Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Terezza @ 2019 06 03, 22:54)
Man irgi neatidarinėja. Tai turiu kompe atsidarius atskirus langus su temomis, kurias skaitau. Nes senojoj versijoj irgi beleberda, daug ko nesimato.</p>

dariau ir as taip, bet biski be rysio. Grizau i sena.
Atsakyti

Labas rytas. Oras pasakiškas. Sugundėt mane su tuo Černobyliu, reiks prie progos pažiūrėti.

Pas mane viską atidaro naujoj versijoj ir per telefą ir per kompą. 

Atsakyti

Labas  rytas :) 

Smagu kai vasara už lango, pas mane darbe vėsuma, tai džiaugiuosi :D 

Kas ten klausėt dėl nemokamų stovyklų, yra pas mus Klaipėdoje vaikų lasivalaikio  centrai ar klubai, mokslo metų laiku vaikams ten visokie būreliai o vasara stovyklos, tai viena yra šalia namų visai, bet čia vietos negavau, bet lyg yra Melnragėje bandysiu skambinti, tik vaikams per visą miestą teks važiuoti, bet nieko nenumirs, mažius su kaimynu berniuku eis, tai bus smagu jiems :P 

Maja, tu kitiems metams maže drasiai bandyk rašyti, ten visai šalia tavo namų :P 

Atsakyti

Jau ir man reikia tą serialą pažiūrėt. Tik jau neprisisvajokit, aš šampano negersiu. Taures turiu, uošvienė savo labai rafinuotas atidavė. 

Atsakyti

Ar būtina jums į tą darbą penkias dienas per savaitę eit???  :huh2: Priedas  IMG_20190604_074202.jpg   144,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba,

Labai fotogeniskas suo  :D Pamirsau koks vardas. 

Siandien lyg bus ikelta 5a Cernobylio serija. Laukia mano vyras, jam patinka. 

Atsakyti

Mano kasara sia savaite jau panasiai kaip Upjoros lodorius ziuri i mane :D savaitgali visa nebuvom, vakar grizus rekimo buvo puse valandos, kaip drisau tiek ilgai ja palikt, nakti miegot normaliai  negalejau, nes ponia nuo sono nenuejo. Siandien ryte ruosiantis i Druskininkus jau tupejo ir kreivai ziurejo zvilgsniuku "tai ir vel valkata mane paliksi?" :lol: ryt vakare vel pizdy gausiu :D 

Atsakyti

Laba,

Labai fotogeniskas suo  :D Pamirsau koks vardas. 

Siandien lyg bus ikelta 5a Cernobylio serija. Laukia mano vyras, jam patinka. 

Lodorius Milo.

Atsakyti
Limca, Milo berods lodoriaus vardas :D sunku is tikro prisimint, kai pastoviai lodorius :D 
Atsakyti

Man mėlynės nenyksta nuo kojų, nes grįžusią apšokinėja, auklėk neauklėjęs. Vakar irgi sužalojo. Sėdim lauke, lėlė tėvui ant kelių, lodorius man. Ir bliamba katinas ant tvoros, tas kaip šoko draugaut, taip skaudžiai liašką subraižė. Ir nagai neilgi jo. Bet svoris per didelis, kad kaip Jorkšyro terjerui nušokti grakščiai.

Atsakyti

Kas senoje versijoje, jauciu istampysiu puslapi, nepykit. 

Bet, eina sau, kaip reik moket su tokiom spilkom is lektuvo islipti ir i malunsparni ilipti?

14291512-7098355-Melania_Trump_looked_el

Atsakyti

Vo, spilkos is arciau:

14292694-7100219-President_Trump_clutche

Atsakyti