Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Atsakyti

O jiems ten ko? Iš viso mano galvą šituos dalykus aplinkosaugininkai turėtų daryt.

Neinu. Buvau pačioj pradžioj. Tu pas Navikienę ar Kobzovienę eini? Šiaip pas Kobzovienę tai neisiu niekada tikriausiai, visiškai niekinis seminaras. Laukiu kol AM biškį apsitvarkys, nes spėju, kad ten niekas per pusmetį nepasikeitė. Buvo briedas ir liko.

Na jų toks darbas. Su gpaisu dirbt. Aš jau dėl to nė piršto nekrutinu.

Atsakyti

sveikos:)

dziaugiuosi, kad turiu teti, susigraudinu, vien pagalvojus, kad gali buti kitaip...

vos teti aplankiau, lekiau namo, mazius matyt apsinuodijo, turejom smagia nakti, dabar tempa pakilo, matyt taip organizmas reaguoja i apsinuodijima...

Atsakyti

Sveikatos mažiui, Evuxiene.  :4u: 

Kur savaitgalis nušuoliavo???

Atsakyti

Labi damos. svtg tik pyst ir praejo :unsure: Vakar dar darbavaus paskui visi lekem i palanga . Bet salta buvo tai nesmirinejom ilgai. Lb norejau per muge pereit. Vieno vyro kuris uzsiima keramika ieskojau. Bet si karta jo nemaciau. Sian paaveikinau teti. Ir tada visi vaziavom pas mama. Lb dziaugiuosi kad abu tevus turiu gyvus :wub: . Mama priruosus kiek visko buvo. Sesuo su vyru taip pat buvo. Tai lb smagiai pasibuvom. Ir mama gavo "geru" priekaistu is sesers vyro ir mano draugo kad per skaniai gamina ir daug :D Imetu vakar dienos stala :4u:Priedas  IMG_20190602_222801.jpg   173,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žiūriu serialą "Černobylis" ...taip gerai amerikiečiai pavaizdavo tą tarybinių žmonių naivumą, patiklumą, o tuo pačiu ir tą savęs negailėjimą ir beatodairišką nurodymų vykdymą, iš vienos pusės negalvojant apie save, iš kitos pusės be teisės rinktis ...geras tų laikų šūkis  :)

Priedas  1303417755ernobyliokatastrofoslikviduotojai.antplakatouraasvyriausybsuduotvykdysime.jpg   69,7KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žiūriu serialą "Černobylis" ...taip gerai amerikiečiai pavaizdavo tą tarybinių žmonių naivumą, patiklumą, o tuo pačiu ir tą savęs negailėjimą ir beatodairišką nurodymų vykdymą, iš vienos pusės negalvojant apie save, iš kitos pusės be teisės rinktis ...geras tų laikų šūkis  :)

attachicon.gif1303417755ernobyliokatastrofoslikviduotojai.antplakatouraasvyriausybsuduotvykdysime.jpg

As tai net negaliu tokiu filmu ziureti.Pries akis stovi dvi kaimynes policininke ir gydytoja.Abi buvo issiustos i Cernobili tik po katastrofos.Viena mire metu begyje nuo plauciu vezio,kita nuo gerkles poros metu begyje.Taip pries akis ir stovi jaunos moterys,su vamzdeliais viena plauciuose kita gerkleje.Palikti be mamu mazi vaikai.

Fate uzuojauta del peliuko.

Sveikos mamzes.

Atsakyti

Limcamca, kokiu maistu kates šeri?

Atsakyti

Laba,

Evuxiene, kaip vaikis, pasveiko?

Pas Mają visa giminė maistą gaminantys, jaučiu pas juos per susitikimus neįmanoma nepersivalgius būti. Taip gražiai viskas atrodo. 

Terezza, šiuo metu ėda veterinarinį Hillso, o šiaip tai arba applaws arba acana/purizon. 

Atsakyti

Tai tipo visos labai jau uzsieme nuo pirmadienio, kad nei labas, nei kavos pageriam, nei paplepam ka?  :D  :blink:  :hmm:​ 

Atsakyti

Tai tipo visos labai jau uzsieme nuo pirmadienio, kad nei labas, nei kavos pageriam, nei paplepam ka?  :D  :blink:  :hmm:​ 

Darbe sienas griaunam, statom 😁 mažei žygis po Kleboniškio mišką, du pasirodymai... O man visur spėti sulakstyti 😄

Atsakyti

Labas labas. Kaip tik einu kavos.

How-to-make-Turkish-Coffee-2-11158-Edit-

Atsakyti