Kiek sueina mamai, Frofe?
vasara, ojej koks nuosrabus metas atejo. Ryt tėvo diena, kas ką ketina?
labs.
Laba,
Vasara atėjo smagiai: karšta, karšta, karšta... Futbole ant pievutės teko sėdėti dvi valandas, pavėsio jokio. Praktiškai iškepiau.
Ryt tėčio diena, o ar pasveikinot šiandien vaikus? Aš saviškiams po didelį McDonaldo kokteilį parnešiau Sakė, mama, labai gerai
Laba,
Vasara atėjo smagiai: karšta, karšta, karšta... Futbole ant pievutės teko sėdėti dvi valandas, pavėsio jokio. Praktiškai iškepiau.
Ryt tėčio diena, o ar pasveikinot šiandien vaikus? Aš saviškiams po didelį McDonaldo kokteilį parnešiau
Sakė, mama, labai gerai
Ex dingęs nuo kovo, tai mažoji tėčiui atvirutę įmetė į pašto dėžutę bet ir šiandien atsirado, gavau el laišką, kad paso reikia, veža maže atostogų
parašiau, kad vaikas pamiršo kaip tėvas atrodo, pasiūliau pradžiai pabendrauti ir ryšį atkurti, nes paskutinį kartą paėmęs buvo rugsėjo mėnesį.
Da dėl išlaikymo ir papildomų išlaidų atsakymų sulaukti norėčiau, nes laukiu jau nuo pernai... Jaučiu vėl dings
Tai su vasara visas!!!
O man dar nuo siandien atostogos
neilgos, bet vis sis tas
ta proga riedam i siaure, siandien mamos gimtadienis, triguba proga bus svest
su vasara su atostogom su pavykusiu oru atostogoms, tai kas cia ta ragana a
Abejoju, neatrodo rimta parde.
Prasinesem pro Baltic Fresh Fruits, mandarinu kg 0.30eur, mangas 0.29eur, as tokiu kainu sapnuose neregejus.
kokios neblogos kainos, o kaip kokybe? o jie ne didmeninkai?
Laba,
Ryt tėčio diena, o ar pasveikinot šiandien vaikus? Aš saviškiams po didelį McDonaldo kokteilį parnešiau
Sakė, mama, labai gerai
....kazkaip keistuoju budu, tas karstis iki musu su Upjora dar neatejo, negaliu skustis nera salta, bet apsiniauke, palinoja braskes po truputi noksta, bet noretusi daugiau saules
Abejoju, neatrodo rimta parde.
Prasinesem pro Baltic Fresh Fruits, mandarinu kg 0.30eur, mangas 0.29eur, as tokiu kainu sapnuose neregejus.
pripliusuok kuro islaidos, gi jie kitame miesto gale
siandien papietavom su vaikais mieste, rytoj vaziuosiu pas teti, vaikai vyrui pyraga iskepe