Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš pašoviau pyragą su riešutais į orkaitę. :rolleyes: Kai toks rudeniškas oras, šalta, tamsu ir lietus, nieko nebesinori. Turėjom kokias 5 šiltas dienas per mėnesį. Jau pradedu dairytis guminių batų, kad bent sausom kojom vaikščioti. Bambeklis šaiposi, kad integruojuosi, jei jau čebatų ieškau  :D​ 

Atsakyti

Tai čia ji į mūsų temą tinka. O tau tik smėlio dėžėj kapstytis.

Tai, kad ne :D ji burbulu nemegsta, o as labai :D 

Atsakyti

sveikos :) 

Limca dėkui, kad rūpiniesi, šiandien sveikas kaip ridikas :D 

esu šiandien pikta kaip širšė, negavau nemokamos stovyklos mažiui, nes niekada nepavykdavo prisikambinti, antra kažkokia debiliška interneto svetainė, knisausi kol skelbimą suradau, paskambinau ir tiu tiu vietų nėra, *** negaliu  :oh: 

dar negavau kitos mokyklos mažiui ar bent kitos mokytojos toje pačioje kalsėje, dičkio dienyne pamačiau šaibas ir neįskaityta, nu pipec kokia diena :cry2:  :gun_bandana: 

reikia razgrūzkės man :new_russian:​ 

Atsakyti

O kokia proga vaikai gali gauti nemokamą stovyklą?

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2019 06 03, 16:24)
<p>O kokia proga vaikai gali gauti nemokamą stovyklą?</p>

Yra lyg kompensuojamos kazkokios.
Atsakyti

Tai gal soc.remtiniems 🤔

Atsakyti

Pirma kart girdžiu. Evuxe apšviesk

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2019 06 03, 17:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="72446437" data-time="1559568805"><div><p>Yra lyg kompensuojamos kazkokios.</p></div></blockquote><p>Tai gal soc.remtiniems 🤔</p>

Nebutinai
https://www.klaipeda...-programos/4531
Atsakyti

Nuorodoje 2018 metai ir komentaruose rašo, kad vis tiek reikia mokėti berods 149 eurus

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 06 03, 15:58)
Tai, kad ne biggrin.gif ji burbulu nemegsta, o as labai biggrin.gif </p>

Su mumis susides-pamegs ;) turejom jau tokiu nemegstanciu, tai ne tik, kad pamego, bet ir tinkamas taures susipirko biggrin.gif
tai lengvai "pataisoma".

Labs.
Atsakyti

Su mumis susides-pamegs ;) turejom jau tokiu nemegstanciu, tai ne tik, kad pamego, bet ir tinkamas taures susipirko biggrin.gif
tai lengvai "pataisoma".

Labs.

Nu būtina pasityčiot, ane?

:D​ 

Atsakyti

Labai pasiteisino vėsinantis čiužinys lodoriui.Priedas  IMG_20190603_171707.jpg   463,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti