Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Va kokia chebryte Druskininkuose sutikau :D  Priedas  20190604_163258-600x800.jpg   183,33KB   0 Parsiųsta kartų  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 04 birželio 2019 - 16:28

Makroniene neprioperuota??? Jetau, pažiūrėkit į veido ir kaklo bei iškirptės kontrastą :D

Atsakyti

Aišku skonis draugų neturi. Bet Melanija jei ir tvarkosi pas plastikus, tai lb subtiliai ir su protu. Bet figūra, elegancija, visas įvaizdis, apranga, plaukai, na lb malonus akiai. Gal tik akių makiažas keistokas

Atsakyti

Aukštakulniai tai gražiausi batai 🥰

Melanijos akys keistos, tad belekoks makiažas atrodys keistas. Ten taisyklių nepritaikysi, o išryškinti ji jas išryškina. 

Atsakyti

Aukštakulniai tai gražiausi batai 🥰

Melanijos akys keistos, tad belekoks makiažas atrodys keistas. Ten taisyklių nepritaikysi, o išryškinti ji jas išryškina. 

Bet tai kam ji pavedimus daro apatinio voko vidinėje linijoj 🤔

Atsakyti

Man žmogus gražus, jei gražus veidas. Figūra kaip nulieta, stilius elegantiškas, nu bet baisi kaip karas man ta Melanija  :ax:​ 

Atsakyti

Man žmogus gražus, jei gražus veidas. Figūra kaip nulieta, stilius elegantiškas, nu bet baisi kaip karas man ta Melanija  :ax: 

Aha tikrai pati baisiausia 

Supermodelisis tik baisios ir patampa

O mes tai tikrosios gražuolės 😂

Atsakyti

Aha, nu gal del Brigitte perdejau 🤣 nu, bet ji vistiek kazkaip naturaliau atrodo. 

Man labai elegantiska Sirijos prezidentiene. Nu, bet kaip su tokiu antzmogiu gyvent tai nesuvokiu. 

Atsakyti

Nu jau, nu jau. Ypac elegantiska yra ir Prancuzijos pirmoji ledi, bet kadangi amziuje, nedirbtine, tai kitaip atrodo. O ir pvz Sirijos Asmado zmona kokia elegantiska ir grazi. Ir Jordanijos elegantiska. Pastaroji turbut bus patvarkyta. 

Va, sarasiukas. Tikrai ne vien Melania https://www.theriche...s-in-the-world/

Nežinau, kaip galima elegantiška pavadinti tą, kuri sijonus nežioja ryškiai per trumpus tiek jos statusui, tiek kūno būklei. Čia apie Paryžiaus ledi.

Be abejo, yra ir kitų, bet va mano akims topas (aprangos) yra būtent Melanija.

Ir taip, Jordanijos damą buvau pamiršus. Taip pat liuks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 04 birželio 2019 - 17:51

Einu guglinti sijonu ilgio 😀

Atsakyti

Einu guglinti sijonu ilgio 😀

:D​ 

Atsakyti

Nu jau nu jau... :D 

Brigitte jauninasi iki negaliu. Skaiciau, kad net plauku papildomu prisisega. Leticia man turi kazka atstumiancio, cia man. Nezinau kodel taip atrodo. Na, jei vertiname ir aristokratu zmonas, ne tik prezidentienes, tai man ta pati Megan visada labai graziai atrodo. Ypac oficialiuose vizituose. Melania taip, stiulius, skonis, elegancija - nera lygiu. Antru numeriu statyciau Argentinos prezidentiene - Juliana Awada. Limcos idetas beveik visas mesciau per borta :D 

Man kazkuo labai zavi ir Maxima. Galvoju kokia cia salis, gal Nyderlandai. 

Atsakyti