Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ok. Veislės.

Nors šiaip man veislė asocijuojasi su gyvūnais, o rūšis su augalais. Čia gal Gailė aiškumo įneš?

Auginti šiaip jų nereikia. Auga pačios. Dažniausiai. O jei neauga, tai numiršta. Natūrali atranka, škias.  :D 

Rūšis ir veislė yra ir pas augalus ir pas gyvūnus. 

Gal kuri žinot, kokios dar gali būti mėšlungio priežastys be magnio trūkumo? Nes magnio gėrimas nepadeda   :mastau: 

Kraujotakos nepakankamumas 

Atsakyti

15378de25706f12077f7746220ebbc59967.JPG
Rusis - roze - veisle don juanas

Rūšis - šuo veislė - taksas :D

Atsakyti
Kolega gaile , gydysim , ar tegu gyvena?
Atsakyti

:D 

Atsakyti

:D

Tai gydykit, gydykit, nes jau užkniso kai į visas puses nei iš šio nei iš to kojų pirštus ištampo. 

Atsakyti
O kokia periferija.Piene , tu rukai?
Santechniko tau reikia ,kaip gaile minejo. Siulyciau alyvuogiu aliejaus , karciuju migdolu ir isvis i vidurzemio juros regiona biggrin.gif
Atsakyti

Aš noriu į viduržemio jūros regioną va daba, iš karto, bo jau galą čia gausiu nuo namų ir nuo darbų. Ir dar - viena noriu, be diedo. :D​ 

Atsakyti

O kokia periferija.Piene , tu rukai?
Santechniko tau reikia ,kaip gaile minejo. Siulyciau alyvuogiu aliejaus , karciuju migdolu ir isvis i vidurzemio juros regiona biggrin.gif

Ne, nerūkau. Aš sveikuolė galima sakyti :D . Ir valgau saikingai, viršsvorio neturiu ir aišku labai noriu į Viduržemio jūros regioną, tik negaliu dabar  :unsure: 

Atsakyti
Varyk pas mane ,yra braskiu ir bulviu , beigi burokeliu
Atsakyti

Aš noriu į viduržemio jūros regioną va daba, iš karto, bo jau galą čia gausiu nuo namų ir nuo darbų. Ir dar - viena noriu, be diedo. :D​ 

Tai kad man čia siūlė ...tau gal į Arkties regioną pagal indikacijas pasiūlys  :D 

Atsakyti

Dar du paauglius prigriebsiu  :D​ 

Atsakyti

Jei tu man, tai liuosai, bile į darbą nereiktų. Dar ir daržus galiu apravėt.

Atsakyti