Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Laba,

Evuxiene, kaip vaikis, pasveiko?

Pas Mają visa giminė maistą gaminantys, jaučiu pas juos per susitikimus neįmanoma nepersivalgius būti. Taip gražiai viskas atrodo. 

Terezza, šiuo metu ėda veterinarinį Hillso, o šiaip tai arba applaws arba acana/purizon. 

Nu zinok jo. Visi semoj gaminam ir as, ir brolis, ir sesuo.

Pas mama tai visi persivalgo. Na vyrai tai faktas  :D . . Moterys ne taip.

Atsakyti

Priedas  IMG_20190603_172020.jpg   330,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos ponios  :)  Su vasara  :4u:

Vat nebelenda burbulai ir psio  :huh2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eularija: 03 birželio 2019 - 20:56
QUOTE(Eularija @ 2019 06 03, 21:56)
<p>Sveikos ponios  smile.gif  Su vasara  4u.gif</p>
<p>Vat nebelenda burbulai ir psio  huh.gif​ </p>

Nu seubaz, ponicka, kur tiek prapuolus?
Atsakyti

Nu seubaz, ponicka, kur tiek prapuolus?

Darbai pečius užgulė, o dar sodas šiltnamis. Nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiu  :karsta: 

Net paskityti laiko neturiu.

Tiesa, Černobylio 4 serijas pažiūrėjau. 

Atsakyti
QUOTE(Eularija @ 2019 06 03, 22:04)
Darbai pečius užgulė, o dar sodas šiltnamis. Nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiu  karsta.gif </p><p>Net paskityti laiko neturiu.</p><p>Tiesa, Černobylio 4 serijas pažiūrėjau.

Cernobyly filmavosi lietuvis aktoriukas, kuri maciau "Sirdys" ir sakiau, kad va sitas vaikis perspektyvus (dryzuotas).
https://www.15min.lt...ukius-4-1154020
Atsakyti

Seriale nerealiai gerai perteikta sovietinė dvasia. Mano dukra sako, kad ta santvarka tai siaubiakas siaubiake. Jai santvarka net baisiau už atominės sprogimą atrodo.

Atsakyti

O Černobylio nuorodą galima?

Atsakyti

Aš filmai in žiūrim. Lietuviškai.Nenumesiu nuorodos, nes per teliką žiūriu.

Atsakyti

Su mumis susides-pamegs ;) turejom jau tokiu nemegstanciu, tai ne tik, kad pamego, bet ir tinkamas taures susipirko biggrin.gif
tai lengvai "pataisoma".

Labs.

cia ne tas atvejis :) net jei ir pamegtu, negaletu gerti :) nei burbulu, nei alaus, nieko :)

Terezza, va, net is smeliadezes islipau, kad tau nuoroda ikelt  :lol: http://37.221.162.25...-pirmas-sezonas

Atsakyti

Mes irgi suziurejom Cernobyli. Mano vyra pora savaiciu po sprogimo kaip tik i tarybine armija paeme. Ir tarnaut teko Minsko srity,visai netoli....

Papildyta:
QUOTE(Eularija @ 2019 06 03, 22:13)
<p>Seriale nerealiai gerai perteikta sovietinė dvasia. Mano dukra sako, kad ta santvarka tai siaubiakas siaubiake. Jai santvarka net baisiau už atominės sprogimą atrodo.</p>

Mhm, pavyko.

Ir kaip gerai, kad musu vaikams nereik toj santvarkoj gyvent.
Papildyta:

Grizau i sena versija SM, man absol neatidarineja "favoritu" naujoj.
Atsakyti

Terezza, va, net is smeliadezes islipau, kad tau nuoroda ikelt  :lol: http://37.221.162.25...-pirmas-sezonas

Ačiū  :lietuva: 

Grizau i sena versija SM, man absol neatidarineja "favoritu" naujoj.

Man irgi neatidarinėja. Tai turiu kompe atsidarius atskirus langus su temomis, kurias skaitau. Nes senojoj versijoj irgi beleberda, daug ko nesimato.

Atsakyti