Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kiek sueina mamai, Frofe?

vasara, ojej koks nuosrabus metas atejo. Ryt tėvo diena, kas ką ketina?

labs.

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 06 01, 10:45)
<p> Linamog, ar užsakytumet is dzeetee.com?</p>

Abejoju, neatrodo rimta parde.

Prasinesem pro Baltic Fresh Fruits, mandarinu kg 0.30eur, mangas 0.29eur, as tokiu kainu sapnuose neregejus.
Atsakyti

Laba,

Vasara atėjo smagiai: karšta, karšta, karšta... Futbole ant pievutės teko sėdėti dvi valandas, pavėsio jokio. Praktiškai iškepiau. 

Ryt tėčio diena, o ar pasveikinot šiandien vaikus? Aš saviškiams po didelį McDonaldo kokteilį parnešiau  :D Sakė, mama, labai gerai  :clap_1:​ 

Atsakyti

Laba,

Vasara atėjo smagiai: karšta, karšta, karšta... Futbole ant pievutės teko sėdėti dvi valandas, pavėsio jokio. Praktiškai iškepiau. 

Ryt tėčio diena, o ar pasveikinot šiandien vaikus? Aš saviškiams po didelį McDonaldo kokteilį parnešiau  :D Sakė, mama, labai gerai  :clap_1:​ 

Ex dingęs nuo kovo, tai mažoji tėčiui atvirutę įmetė į pašto dėžutę  :unsure:  bet ir šiandien atsirado, gavau el laišką, kad paso reikia, veža maže atostogų  :D  parašiau, kad vaikas pamiršo kaip tėvas atrodo, pasiūliau pradžiai pabendrauti ir ryšį atkurti, nes paskutinį kartą paėmęs buvo rugsėjo mėnesį.

Da dėl išlaikymo ir papildomų išlaidų atsakymų sulaukti norėčiau, nes laukiu jau nuo pernai... Jaučiu vėl dings  :B​ 

Atsakyti

Tai su vasara visas!!! 

O man dar nuo siandien atostogos  :assa: neilgos, bet vis sis tas :) ta proga riedam i siaure, siandien mamos gimtadienis, triguba proga bus svest :D

su vasara su atostogom su pavykusiu oru atostogoms,  tai kas cia  ta ragana a :)

Prasinesem pro Baltic Fresh Fruits, mandarinu kg 0.30eur, mangas 0.29eur, as tokiu kainu sapnuose neregejus.

kokios neblogos kainos,  o  kaip kokybe? o jie ne didmeninkai?

Laba,

....kazkaip  keistuoju budu, tas karstis iki musu  su Upjora  dar neatejo,  negaliu skustis  nera salta, bet apsiniauke, palinoja :) braskes po truputi  noksta, bet  noretusi daugiau saules :)

Atsakyti

Sistina, mano vaiks šiandien ryte 8 jūsų laiku skambino ir sakė, kad labai karšta ir jau +25.

Atsakyti

Sistina, mano vaiks šiandien ryte 8 jūsų laiku skambino ir sakė, kad labai karšta ir jau +25.

jeigu gerai pamenu, tai Tavo vaikis  yra ten kur ir Upjora :) tada karstis  tik mane aplenke :)  nors dabar  jau  +20  rodo :)

Atsakyti

jeigu gerai pamenu, tai Tavo vaikis  yra ten kur ir Upjora :) tada karstis  tik mane aplenke :)  nors dabar  jau  +20  rodo :)

Jo. Anie su Upjora vienam mieste. Tai gal meluoja, rupūžius? :hmm:  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2019 06 01, 18:14)
-kokios neblogos kainos,  o  kaip kokybe? o jie ne didmeninkai?

Kokybe nebloga. Turi ir mazmenines parduotuves.
Atsakyti

pripliusuok kuro islaidos, gi jie kitame miesto gale :P

siandien papietavom su vaikais mieste, rytoj vaziuosiu pas teti, vaikai vyrui pyraga iskepe :wub:

Atsakyti

Jo. Anie su Upjora vienam mieste. Tai gal meluoja, rupūžius? :hmm:  :D​ 

ka ten meluos :)  gal  pas juos karsta :)

Atsakyti

Geras, Sistina, net nepagalvojau, kad kitoje puseje gali buti vesoka. 

Evuxiene, kokie fainus vaikai  :wub:​ 

Atsakyti