va taip ir sapnavau. Is vis pirma kart SM.
Atsakyti

Tai ne aš juk valgau :B​ 

Atsakyti
Nors strudelio nemegstu as irgi uzsimaniau ko nors saldaus. O yra tik medaus ir braskiu
Atsakyti

Labas rytas, 

Mane anksčiausiai prikėlė, teko rengtis ir eit dirbt, tai dabar sėdžiu nei miegojus, nei nemiegojus. Visa susivėlusi ir pikta. 

Vakare atvažiuos dukterėčia, bus kugelio, aperolio ir eurovizijos vakaras. 

Madam maistas atrodo apetitnai, vakarėlis pas Altą irgi organizuotinas  :D​ 

Atsakyti