Ai, taip ir pagalvojau, būna mintis vienaip parašyti, paskui pagalvoju kitaip rašysiu ir tada gaunasi, kaip gavosi.
nu va, o gavosi taip, kad prisikinisau iškart
kabinejies, tu cia, frofesore. Daznai filmu pavadinimai turi aliuzija i kazkoki reiskini, kurini, posaki ar desni, todel pazodziui isvertus pavadinima, jis bus niekinis. Vercia netiesiogiai ne tik lietuviai, o beveik visos salys, skirtumas tik, kad daznai nurodomas ir originalus filmo pavadinimas.
As irgi visada vezuosi kokiu rytiniu padurku kad butu kuo slauzioti tarp valgyklu,baseinu ir koridoriu.Man ziauriausia kaip ruselkos braido visur su maudomais,arba permatomais rubais.Ipatingai musulmoniskuose krastuose-prie vieno stalo sedi pasislepusiosios prie kito pusnuoges grazuoles.Bet juokingiausia kad tie patys arabai i jas su panieka ziuri.Zodziu.
Oi tokiu plaukiojanciu su naktiniais peniuarais ir skrybelem tarp bliudu prisiziurejau sociai TR😂
kabinejies, tu cia, frofesore. Daznai filmu pavadinimai turi aliuzija i kazkoki reiskini, kurini, posaki ar desni, todel pazodziui isvertus pavadinima, jis bus niekinis. Vercia netiesiogiai ne tik lietuviai, o beveik visos salys, skirtumas tik, kad daznai nurodomas ir originalus filmo pavadinimas.
tai juk ir sakau, kartais, kai nesivercia kazkuris zodis, tai viskas ok, kai kazkaip kitaip. bet kai pavadinimas isvertus puikiai atspindi esme, filma ir t.t. ir vistiek jis yra kitaip isverciamas, man tai yra nesamone. liezuvis tada nesivercia lietuviskai net sakyt. tebunie kabinejuos, bet tai yra mano nuomone
Nemačiau aš jokios klaidos, primečiau, kad bus iš tos serijos, kai sako "pas draugų". Bet ir bjaurumas, ieškoti priekabių
Galėtum, tai raudonu paišeliu taisytum, ane Frofesore
![]()
![]()
zinoma, gaila spalvom nebeduoda spalvint SM, oj paspalvinciau va, del to "pas draugu" tai jau uzsimerkiu pamacius
nes jau ir raudonas paiselis nebepadetu
cia tik liniuote per pirstus uz tokia klaida
Sistina, ramybe dusioje yra labai net gerai.
Frofesore, o per kur ziurit Cernobyli? Sudominot.
Zinokit, tureti dideli sunu ar net du, yra labai net gerai. Siandien tokia maza apsaugota mama pasijutau. Nepasiekiau saku karpyti, atejo dickis ir snai snai zirklemis visus auksciausius medzius nugenejo. Ir taip smagiai, ai mama, duok man, as aukstesnis 🥰 suvirpino sirdi.