Terreza, jų kakiai baisiai nekvepia. Aš lodoriaus renku tik kritiniu atveju, kai sužadėtinio nėra namie. Gražu katinai pažiūrėt, prižiūrėt neke.
Gaile, polo marškinėliai po £12.
Jau net man brangu pasirodė.
Tai po kiek kitkas jei tipai į 170?
Terreza, jų kakiai baisiai nekvepia. Aš lodoriaus renku tik kritiniu atveju, kai sužadėtinio nėra namie. Gražu katinai pažiūrėt, prižiūrėt neke.
Nekvepia ir šunų. Ypač jei švieži. Kita vertus, aš į savo kačiūrų kraiką spec. kvepiančius miltelius barstau, tai kvapo nėra absol jokio.
tai nereikia UK, LT gi tas pats Vilnius kepa,kai pas mus pajurtyje buna kokia +15
prie juros visada silciau ziema ir salciau vasara Gyvenom-zinom
Nežinau kur Madam vaikas +25 matė, dieną vos +20 buvo saulėje.
Aš nuo pat ryto veiksme, katinų prižiūrėtoja dirbu ši savaitgalį. Šunys vistiek patys geriausi katinai.
Limcamca, tavo vaikų uniformos kaina irgi nenormali? Už 5 polo marškinėlius, megztuką, šiltukinį bliuzončiką, ploną striukelę nuo lietaus, pilną fizinio lavinimo aprangą suplojau £170.
Dar reikia uniforminių kelnių, nebuvo dydžių sliekams.
nuraminai, o jau galvojau ant manes bus kas debesi uzleide
Labas naktį 😁 variau naktinį riedėjimą su riedučiais 🥰 virš 30 KM, labai smagiai, kompanija linksma.
Dėl uniformos tai man pasiūti iš spec medžiagos švarką kainuodavo 60-70€ visa laimė, kad kitus rūbus gali dėtis savo.
Dabar juodas švarkas, kainavo 90€ ir bliuzonai su logo po 35€ jei gerai pamenu. Tad jei reikėtų tiek kiek jums UK, mums čia Lt kainuotų ne 170, o 270 😅
Nekvepia ir šunų. Ypač jei švieži. Kita vertus, aš į savo kačiūrų kraiką spec. kvepiančius miltelius barstau, tai kvapo nėra absol jokio.
O tie kvepiantys milteliai nekenkia katinams ir jų uoslei, beigi "ėjimui" į dėžutę?
Kad ir išvedu aš savo trigalvį drakoną, bet kieme vistiek neišvengiu siurpraizų, tai renku, bet kvapelis tai ojoj...Tik kad nedingsi niekur, turiu ir myliu.
Pasisodinau kažkokį va tokį:
smallpict.jpg 133,23KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
vasara atejo su trenksmu. Smagu. Silta. Masinos neturiu tai ir kojos daug dirba ir city bee parka visa isbandziau. Na, multiplos su rozinio kailio sedynem dar neteko
Froje, mamai sveikinimai.
Limca, sveikatos futbolistui.
I gyvunu tema. Savaite, kaip neturim kudliaus peliuko. Gedulas begalinis.
Fate, apšviesk, kaip naudotis citybee.?
Pradek nuo app'so. Susiinstaliuoji, prisilogini, jei ne imone - pririsi kortele. Programelej matai auto (arba pasipirtukus), kur jie yra, matai koks atomobilis (modeli, pavaru dezes tipa, kuro likuti bake), issirenki sau patogiausia (arciausiai esanti), spaudi "rezervuoti". Automobilis nemokamai rezervuojamas 15 min., po tiek laiko arba rezervacija nutruksta, arba gali laikyti jau mokamai. Atsirakini ir uzrakini (priduodi, baigus kelione) - telefonu. Pinigus nuo korteles nuskaito automatiskai. As, kaip imone men. gale gaunu saskaita.
Labas rytas. Kur vasara, o kur tik šaltas pavasaris, gal šiandien bus šilčiau. Nors sakė vėjas šaltas. Tikiuos kitą savaitę šilumos. Dar lyg ir vandens karšto nebus mūsų rajone. Reik ciucką išmaudyt.
Mano dukra su draugu, kai buvo Lt, tai tik CityBee važinėjo. Porą kartų su autiku.
Pradek nuo app'so. Susiinstaliuoji, prisilogini, jei ne imone - pririsi kortele. Programelej matai auto (arba pasipirtukus), kur jie yra, matai koks atomobilis (modeli, pavaru dezes tipa, kuro likuti bake), issirenki sau patogiausia (arciausiai esanti), spaudi "rezervuoti". Automobilis nemokamai rezervuojamas 15 min., po tiek laiko arba rezervacija nutruksta, arba gali laikyti jau mokamai. Atsirakini ir uzrakini (priduodi, baigus kelione) - telefonu. Pinigus nuo korteles nuskaito automatiskai. As, kaip imone men. gale gaunu saskaita.
Fate, labai dėkinga.