Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ai, taip ir pagalvojau, būna mintis vienaip parašyti, paskui pagalvoju kitaip rašysiu ir tada gaunasi, kaip gavosi.  :D​ 

nu va, o gavosi taip, kad prisikinisau iškart  :lol:

Atsakyti

nu va, o gavosi taip, kad prisikinisau iškart  :lol:

Jo, tau bile prisiknist ir pabaksnot.  :D​ 

Atsakyti

ar žiūrit kuri tą serialą Černobylis?

Atsakyti

Jo, tau bile prisiknist ir pabaksnot.  :D​ 

o tai kaip kitaip :D traukinukas pabėgo, tai nors taip reikia :D

Atsakyti

kabinejies, tu cia, frofesore. Daznai filmu pavadinimai turi aliuzija i kazkoki reiskini, kurini, posaki  ar desni, todel pazodziui isvertus pavadinima, jis bus niekinis. Vercia netiesiogiai ne tik lietuviai, o beveik visos salys, skirtumas tik, kad daznai nurodomas ir originalus filmo pavadinimas. 

Atsakyti

Nemačiau aš jokios klaidos, primečiau, kad bus iš tos serijos, kai sako "pas draugų". Bet ir bjaurumas, ieškoti priekabių  :D  Galėtum, tai raudonu paišeliu taisytum, ane Frofesore  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

As irgi visada vezuosi kokiu rytiniu padurku kad butu kuo slauzioti tarp valgyklu,baseinu ir koridoriu.Man ziauriausia kaip ruselkos braido visur su maudomais,arba permatomais rubais.Ipatingai musulmoniskuose krastuose-prie vieno stalo sedi pasislepusiosios prie kito pusnuoges grazuoles.Bet juokingiausia kad tie patys arabai i jas su panieka ziuri.Zodziu.

Oi tokiu plaukiojanciu su naktiniais peniuarais ir skrybelem tarp bliudu prisiziurejau sociai TR😂

Atsakyti

kabinejies, tu cia, frofesore. Daznai filmu pavadinimai turi aliuzija i kazkoki reiskini, kurini, posaki  ar desni, todel pazodziui isvertus pavadinima, jis bus niekinis. Vercia netiesiogiai ne tik lietuviai, o beveik visos salys, skirtumas tik, kad daznai nurodomas ir originalus filmo pavadinimas. 

tai juk ir sakau, kartais, kai nesivercia kazkuris zodis, tai viskas ok, kai kazkaip kitaip. bet kai pavadinimas isvertus puikiai atspindi esme, filma ir t.t. ir vistiek jis yra kitaip isverciamas, man tai yra nesamone. liezuvis tada nesivercia lietuviskai net sakyt. tebunie kabinejuos, bet tai yra mano nuomone :)

Nemačiau aš jokios klaidos, primečiau, kad bus iš tos serijos, kai sako "pas draugų". Bet ir bjaurumas, ieškoti priekabių  :D  Galėtum, tai raudonu paišeliu taisytum, ane Frofesore  :lol:  :lol:  :lol:​ 

zinoma, gaila spalvom nebeduoda spalvint SM, oj paspalvinciau  :) va, del to "pas draugu" tai jau uzsimerkiu pamacius :D nes jau ir raudonas paiselis nebepadetu :lol: cia tik liniuote per pirstus uz tokia klaida :lol: :lol:

Atsakyti

Tai bet koks tarmiškas posakis ar žodis gali būti įvardijamas kaip klaida  :hmm:  Man labiau kliūva taisymai ir baksnojimai. Kai neturi ką pasakyti, bet labai norisi dėmesio  :D  :D  :D 

Mane tai nervina gal tik du žodžiai, tipo juokas su klaidom ačiū parašyti ir kai sako žėk  :oh:​ 

Atsakyti

Sistina, ramybe dusioje yra labai net gerai. 

Frofesore, o per kur ziurit Cernobyli? Sudominot. 

Zinokit, tureti dideli sunu ar net du, yra labai net gerai. Siandien tokia maza apsaugota mama pasijutau. Nepasiekiau saku karpyti, atejo dickis ir snai snai zirklemis visus auksciausius medzius nugenejo. Ir taip smagiai, ai mama, duok man, as aukstesnis 🥰 suvirpino sirdi. 

Atsakyti

Beje, gi turim pirma salies ponia. Ka manot? 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 27, 23:41)
<p>Beje, gi turim pirma salies ponia. Ka manot? </p>

Vakar lb sukaitus atrode.
Atsakyti