Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Geras, Sistina, net nepagalvojau, kad kitoje puseje gali buti vesoka. 

Evuxiene, kokie fainus vaikai  :wub:​ 

O  Tu pastebek, kai orus per TV  rodo,  Londone visada silciau :)  dabar  pas jus + 26  o  Norwich +29 zada, o pas mus kaip visada  vos +20 :) bet  nieko nesiskundziam, kad tik nelytu :)

Atsakyti

O  Tu pastebek, kai orus per TV  rodo,  Londone visada silciau :)  dabar  pas jus + 26  o  Norwich +29 zada, o pas mus kaip visada  vos +20 :) bet  nieko nesiskundziam, kad tik nelytu :)

tai nereikia UK, LT gi tas pats Vilnius kepa,kai pas mus pajurtyje buna kokia +15 :P

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 06 01, 19:43)
pripliusuok kuro islaidos, gi jie kitame miesto gale tongue.gif

Tilzes turgus? As iki jo pesciom galiu nueit.
Atsakyti

Nežinau kur Madam vaikas +25 matė, dieną vos +20 buvo saulėje.

Aš nuo pat ryto veiksme, katinų prižiūrėtoja dirbu ši savaitgalį. Šunys vistiek patys geriausi katinai. :B 

Limcamca, tavo vaikų uniformos kaina irgi nenormali? Už 5 polo marškinėlius, megztuką, šiltukinį bliuzončiką, ploną striukelę nuo lietaus, pilną fizinio lavinimo aprangą suplojau £170. :unsure:​  Dar reikia uniforminių kelnių, nebuvo dydžių sliekams.

Atsakyti

Aš nuo pat ryto veiksme, katinų prižiūrėtoja dirbu ši savaitgalį. Šunys vistiek patys geriausi katinai. :B

Limcamca, tavo vaikų uniformos kaina irgi nenormali? Už 5 polo marškinėlius, megztuką, šiltukinį bliuzončiką, ploną striukelę nuo lietaus, pilną fizinio lavinimo aprangą suplojau £170. :unsure:  Dar reikia uniforminių kelnių, nebuvo dydžių sliekams.

Lt vien švarkas atsieitų 50. Liemenė 22.

Bet aš siunčiu iš UK, gi pas jus visos reikalingos spalvos yra asdoj pirkt 

Atsakyti

Gaile, čia vidurinei mokyklai, viskas su logo ir tik vienoje parduotuvėje prekiaujama. Net pilkos kelnės! Ir fizinio kojinės! Trusikų ir batų kol kas nereikia su logo. :D​ 

Atsakyti

Gaile, čia vidurinei mokyklai, viskas su logo ir tik vienoje parduotuvėje prekiaujama. Net pilkos kelnės! Ir fizinio kojinės! Trusikų ir batų kol kas nereikia su logo. :D 

Na bet vistiek palyginus su Lt nebrangu 

Atsakyti

Pvz mūsų mklos pardej vien maikes po 6€

Tik tiek kad logo neprivaloma. Tai ir perka kas kur išmano 

Atsakyti

Limcamca, tavo vaikų uniformos kaina irgi nenormali? Už 5 polo marškinėlius, megztuką, šiltukinį bliuzončiką, ploną striukelę nuo lietaus, pilną fizinio lavinimo aprangą suplojau £170. :unsure:​  Dar reikia uniforminių kelnių, nebuvo dydžių sliekams.

Tu ką nors prieš katinus turi????

Obaldet.  :oh:​ 

Atsakyti

Ei, pagrindinio daikto, svarko nenusipirkai! Tas brangiausias. 

As ne viska perku su logo. Svarka, PE apranga, regbio marskinius, bliuzoniuka. Marskiniai, kelnes is M&S. Bet, siaip, jooo.... vaikai kainuoja.

Atsakyti

Terreza, jų kakiai baisiai nekvepia. Aš lodoriaus renku tik kritiniu atveju, kai sužadėtinio nėra namie. Gražu katinai pažiūrėt, prižiūrėt neke.

Gaile, polo marškinėliai po £12. :wacko:​ Jau net man brangu pasirodė. 

Atsakyti

Limcamca, pas ją nebus švarkų. Polo marškinėliai ir megztukas. Rūbinės nėra, tai žiemai paėmiau tą šiltukinį bliuzončiką vietoj striukės, ir ploną striukelę nuo lietaus galės į kuprinę susigrūst. 

Kelnių iš kitur negalima. Griežtai ten pas juos bus. 

Atsakyti