Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Darom myta pas alta. Pasikeisdamos nuvairuosim :D

Atsakyti

Tai ne aš juk valgau :B​ 

Užtat tu akis badai  :D​ 

Atsakyti

Mazai zmoniu tai sapna papasokosiu. Sapnavau kad pas mane mytas. Pinot su zaliu kostiumeliu ir tokia miela blondine ,nu tokia faina visa. Kazkokios bobos sedi ant mano marmuro staliuko , o rykute joms makijaza baro. Kitos geria ir misbiheivina. Paziurejau ir nusprendziau - von , ******. Va taip ir sapnavau. Is vis pirma kart SM.

Aha, matai, o stebėjaisi, kad mes kartais viena kitą sapnuojam.

Bet kaip gerai, kad aš buvau miela. Reikia susimąstyt, gal iš tiesų aš per blogai apie save galvoju.

Bet vistiek išvarei von? Nu už ką?? :hmm:​ 

Atsakyti

Blyn, putoju net. Visą rytą niekur neinu, laukiu paštininko, gi augalai atkeliauja. Išeinu iš kambario - įmestas lapelis, kad "manęs nebuvo namie". Jiems ką, sunku skambučio mygtuką paspaust? Debilai nelaimingi. 

Einu oficialų skundą rašyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 18 gegužės 2019 - 12:32

Blyn, putoju net. Visą rytą niekur neinu, laukiu paštininko, gi augalai atkeliauja. Išeinu iš kambari - įmestas lapelis, kad "manęs nebuvo namie". Jiems ką, sunku skambučio mygtuką paspaust? Debilai nelaimingi. 

Pas mus ir buvo n kartų taip, tai rašiau, kad pas mus darbas, ne gyvenamas butas ir visada kažkas yra 😁 neša daba be priekaištų.

Atsakyti

Pas mus ir buvo n kartų taip, tai rašiau, kad pas mus darbas, ne gyvenamas butas ir visada kažkas yra 😁 neša daba be priekaištų.

Surašiau. 

Atsakyti

O man Barbora ne visas prekes pristatė. Gi nepatikrinsi visų maišų iškart. Skambinu kurjeriui, sakau gal kokį vieną maišą pamiršote paimti ir užsiliko pas jus automobilyje. Sako, neliko pas jį, turbūt prekių surinkėjai ne viską jam sukrovė  :mad2: 

Atsakyti

Blyn, putoju net. Visą rytą niekur neinu, laukiu paštininko, gi augalai atkeliauja. Išeinu iš kambari - įmestas lapelis, kad "manęs nebuvo namie". Jiems ką, sunku skambučio mygtuką paspaust? Debilai nelaimingi. 

man irgi syki taip buve. musu pastovi pasto isnesiotoja gal atostogavo (nes ji visada atnesa nesunkius registruotus siuntinius), kad ja pavadavo kita, nu ir ta patingejo gi matai pakilt iki 11 auksto liftu (sakytum lipt reiktu..) tai iskart lapeli imete. nesulaukus pastininkes patikrinau internete, kaip ten kas su siuntiniu, fyst ziuriu parasyta, kad neradus adresato namie paliktas pranesimas. nu galvoju, nepaeis taip :D skambinausi i pasta ir liepiau pristatyti siuntini i namus siandien pat, nes namie as buvau, o jei kazkas tingi paspausti lifto mygtuka ir pakilti i 11 auksta, cia jau ne mano bedos. nu ir atnese neuzilgo, susiraukus aisku :D pradejo aiskint, kad buvo pakilusi, kad spaude skambucio mygtuka! sako, gal neveikia pas jus, nes as buvau, spaudziau kelis kartus, nieks neatidare. prie jos akiu paemiau ir paspaudziau mygtuka, ir kuo puikiausia suskambejo :D tai akis tik nudelbe ir apsisukus nuejo :D 

Atsakyti

man irgi syki taip buve. musu pastovi pasto isnesiotoja gal atostogavo (nes ji visada atnesa nesunkius registruotus siuntinius), kad ja pavadavo kita, nu ir ta patingejo gi matai pakilt iki 11 auksto liftu (sakytum lipt reiktu..) tai iskart lapeli imete. nesulaukus pastininkes patikrinau internete, kaip ten kas su siuntiniu, fyst ziuriu parasyta, kad neradus adresato namie paliktas pranesimas. nu galvoju, nepaeis taip :D skambinausi i pasta ir liepiau pristatyti siuntini i namus siandien pat, nes namie as buvau, o jei kazkas tingi paspausti lifto mygtuka ir pakilti i 11 auksta, cia jau ne mano bedos. nu ir atnese neuzilgo, susiraukus aisku :D pradejo aiskint, kad buvo pakilusi, kad spaude skambucio mygtuka! sako, gal neveikia pas jus, nes as buvau, spaudziau kelis kartus, nieks neatidare. prie jos akiu paemiau ir paspaudziau mygtuka, ir kuo puikiausia suskambejo :D tai akis tik nudelbe ir apsisukus nuejo :D

Kiaulė.

Pas mane tai niekur lipt nereikia, tik ranką pakelt nuo pašto dėžutės iki skambučio.

Atsakyti

O man Barbora ne visas prekes pristatė. Gi nepatikrinsi visų maišų iškart. Skambinu kurjeriui, sakau gal kokį vieną maišą pamiršote paimti ir užsiliko pas jus automobilyje. Sako, neliko pas jį, turbūt prekių surinkėjai ne viską jam sukrovė  :mad2:

bet tai gal tiesiog prazioplino sukrauti, nebutinai specialiai. o saskaitoj prekes, kuriu negavau, yra irasytos?

Atsakyti

bet tai gal tiesiog prazioplino sukrauti, nebutinai specialiai. o saskaitoj prekes, kuriu negavau, yra irasytos?

Tai man jokio skirtumo ar specialiai ar iš žioplumo. Esmė tame, kad reikės grūstis dabar į parduotuvę, o apsipirkimo internetinėje parduotuvėje tikslas, kad gaišti laiką ir eiti nereikėtų.

Ir taip, sąskaitoje tos prekės įrašytos, pinigai už jas užmokėti ...tipo gavau, bet iš tikrųjų negavau  :mad2: 

Atsakyti

Blyn, putoju net. Visą rytą niekur neinu, laukiu paštininko, gi augalai atkeliauja. Išeinu iš kambario - įmestas lapelis, kad "manęs nebuvo namie". Jiems ką, sunku skambučio mygtuką paspaust? Debilai nelaimingi. 

mano rytas irg laukime,  nes siuntini turi atnesti 9:11-1:11 pastininkas, aukiu kantriai,  bet  ziuriu, kad  pakeite 'strategija'  i pristatys siandien vietoje duoto laiko, net  sms  siunte, o dabar neaisku kada ji tikrai pristatys.  o pas mus carnival  nuo 12 val   tai va susibalamutinus  esu  nezinodama  kaip  pasielgti.

Tavo  atveju manau jie net  siuntinio  nenese tik imete  lapuka ir tiek.  nors kiek matau tai  netempia jie tu siuntiniu ant  kupros visada  privaziuoja  su  masina  arba  turi  kazkoki  rakinama  karuti siuntiniam, bet turbut vis  vien  tingi atlikti tinkamai darba  grrr

i sapnu tema, taikartais irgi  sapnuoju temos damas,   kazi kaip cia taip  gaunasi,turbut  vis tik  per laika  tamapame  artimos :)

Atsakyti