Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Man labai zgadnas reikalas CityBee, galetu tik daugiau but masinu, ant kiekvieno kampo.
Fate, uzuojauta del peliuko.

Vilniuj nemazai ju yra. Bet kryptys irgi - vakare is centro, ryte i centra. Tai jei ryte susivelini - visos buna isdundeje. 

Jo, peliuko gaila. Gydem - nepadejo. 

Atsakyti

Išskabiau šunis. Džiūsta daba ant lovos-kiemo. Ir visi nelaimingais straubliukais, mol mama mušė ir skalbė..

Vyras išėjo benedikto kiaušų gamint. 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2019 06 02, 09:54)
<p>Išskabiau šunis. Džiūsta daba ant lovos-kiemo. Ir visi nelaimingais straubliukais, mol mama mušė ir skalbė..</p><p>Vyras išėjo benedikto kiaušų gamint. </p>

Mano suo kantrus, stovi vonioj filosofine veido israiska, kol muiluoju.
Neatsidziaugiu skaitmenine tv, kaip as be jos iki siol gyvenau. Namie zinios, zinios, ir dar karta zinios. Dabar va Gustavo enciklopedija, atsukta nuo pradziu.
Atsakyti

Aš jau po darbų, tečiui nupirkau tortuką medučio ir dar važiuoju kepsnių pagriebti į mėsinę 🥰

Atsakyti

Aš tai tėčio nebeturiu, tai jokia man šventė 

Atsakyti

Neatsidziaugiu skaitmenine tv, kaip as be jos iki siol gyvenau. Namie zinios, zinios, ir dar karta zinios. Dabar va Gustavo enciklopedija, atsukta nuo pradziu.

O aš tai rusišku palydovu. Ten n visokių filmų ir laidų (nerusiškų).

Atsakyti

Manoji irgi stovi ramiai. 

Aš irgi neatsidžiaugiu. Va paskaičiau fb, kad Lt talentus klaipėdietis šokėjas(nestandartinių šokių) laimejo Edgaras Kerpė, buvau mačius jo pasirodymą, patiko, tai puoliau finalo įrašą žiūrėt, 4 nr buvo, šaunuolis, labai patiko. 

Atsakyti

Privietas

Nu Klaipėda, nėr ko žliumbt, vakar buvau, patikrinau, oras puikumėlis  :B  :P  Ypač užuovėjoj, ant salytės net karšta buvo  :D 

2/3 planų įgyvendinti. Liko kapeliai. 

Atsakyti

Mano mažė kur lanko šokius, jų vyresnės grupės nuskynė visus laurus pasaulio čempionate 🥰

https://m.facebook.c...=content_filter

Atsakyti

Orage, neini i GPAIS seminara? Sakiau, kad nereik. Ale jau reik.

Atsakyti

Privietas

Nu Klaipėda, nėr ko žliumbt, vakar buvau, patikrinau, oras puikumėlis  :B  :P  Ypač užuovėjoj, ant salytės net karšta buvo  :D

2/3 planų įgyvendinti. Liko kapeliai. 

Nu ne karšta tikrai, visą laiką užuovėjoj nebūsi, su ploščiu vaikščiojau, pats tas, apie +17 buvo, šiandien tikrai šilčiau.  :P​ 

Atsakyti

O tie kvepiantys milteliai nekenkia katinams ir jų uoslei, beigi "ėjimui" į dėžutę?

Na ne, netrukdo. Eina į dėžutę kaip didelės. 

Aš tai tėčio nebeturiu, tai jokia man šventė 

Jungiuosi.

Labas rytas.

Atsakyti