Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Panemunę iškeičiau į vyną  :angel_not:  vaikai kepa picą nakčiai, o aš jau vyną neblogai patuštinau  :D​ 

Atsakyti

Aš tai laukiu makaronų su aštuonkojais ir smidrais. Kažkokią egzotika MB gamina

Atsakyti

Vakar sakiau, ne mažiau kaip per tris paras išsiskleidžia. Bet jei tau priimtiniau bananai padėti, tai nesiginčysiu.

Prie ko priimtini? 

Nesiskleidzia je ir net nezada. Mociutes sake kad vargu bau ar issiskleis, nes ten kur pirkau per anksti nupjove pardavimui.

Atsakyti

Man Birstonas nuostabus, kiek pakrantes palei Nemuna pasivaiksciojimui, kalnas, parkas.

Man Birstonas paliko ne koki ispudi po zymiojo viesbucio  :D bet taip. Ten grazu. O vaziuojant i ji tai is vis gamta nuostabi :wub:​ 

Atsakyti

Prie ko priimtini? 

Nesiskleidzia je ir net nezada. Mociutes sake kad vargu bau ar issiskleis, nes ten kur pirkau per anksti nupjove pardavimui.

Jo, ir man taip yra buvę. Pirkau pumpurus, tokius pačius suvytusius ir išmečiau.

Atsakyti

Jo, ir man taip yra buvę. Pirkau pumpurus, tokius pačius suvytusius ir išmečiau.

Tai tikiu, kad ir man taip bus. O spalva turejo buti lb grazi

Atsakyti

Aš irgi nieko negaminu. Dičkis pasisiūlė vakarienę pagaminti. Apėjo šaldytuvą, spinteles ir nusprendė, kad vakarienė bus silkė su bulvėmis  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi nieko negaminu. Dičkis pasisiūlė vakarienę pagaminti. Apėjo šaldytuvą, spinteles ir nusprendė, kad vakarienė bus silkė su bulvėmis  :D​ 

Mano ale pradėjo gaminti, pakėpė vištieną, kitus ingredientus ir jam draugas pasiūlė pasivažinėti 😁 picą toliau kepa močiutė  :lol:​ 

Atsakyti

:laugh:  :laugh: gėris tos močiutės  :laugh:​ 

Atsakyti

:laugh:  :laugh: gėris tos močiutės  :laugh:​ 

Tai jo, juk daba mašina svarbiausia, draugas jau turi teises, tai duoda pavairuoti, rytoj su mano varys 🤯

Atsakyti

Kaip tik norėjau klausti, ar taviškis dar neišlaikęs teisių?

Atsakyti

Aš tai laukiu makaronų su aštuonkojais ir smidrais. Kažkokią egzotika MB gamina

:D Ka tik po makaronu su krevetem ir smidrais. Reiks su tavo MB receptais apsikeist :D 

Atsakyti