Panemunę iškeičiau į vyną vaikai kepa picą nakčiai, o aš jau vyną neblogai patuštinau
Vakar sakiau, ne mažiau kaip per tris paras išsiskleidžia. Bet jei tau priimtiniau bananai padėti, tai nesiginčysiu.
Prie ko priimtini?
Nesiskleidzia je ir net nezada. Mociutes sake kad vargu bau ar issiskleis, nes ten kur pirkau per anksti nupjove pardavimui.
Man Birstonas nuostabus, kiek pakrantes palei Nemuna pasivaiksciojimui, kalnas, parkas.
Man Birstonas paliko ne koki ispudi po zymiojo viesbucio bet taip. Ten grazu. O vaziuojant i ji tai is vis gamta nuostabi
Prie ko priimtini?
Nesiskleidzia je ir net nezada. Mociutes sake kad vargu bau ar issiskleis, nes ten kur pirkau per anksti nupjove pardavimui.
Jo, ir man taip yra buvę. Pirkau pumpurus, tokius pačius suvytusius ir išmečiau.
Jo, ir man taip yra buvę. Pirkau pumpurus, tokius pačius suvytusius ir išmečiau.
Tai tikiu, kad ir man taip bus. O spalva turejo buti lb grazi
Aš irgi nieko negaminu. Dičkis pasisiūlė vakarienę pagaminti. Apėjo šaldytuvą, spinteles ir nusprendė, kad vakarienė bus silkė su bulvėmis
Aš irgi nieko negaminu. Dičkis pasisiūlė vakarienę pagaminti. Apėjo šaldytuvą, spinteles ir nusprendė, kad vakarienė bus silkė su bulvėmis
Mano ale pradėjo gaminti, pakėpė vištieną, kitus ingredientus ir jam draugas pasiūlė pasivažinėti 😁 picą toliau kepa močiutė
gėris tos močiutės
![]()
gėris tos močiutės
Tai jo, juk daba mašina svarbiausia, draugas jau turi teises, tai duoda pavairuoti, rytoj su mano varys 🤯
Kaip tik norėjau klausti, ar taviškis dar neišlaikęs teisių?
Aš tai laukiu makaronų su aštuonkojais ir smidrais. Kažkokią egzotika MB gamina
Ka tik po makaronu su krevetem ir smidrais. Reiks su tavo MB receptais apsikeist